Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3695 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Varyk, tik ne iki žemės graibymo. O šiaip pagal mane, tai gyvenimas anksčiau ar vėliau žmogų priverčia išbandyti visko, tiek rūkyti, tiek gerti. Nors nemanau, kad turėtum labai su tuo rūkymu pradėti apskritai. Kadangi po to tik leisi bereikalingai pinigus. Na, o prie progos pašvęsti - nėra blogai ir čia tėvų įtakos neturėtų būti. Jie lygiai taip pat turėjo visa tai praeiti ir aš skaitau, kad tai normalu :)

WfAF0eq.png

ARTacp

„Our whole life is solving puzzles“

Realiai iš šitų dviejų rūkymas yra geriau. Aš pats nerūkau nei negeriu, tačiau mano galva rūkyt yra geriau. Matai, rūkydamas agurkam promilių neįpūsi, žmonių su mašina nepartrenksi, priešingai nei girtas. Tas pats ir dėl avarijų. Ir šiaip supranti girtas visokių dalykų prikreti dėl kurių skaudžios pasekmės lieka. O rūkymas, priklausomybė ir ligos. Mama nuo rūkymo vėžiu susirgo, dabar tamposi po daktarus ir vis tiek rūko.. Negali mest dėl priklausomybės. Aš asmeniškai nei karto nesu bandęs rūkyt, dėl gėrimo tas pats. Siūlyčiau ir tau to niekada nedaryt. 

Rūkymas ir alhoholis yra "dviveidžiai". Apie tai , kad tu kalbėjai , kad rūkymas nepakenks kitiems - taip. Bet iš tikrujų pakenks tau , ir jeigu iš tikrujų įsitrauki į tokius dalykus ir patiki ,"kad aplinkiniams nepakenks" viskas tik prasideda. Tu žinai , kaip daug narkomanų dabar yra pasaulyje? Oi daugybe , o viskas prasidėjo nuo draugiško "paragauk" , tada žmogus būną priklausomas nuo tos cigaretės . Ir tada žmogui tą cigaretė pradeda būti silpna , ir jis eina į kitą stadiją - žolė , narkotikai ir pnš. Nekalbu apie visus rūkančius , kai kurie paprastai pabrežia savo limitus , kad neliptu į tą antrą stadiją. Bet vistiek tai tikrainėra jau taip geriau , visgi tavo organai serga , per stresą tavo smegenys galvoja tik apie tai . Patikėk , pats esu kalbėjes su tai rūkančiais ( bent jau kelis metus rūkančius ) beveik visi sakė , kad nori mesti. Kaip sakiau rūkymas yra "dviveidis" ( priklauso nuo paties žmogaus ) .

Su alhoholio gerimu sutinku , tai yra labiau pavojinga aplinkiniams nei pačiam tau ( kalbam apie dideles dozes ). O su mažom dozėm žmogus yra geroje būsenoje , neturėtų daryti kažko jau beprotiško ( nebent toks jis jau yra ) , bet tai vistiek nėra per geriausiai. Tavo sprendimas ar gersi dideles ar mažas dozes. Priklausomybė tikrai yra , bet ne tokia stipri kaip cigaretės , jau rimtą priklausomybę gali gauti jaunimas arba paprastai silpni žmonės ( fiziškai / psichiškai )

Mano nuomonė , aš nei gersiu , nei rūkysiu. Gersiu tik per šventes ir tai labai mažomis dozėmis. Turbūt tarp draugų išgarsėsiu kaip "vairuotojas" :D

PIGUS STEAM IR ORIGIN ŽAIDIMAI 

Gert tai išgerk,bet nedaug. Kad kažkiek atsipalaiduotum taip sakant. O su rūkymu tai net nepradėk,seniau rūkydavau tik prie progos,kartais. Poto vieną dieną po pertraukos irgi galvojau užrukysiu,tai jau 3 metai be jokių stopu rūkau ir tikrai norisi mest,bet kalbėt lengviau nei daryt. Taip,kad išgert gali per tokias progas,nemanau,kad labai užsikabliuosi,bet nerukyk.

Gerk daug, kad jau pajaustum poveikį, tada bus afigenai, viskas atsiriš, nebejausi to slėgimo kuris kasdien slegia. Na su rūkymu prasidėt nepatartina, aišku jei jau yra noras, užrūkyk, pats prarūkiau mėnesį ištisai, tai žinok manęs neužkabliavo tas rūkymas kuris kitus užkabliuoja. Bet čia jau nuo žmogaus priklauso. Bet šiuo momentu, iš vis negeriu ir nerūkau, išskyrus elektroninę, va ji tai užkabino. :D Bet jaunas esi, bandyk visokį mėšlą, bet neiimk narkotikų va čia tai žudantis reikalas.

