Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3736 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,taigi nusprogo mano senas kompiuteris ir kaip reikia naujo,bet aš nieko apie jos beveik nesuprantu, tad galėtume galbūt padėti kokį išsirinkti?. Norėčiau tiek žaidimams tiek darbui,bet man reikia loptopo nes daug keliauju ir loptopas labai patogu. Galbūt išeitu koks iki 700-750€, suprantu ,kad loptopo gero už tokia suma nerasi,bet noriu nors geriausio varianto,tad prašau jūsų pagalbos dėkui iš anksto. P.S nepykit už klaidas nes rašau per telefona.

(redaguota)

Taigi *Myliu SuperGames.lt* tokiu temu pilna... *Myliu SuperGames.lt* dar kurt?

Tu man paaiškink kas tau nepatinka?. Šita skiltis tam ir skirta, aš paprašiau pagalbos būtent kokios, kokio kompiuterio reikia iki tokios sumos ir čia kas galės numes variantus,o tu man siulai dabar eiti per kiekviena tema ir ieškoti ar kas numetė žaidimam skirta loptopa iki 750 eurų?. Žmogau pagalvok logiškai prieš komentuodamas nes nesuprantu kodėl tu reiški pasipyktinima. Darrel dėkui,bet galbūt jei netingi paaiškintum kuom jis geras ar ir paveštu kokį naujesni žaidima ant ne low fps ,bet dėkui dar karta.

Redaguota , nario 5thAve

ir dar tuo paciu paziurek, kokia sparta stacionaro uz 680 eur http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-970.146750.0.html

niekada nesuprasiu, kokia prasme tuos laptopus pirkt. Sparta 3 kartus mazesne, kaista kaip nezinau kas. ekranas mazytis, o norint pageimint vistiek reikia i elektros lizda pajungt, nes baterija per valanda issikrauna... Nu nebent kas savaite keiti gyvenamaja vieta. Bent jau as tai geriau susirinkciau stacionara su mazu korpusu. Ir veziotis patogu ir spartos neprarandi.

Va tokio dydzio tie korpusai:

p1000074x.jpg

ačiū labai.  

ir dar tuo paciu paziurek, kokia sparta stacionaro uz 680 eur http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-970.146750.0.html

niekada nesuprasiu, kokia prasme tuos laptopus pirkt. Sparta 3 kartus mazesne, kaista kaip nezinau kas. ekranas mazytis, o norint pageimint vistiek reikia i elektros lizda pajungt, nes baterija per valanda issikrauna... Nu nebent kas savaite keiti gyvenamaja vieta. Bent jau as tai geriau susirinkciau stacionara su mazu korpusu. Ir veziotis patogu ir spartos neprarandi.

Va tokio dydzio tie korpusai:

p1000074x.jpg

Aš suprantu ir pats,kad loptopad netinkamas dalykas kaip stacionaras,bet aš visa gyvenima esu vos ne su loptopu (turėjau du stacionarus) aš prie jų pratės,aš su juo visur einu nors ir namuose ar filma lovoj pažiūriu ar šiaip kur atisėdės aš negaliu vienoj vietoj prie stalo ir kimarint daug metu taip :D man loptopas patogu tiek autobuse pvž kai tenka važiuot dideli kelio tarpa, tiek kokiam orouoste kaip skridys atidedamas nu aš prie jo pratės prie jo ir pasiliksiu. Šiaip perku tikrai ne vien žaidimam ,o kasdieniniam naudojimui,bet aišku jei eina ką įdomiau ir pažaist būtų karts nuo karto smagu. Atsiprašau už klaidas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3736 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...