Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3696 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Neesi moderatorius ar kas nors kitas kad neleistu man temoje rašyti. Ir ne tau žinoti ar turiu pinigų ar ne gal aš dirbu ir uždirbu , ne tavo nosėj.

Dirbi ir uždirbi :D tuos paveiksliukus ar dizainus už po kelis eurus kuri? ar mamai grindis išplauni? :D Ar gal šuva pravedžioji? :D Ar tipo vasara braškes skini? Žmogeli sakau, ne tau šitas reikalas tikrai. Be 18m. apeikit postą, nes net nebus įmanoma investuot :D Be to jei niekas neinvestuos tai imsiu paskola ir sėkmingai gyvensiu tikiuosi, nes pralaimėt tikimybė 1/10. Tai surizikuosiu. 3k € padedu sakykim, po 1 metų būsiu su 30-50k jei ne daugiau, sunku pasakyti net.

Man tai atrodo perdedi tu čia :D

Perdedu nes tokiu šaibų nematęs? Reikia žinot kur investuot. O ne š malt.

Rakinam temą.

Kam idomu kodėl, tai imsiu paskolą (katik pamasčiau apie tai), nes ir pelnas ant vieno didesnis, nei dalinantis :)

Na tu ir keistas žmogus... Prie ko čia mano veikla siejasi su investicija? Keistuolis...

Nu nžn, tu man labai keistas pasirodei veikėjas su tais savo "kyaniuždarbis.net", tai nelabai noriu ir pradėt, raštelk pm, gal ką sutarsim.

Bet tikriausiai kad darysiu tai vienas visgi, kaip ir minėjau - paskola.

Dirbi ir uždirbi :D tuos paveiksliukus ar dizainus už po kelis eurus kuri? ar mamai grindis išplauni? :D Ar gal šuva pravedžioji? :D Ar tipo vasara braškes skini? Žmogeli sakau, ne tau šitas reikalas tikrai. Be 18m. apeikit postą, nes net nebus įmanoma investuot :D Be to jei niekas neinvestuos tai imsiu paskola ir sėkmingai gyvensiu tikiuosi, nes pralaimėt tikimybė 1/10. Tai surizikuosiu. 3k € padedu sakykim, po 1 metų būsiu su 30-50k jei ne daugiau, sunku pasakyti net.

Perdedu nes tokiu šaibų nematęs? Reikia žinot kur investuot. O ne š malt.

Nu manes nežinai , tavo darbų kurių tu darai / darei aš išviso nedarau (nebent šuni išvest ir tai ne už pinigus) Ir jeigu ponas čia sako kad po metu su 30-50k būsi sekmės savo sapnų karalystej laimės ieškoti ir sekmės su paskola , galėsi batus valyti ir centus gražinti bankui atgal.

Nu manes nežinai , tavo darbų kurių tu darai / darei aš išviso nedarau (nebent šuni išvest ir tai ne už pinigus) Ir jeigu ponas čia sako kad po metu su 30-50k būsi sekmės savo sapnų karalystej laimės ieškoti ir sekmės su paskola , galėsi batus valyti ir centus gražinti bankui atgal.

:D adaptuotas matos. Tu vpš nematęs tokių šaibų ir nežinai kur investuot ir šneki, kursas kas dien vis auga kolkas, tau investavus kuo daugiau tu per dieną gauni vis daugiau pinigų i savo saskaitą. Ai nesvarbu, nėra čia ko man su tokiais kaip tu šnekėt, sėkmės tau ariant už minmumą :) Kol protai dirba. #TBPS

Nu bet aš tave šiame forume dar susirasiu irodymams :) Nes tikrai investuosiu kuo greičiau, kol dar stabilu ir kursas auga.

:D adaptuotas matos. Tu vpš nematęs tokių šaibų ir nežinai kur investuot ir šneki, kursas kas dien vis auga kolkas, tau investavus kuo daugiau tu per dieną gauni vis daugiau pinigų i savo saskaitą. Ai nesvarbu, nėra čia ko man su tokiais kaip tu šnekėt, sėkmės tau ariant už minmumą :) Kol protai dirba. #TBPS

Nu bet aš tave šiame forume dar susirasiu irodymams :) Nes tikrai investuosiu kuo greičiau, kol dar stabilu ir kursas auga.

Nemanau ,kad tu čia koks ir protas , kiekvienas vaikas kaip tu gali panaudoti interneta ir pradėti po biški uždirbinėti. 

Tikiuos žinai kad žmonės gyvena iš investavimų į visokius "dalykus" ir labai gerai gyvena :) 

Nemanau ,kad tu čia koks ir protas , kiekvienas vaikas kaip tu gali panaudoti interneta ir pradėti po biški uždirbinėti. 

Nu jo vaikas aš, tik jei susitiktume, tu man būtum su lig keliais, pyplius. Vsio diskusijos baigtos, imsiu paskola ir sėkmingai investuosiu :)RAKINKIT TEMA kol vaikai neužbombardavo su comm ... ir mano durnumas tokiame forume skelbt kai daugiau nei puse auditorijos žiūri labanakt vaikučiam.