(redaguota)

Mano nuomone :

Tau 17-16 metu, tu nesi, nei geres?... Nei rukes?... Nei kazkokio kito sudo megines?... Tai, pyk, nepyk, bet su tavim butu nuobodu per plotus, ar panasiai. Turbut, daug kas ziuri, tos tokius page'us " Sportuok ir buk sveikas ", kur ten pisa prota, kad alkoholis visiskai gadina forma, tai gryniausia nesamone... Pagal statistika, zmogus, kuris nera bandes alkoholio ar kt., pilnametystei buna sunku, tuomet su tuo kovoti, tai reiskia ( lengviau degraduoja ), kodel? Todel, kad zmogus nera bandes, todel, kad nezino jo skonio, nera ragaves paauglysteje ir nezino, kas,kaip ten, o dar musu receptoriai buna, gan jautrus, tad neatsirenkame, kas gera, o kas bloga. Aisku, as esu pries, kad 10 - 14 metu bachuriukai/mergaites geria VIESOJE VIETOJE, na, bet cia 21 amzius, bukime siuolaikiski. O del cigareciu, geriau nepradek, nes as pats nerukantis ir ziauriai uzpisa, kaip visi iseina parukyti, o tu lieki vienas prie stalo :D 

O cia dar uzmaciau, kazkoki ciuvaka parasius, kad prigeres pridarai nesamoniu, tai gryniausia nesamone. Koks sveiko proto zmogus, sestu ' girtas ' prie vairo, kai suvokia, kad gali prapisti teises, bauda gauti, konfiskuoti masina ir suzaloti save, ar kita. Tad isvada tokia, koks zmogus, tokie ir poelgiai ;)

Ir beto rukymas - yra liga, o gerimas - ne (retkarciais, per progas). Pasiskaitykite internete, knyguose.

Nusišnekėti žmogus daugiau negali turbūt... Aš dar tik paauglys, bet nei bandęs gerti, nei rukyti, nieko absoliučiai. Mokausi puikiai, nors visiškai nieko nesimokau. Visi sako "Einšteino Genai" o aš manau, kad tiesiog linkęs aš savim pasitikėti ir neprarasti sąmoningumo niekad. Nežinau kaip, bet man išeina labai lengvai, kad ir pulsą sulėtinti, todėl manau, kad save valdau turbūt daugiausiai iš visų pažįstamų žmonių (atsiprašau, gal kaikuriems pasirodys, kad giriuosi, iš kitų šaipausi, cinizmas nuo paauglystės jau pradžios ... :( ) Klasiokai  13/16 rūko.  Gėrę yra 14/16. Bent taip sakė, manau, kažkas melavo, bet apytiksliai...

Taigi alkoholis tiek pat blogas kiek cigaretęs. Su tuo turbūt nesutiks niekas, bet taip, taip yra. Moki pinigus, dėl kelių laimės valandų, po to eina vėmimo ištisos dienos? Cigaretės - irgi  moki pinigus, kad patenkintum savo poreikį 5 minutėm. Kai visi eina rukyti aš susirandu telefoną ir einu pažaist kokį š... Kai grįžta visi toliau tegul geria jie, o tu pabandyk būti linksmas sau, kitiems (girtiems) ir taip atrodysi linksmas, nes ten velnias žino kas jų galvoj dedas tada, patys neprisimena. 

Nusišnekėjai svarbiausia čia:  "Koks sveiko proto zmogus, sestu ' girtas ' prie vairo, kai suvokia, kad gali prapisti teises, bauda gauti, konfiskuoti masina ir suzaloti save, ar kita"                        

Sveikas protas, kai esi išgėręs? :D Prajuokinai. Nieko nesuvokia, nebent tai, kad kažkur reikia varyt ir spaust.  Taigi, siūlau išvis negert, bet tik siūlau, ką aš vienas, žmogelis, padarysiu prieš jus, didžias asmenybes, rūkančias, gerenčias, savęs nevaldančias asmenybes. (Nesikreipiu būtent į tave, skaitytojau, o į daugumą kurie taip daro. ) Sėkmės reikaluose, bei "Plotuose..."  :D

Redaguota , nario Soul Fusion

Jei nebėra priešo viduje- priešai išorėje nepadarys nieko...

giphy.gif

Rukymas numažina stresą. Gėrimas nuplauna vidines žaizdas. 

