Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3257 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Viena iš Kanados žaidimų parduotuviu tinklu galimai patvirtino kad Call of Duty : Infinite Warfare tikrai išeina. Bet kompanija Activision kolkas neatsako į klausimus dėl šio žaidimo.

9508103c305d427d26504a56d42b8191876.jpg

http://uk.ign.com/articles/2016/04/27/call-of-duty-infinite-warfare-could-include-a-modern-warfare-remaster

Išleistas TYZERIS!

Redaguota , nario FireHawK

Dar vienas bullshit... :D Žaidžiau COD Black Ops 3. Visiškai nesudomino. Kažkokia futuristinė šaudyklė ir tiek. Geriausia buvo MW serija ir tie seni cod kur buvo antras pasaulinis karas ir pnš. O dabar kepa tuos COD kaip blynus. Viskas tik dėl pelno.

Išleina Battlefield 5 , paskaityk tema kur dariau . Rašo kad atgal eis į pasaulinius karus ir pnš.

• Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)

mano nuomone COD įdomus buvo iki COD BO2, dar buvo galima žaisti, įdomios istorijos ir pats žaidimas, o po to tie super ginklai, išvis neįdomu žaisti. COD BO2 tai pat buvo super ginklai, bet vien žaidžiau, dėl istorijos pratesimo, istorija patiko labai, tai po šios serijos daugiau jokio naujo COD rimtai kaip ir nežaidžiau, nes mano nuomone COD grimzda į dugna .

P.S

Gaila, kad Price dingo iš COD serijų, man jis buvo kaip šio žaidimo veidas :D

Redaguota , nario AweX

Mano video kanalas Prenumeruokit smile.png

• Parašė po 4 savaičių...
  • d0Se užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3257 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...