(redaguota)

ExTazy... Nemaniau, kad taip nusirisi :D . Turiu omeny ne dėl investicijų ir plano, ten nesigilinu, gal jis ir geras, visiškai nesvarbu man. Bet tavo kalbos lygis. Kažkada atsimenu, bent spėju, kad ten buvai tu... Nes kas daugiau su tokiu nicku vaikščios... Bendravau su tavimi, tik ne  čia. Buvai man atrodo 16 metų, ar panašiai... 

Žinok kitų menkinimas antras nuo galo lygis pagal nuomonės išreiškimą... Pirmas būtų smurtas. Taip, gal čia truputį pasikarščiavai, kiti nesąmonių prirašo, bet sėkmės su projektu ir su paskolom neprisižaisk, galima ir nebeišsikast paskui... Areštuos kompaniją ar dar kokio bieso tie palūkininkai pridirbs. Na tai tikiuos pasiseks tau versliukas ir pelno gausi iš to bent kažkiek... :)

Redaguota , nario Soul Fusion

Jei nebėra priešo viduje- priešai išorėje nepadarys nieko...

giphy.gif

Tikiuos žinai kad žmonės gyvena iš investavimų į visokius "dalykus" ir labai gerai gyvena :)

Nu jo vaikas aš, tik jei susitiktume, tu man būtum su lig keliais, pyplius. Vsio diskusijos baigtos, imsiu paskola ir sėkmingai investuosiu :)RAKINKIT TEMA kol vaikai neužbombardavo su comm ... ir mano durnumas tokiame forume skelbt kai daugiau nei puse auditorijos žiūri labanakt vaikučiam.

Man įdomu kodėl kiekvienas lietuvis forume turi vadinti kita narį 'vaiku , adaptu t.t' kaškaip neoriginalu. Čia savo lygi rodo , tipo tau virš 18m. sakai investuoti nori , paskui čia vaidina kitus narius vaikais. Jaučiu dar nesuaugai pats. (prote)

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Pažiūrėk tada ka pats rašai, kokias atsiprašant "pievas", suprasi tada gal, ką turėjau omeny. Absurdiškas nesamones rašai.

Investuos as prisirinksiu pelno ir pabegsiu... nu zinai na... Aš nežinau kaip tu net tai sugalvojai? Aš taip pasielgt negalėčiau net, kaip sakiau mano tikslas buvo kitoks, iš padalyto (butent tau akcentuoju ponuli) pelno susirinkus issiskirstyt. Kad augtu viskas greiciau, be jokiu dalybų.

(redaguota)

vat ir visa jo varke. https://www.supergames.lt/topic/265069-investicija-i-bitcoins-cloud-miningo-platforma/#entry1897898

Kas tei bitcoins iš viso ?  :D Galit trumpai ir paprastai paaiškint, šiaip pagalvočiau, jei nėra čia kur pralošt investuojant.

Nu sakykim investuočiau 60€, tai per kiek dienu man atsipirktu jei nesudegtų jie?  :D Ir kiek gaučiau? Aš nelabai suprantu kas tas hs ir t.t. tad padėk man  :D

Kur ta bitcoin isgrynina į tikrus pinigus? Ir kas ten per "collect hardware" tipo vaizdo plokste kieta gaut galima kazkaip?

Redaguota , nario Samas.

graphic.png

Rakinam temą.

Kam idomu kodėl, tai imsiu paskolą (katik pamasčiau apie tai), nes ir pelnas ant vieno didesnis, nei dalinantis :)

Nu nžn, tu man labai keistas pasirodei veikėjas su tais savo "kyaniuždarbis.net", tai nelabai noriu ir pradėt, raštelk pm, gal ką sutarsim.

Bet tikriausiai kad darysiu tai vienas visgi, kaip ir minėjau - paskola.

Vat su tavimi tai rizikinga investuoti. Neapsisprendi pats ko nori. Nepatariu su tokiais žmonėmis užsiimt :) šie žmonės kitaip vadinami: šūdmaliais :)

P.S https://www.supergames.lt/topic/265069-investicija-i-bitcoins-cloud-miningo-platforma/#entry1897898- tai nėra verslas. Investuoti tokias sumas - rizikinga :)

Vat su tavimi tai rizikinga investuoti. Neapsisprendi pats ko nori. Nepatariu su tokiais žmonėmis užsiimt :) šie žmonės kitaip vadinami: šūdmaliais :)

P.S https://www.supergames.lt/topic/265069-investicija-i-bitcoins-cloud-miningo-platforma/#entry1897898- tai nėra verslas. Investuoti tokias sumas - rizikinga :)

Tu su savo kyani reformom - GG. Nesamones mali. Ir kas sakė kad aš i cloud mininga investuoju? Aš tik domiuos visom investicijų sritim bet nereiškia kad ten vat ir dėsiu pinigus, ir bitcoin miningas, really? Tikrai ten tiek pinigų nekisčiau, pasidomėjau ir tais bitcoin. Be to tokių sumų iš ten neištrauksi kaip kad galiu iš kai kur ištraukt :)

Plačiau į pm :) Bet kiek žinau ten jau reikia visas rungtynes sekt, žaidėjų traumas ir t.t. Kaip kiekvienas lošimas - didelė galimybė prapist.

Na tu teisus, aš mėgėjas ten būti :D

Todėl viską įdėmiai seku, todėl nuo 1€ pasikėliau  iki 200€ :)

Didelio mąstymo nereikia topsporte, užtenka pasidomėti komandom, labai padėjo YT :)

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3696 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...