Gėręs nesu, bet esu rūkęs, tai kartais norisi dar, bet kai esi nepilnametis ir dar sportuoji, tai tiesiog nesinori to daryti ir atsispiri tam. Šiaip nei žolės, nei alkoholio vartojęs nesu. Jei darysim išleistuves gal teks pabandyti, bet nemanau, kad jos įvyks :D

Tai paskaitęs atrodo jog dar egzistuoja gerų berniukų (almost)

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Nežinau, asmeniškai aš stebiuosi kaip kiti gali kas savaite arba dar dažniau gerti. Aš asmeniškai geriu tik per šventes arba krepšinio varžybas. O su rūkimu sunkesni reikalai, praktiškai vasara pradėjau, kadangi buvau tokioje aplinkoje, kurioje ne rukyti labai sunku, taigi, pradėjau. O dabar stabiliai 2-4 cigaretes į diena ir po truputį stengiuosi mažinti. Aišku, labai sunku, tas vidinis spaudimas ir t.t, bet tikiuosi pagaliau galėsiu kvepuoti laisvai :D Praktiškai, manau gerti žmones turi saikingai, nes gėrimų žinojimas daug ką parodo apie žmogų. Bet ne daugiau. O jeigu nori rūkyti, tai surūkyk 3 cigaretes iš eilės ir nebenorėsi daugiau.

giphy.gif

Don't worry, be happy

Nežinau, asmeniškai aš stebiuosi kaip kiti gali kas savaite arba dar dažniau gerti. Aš asmeniškai geriu tik per šventes arba krepšinio varžybas. O su rūkimu sunkesni reikalai, praktiškai vasara pradėjau, kadangi buvau tokioje aplinkoje, kurioje ne rukyti labai sunku, taigi, pradėjau. O dabar stabiliai 2-4 cigaretes į diena ir po truputį stengiuosi mažinti. Aišku, labai sunku, tas vidinis spaudimas ir t.t, bet tikiuosi pagaliau galėsiu kvepuoti laisvai :D Praktiškai, manau gerti žmones turi saikingai, nes gėrimų žinojimas daug ką parodo apie žmogų. Bet ne daugiau. O jeigu nori rūkyti, tai surūkyk 3 cigaretes iš eilės ir nebenorėsi daugiau.

Nepadės mano drauge. Tėvas liepė 13 surukyti visą pakelį (kastytis dar buvo), surūkiau, pora valandu nerukiau, bet vistiek nemečiau :)

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

(redaguota)

Žaidimų forume pradėsim kalbėt apie gėrimą.

Prasidės "tik nuo švenčių" , poto "tik savaitgaliais" , o paskui kasdien. Mano nuomone ir tas , ir tas nereikalingi dalykai. Alkoholizmas kaip sakė benamiu paliks , rūkymas sveikata sugadins. Kadangi čia žaidimų forumas siūlau už tuos pinigėlius nusipirkti kokį nors žaidimą :taika:

P.S Kažkaip net keistą kaip dauguma paauglių ( nu gal ir yra suaugusių ) , bet teigiamai žiūri į teigiamą alkoholio vartojimą ,ir rūkymą :/

Redaguota , nario Aironmenass'Cool

Nei tas nei tas nėra sveika, rūkymas gadina plaučius, alkoholis kepenis. Geriau jau kuo vėliau pradėt gert, mažom normom. Nes dabar visai paauglės merginos prasigėrę savaitgaliais būna, rūko kiekvieną dieną. Tikrai šlykštu žiūrėt. Suprantu dar vyrišką lytį - išbando, rizikuoja, bet vis tiek nėra sveika.

NewestLife.png

(redaguota)

Vienu žodžiu nei rūkyt nei gert yra gerai , bet kaip kam čia.. vieni geria iš malonumo o kiti nes nesiseka , vieni rūko iš malonumo o kiti nes nervuojasi bei priklausomybe turi. Aš asmeniškai bandes alcho ir nenoriu daugiau nu man tiesiog nepatinka kaip ta galva sukasi dar čia kažkas minėjo dūmus rūkyti , eik tu *Myliu SuperGames.lt* su savo dūmais man kas žole rūko aš tuos narkomanais vadinu tad jei tu tokius patarimus sakai tad tu narkomanas. Bei pats parūkau normalias cigaretes 7kartus per para maždaug nu ir kas savaite vis mažinu paros norma ir tikiuosi pavyks man mesti;) tad patarimas visiems kaip ir patys maži būdami sakėt negersiu nerūkysiu dirbsiu policininku , tad taip ir darykit negerkit nerūkykit bei dirbkit ir uždirbkit ;) bei dar kažkas minėjo išgerk tik prie chebros , nu ir koks tolkas gert kad pritaptum jei jie geria tai ir tu? Tai jei jie nužudys žmogu tu irgi kartu su jais ? Jetus nemasto.. aš "prie chebros" tik duodu jiems pizdi jog geria prie manes ir rūko ta žole sušikta

