Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3693 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

prajuokinai su savo logika. :D Jeigu jam padovanotum ta i3, tai su mielu noru priimtu ir pasikeistu. Nepagalvojai kad i3 vos ne 3 kartus brangiau kainuoja nei pentium?

Todėl ir sakau,kad pentium geriau arba amd.

Todėl ir sakau,kad pentium geriau arba amd fx6300.

Todėl ir sakau,kad pentium geriau arba amd.

Prikolas tas kad i3 branduolių galia prilygsta visiems tiems FX branduoliams dėl to i3 gaming'e malkų tiek FX'ui užtrauktu kad tau jau nebepaneštu.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Kam imt pentium jei i tokia kaina galima i3 idet?!!!

O tas fx-6300 gerai overlocintas vos pasieks i3 lygi, o tam reik gero ausintuvo, kuris irgi kainuoja.

pamirsai psu :) 

ga; iseitu normalus oc su 970 lusto motinine bet manyciau virsijant 4ghz limita reiktu 990 bent jau 8branduoliu fx procams tai butina(bet del biudzeto ir 970 tiktu).

Chestnuts please

Nu parodyk, kurioj vietoj tas nusenęs AMD geriau? Žaidimuose reik OC'inti tą FX-6300 iki 4.5GHz, kad pasiektų i3-4130 lygį. Tokį OC pasiekti reikia aušinimo (ir taip kaista be OC...), geresnė motininės ir maitinimo bloko.

Žaidimuose taip, i3 geriau. Šiaip temos autoriui siūlyčiau pasiimti pentium db ir kai turės € upgradint į i5 (mano manymu geriausias pasirinkimas). Nes pats pagalvok tarp i3 ir i5 nėra labai didelio kainos skirtumo, bet su i5 gauni 4 branduolius.

Atsakymas į tavo klausima: Jeigu tik žaidimams žaisti, aišku i3 geriau už fx-6300, bet jegu norės filmuoti ar dar kažką tai nemanau, kad užteks dviejų branduolių ir yra žaidimų kurie net nepasileidžia ant 2 branduolių cpu.

Žaidimuose taip, i3 geriau. Šiaip temos autoriui siūlyčiau pasiimti pentium db ir kai turės € upgradint į i5 (mano manymu geriausias pasirinkimas). Nes pats pagalvok tarp i3 ir i5 nėra labai didelio kainos skirtumo, bet su i5 gauni 4 branduolius.

Atsakymas į tavo klausima: Jeigu tik žaidimams žaisti, aišku i3 geriau už fx-6300, bet jegu norės filmuoti ar dar kažką tai nemanau, kad užteks dviejų branduolių ir yra žaidimų kurie net nepasileidžia ant 2 branduolių cpu.

Su i3'iu pasileis, nes jie nors ir prašo tų 4 branduolių, man rodos, kad "praleidžia" ir CPU su 4 thread'ais. Šiaip imti Pentium ir keisti į i5'is gal ir būtų geras sprendimas. Bet jau gal geriau tada iš vis Celeron'ą imti. Vis dėl to, dauguma, perkančių kompiuterius, nėra linkę keisti dalių, tad čia priklauso nuo pačio vartotojo.

Aš negalvoju dėtis dalių atskirai į seną PC, galvoju iš kart pirkt naują. Pavyzdžiui I3 6100 su GTX 950 manau būtų neblogas derinukas.

Bet mano biudžetas nelabai leidžia, tai žadu pirkt I3 6100 su GTX 750 ir galbūt veliau keisiu CPU su vaizdo kortą. O jei biudžetas leis (turiu apie 700€) tai pirksiu iškkarto i5 6400 su GTX 950.

Aš negalvoju dėtis dalių atskirai į seną PC, galvoju iš kart pirkt naują. Pavyzdžiui I3 6100 su GTX 950 manau būtų neblogas derinukas.

Bet mano biudžetas nelabai leidžia, tai žadu pirkt I3 6100 su GTX 750 ir galbūt veliau keisiu CPU su vaizdo kortą. O jei biudžetas leis (turiu apie 700€) tai pirksiu iškkarto i5 6400 su GTX 950.

su 700eu gali pasiimt gtx 960 ir i5 6400

8750e2121fc6b4ab3f47c1253a46640d780.png

Su tokiu biudžetu galima imti i5-4460 ir GTX 970. Vis dėl to, siūlau laukti, kada pasirodys pardavime naujos GPU.

Sveiki kompiuterių žinovai, žadu greitu metu pirkt naują personalinį kompiuterį, arba gal dėtis dalimis, visas pasirinkau, bet tarp AMD FX-6300 (6branduoliai, 3.5Ghz) ir Intel i3 6100 (Naujausia karta, 3.7Ghz)

Ieškojau forumuose, youtube'i, daug kur rašo kad 6 branduoliai geriau, greičiau susidoroja su programomis ir panašiai..

O 2 branduoliai (i3 6100) galbūt taip pačiai susidoroja, bet už tat "Single core" vieno branduolio greitis didesnis nei (AMD FX-6300).

Tai vat, labai norėčiau išgirsti jūsų nuomonę, kuris geriau, galbūt turėjot ar gal turit vieną iš šių procesorių, kaip jums jie tarnauja?

pats turiu fx8350 ir nesiskundziu amd performance pas save, aisku kaista kaip krosnis:D bet tarp situ imk Intel be klausimu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3693 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...