Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3258 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Watch_Dogs™ akcija Steam'e -60% 29,99€ 11,99€

Šį žaidimą nusipirkau tą pačią valandą, kai jis tik pasirodė Steam'e. Man patiko Person Of Interest, tad aš ignoravau žaidimo tam tikrus minusus ir sugebėjau puikiai pažaisti daugiau kaip 800+ valandų . Tad su nekantrumu laukiu antros dalies ^^

Ne ta nulinkinai, jo dar steame nera

Prašau- nebejuokink manęs :D :D :D

• Neigiamai 1

Atrodo neblogai, bet kai išleis nemanau, kad atrodys geriau už GTA V... :D

Jeigu ne downgradins ubisoft. Nes traileriuose atrodo geriau o žaidime biški blogiau , tikiosi padarys viska gerai ir liks gražiai. Aš tai pirksiu ant paskutinio menesio likusio išleidimo Watch Dogs 2  dar ilgai laukt :D , bet tai gerai daugiau dalyku ides į žaidima. Smagu bus.

Galvoju pirkti Watchs Dogs 2, bet papasakokit, ką ten pagrinde daryt? Ką veikt? :D

Cia kaip GTA tik gali hackint sviesaforus masinas ir kitoki s taip pat ir parkourint gali.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

• d0Se užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3258 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...