Redaguota , nario Blumer

galiu pasakyt taip: gerimas iki lengvo apsvaigimo visai nieko, linksma, nepykina, visdar mastai ka darai ir buna linksma, jai alu geri, pries miega vandens atsigerk, taip sumazinsi tikimybe galvos skausmo ir kitu nemaloniu padariniu. Gerimas iki komos - nekazka, tarpais atsimeni ka veikei, daznai nesamoniu pridarai, kita diena didziules pagirios.

Rukymas, pats rukau, galiu pasakyt nieko gero ir nesiulau veltis i sita mesla. Iprates rukyt ir neparukes (tarkim bandydamas mesti), baisei noresis rukyti, panasiai lyg ilgai nevalgiusem norisi valgyti, kvapas nemalonus, brangios cigaretes, turint ilga staza rukymo, prasideda gerkles perstejimas, kosulys, daugiau gleiviu renkasi gerkles srityje, liaudiskai tariant skrepliai. Jai ir sugalvosi pabandyt parukyt, pirmas kartas bus nemalonus, tik itraukus i plaucius perstes gerkle, galimas kosulys. Gerai tai, kad po pirmo karto nepriprasi rukyt, nes pirmasis kartas tikrai bus nemalonus, daugiau rukyti nei pirmo karto nebepatariu, nes nemalonus jausmas itraukiant i plaucius mazes, zinoma iskarto nepriprasi, delto gali pamanyti, jog tu tikrai neiprasi prie cigaretes, bet deja realybe bus kitokia, jai pradesi retkarciais uztraukt.

Su supergames nuo: 2009-09-12 :*

(redaguota)

Nusišnekėti žmogus daugiau negali turbūt... Aš dar tik paauglys, bet nei bandęs gerti, nei rukyti, nieko absoliučiai. Mokausi puikiai, nors visiškai nieko nesimokau. Visi sako "Einšteino Genai" o aš manau, kad tiesiog linkęs aš savim pasitikėti ir neprarasti sąmoningumo niekad. Nežinau kaip, bet man išeina labai lengvai, kad ir pulsą sulėtinti, todėl manau, kad save valdau turbūt daugiausiai iš visų pažįstamų žmonių (atsiprašau, gal kaikuriems pasirodys, kad giriuosi, iš kitų šaipausi, cinizmas nuo paauglystės jau pradžios ... :( ) Klasiokai  13/16 rūko.  Gėrę yra 14/16. Bent taip sakė, manau, kažkas melavo, bet apytiksliai...

Taigi alkoholis tiek pat blogas kiek cigaretęs. Su tuo turbūt nesutiks niekas, bet taip, taip yra. Moki pinigus, dėl kelių laimės valandų, po to eina vėmimo ištisos dienos? Cigaretės - irgi  moki pinigus, kad patenkintum savo poreikį 5 minutėm. Kai visi eina rukyti aš susirandu telefoną ir einu pažaist kokį š... Kai grįžta visi toliau tegul geria jie, o tu pabandyk būti linksmas sau, kitiems (girtiems) ir taip atrodysi linksmas, nes ten velnias žino kas jų galvoj dedas tada, patys neprisimena. 

Nusišnekėjai svarbiausia čia:  "Koks sveiko proto zmogus, sestu ' girtas ' prie vairo, kai suvokia, kad gali prapisti teises, bauda gauti, konfiskuoti masina ir suzaloti save, ar kita"                        

Sveikas protas, kai esi išgėręs? :D Prajuokinai. Nieko nesuvokia, nebent tai, kad kažkur reikia varyt ir spaust.  Taigi, siūlau išvis negert, bet tik siūlau, ką aš vienas, žmogelis, padarysiu prieš jus, didžias asmenybes, rūkančias, gerenčias, savęs nevaldančias asmenybes. (Nesikreipiu būtent į tave, skaitytojau, o į daugumą kurie taip daro. ) Sėkmės reikaluose, bei "Plotuose..."  :D

What? :D Skaityk is naujo, nesigaudai is viso arba as, tau ne taip parasiau, anyway, mano postas, buvo pries rukyma, bet uz gerima, kuri KARTAIS galima, nesu pries. O del to vaziavimo, tai sakau pasiskaityk dar karta.

Redaguota , nario Rūkas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3695 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...