Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3311 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, gal galetumet pasiulyt laptopa iki 550 eu kazkur zinau kaina nera labai didele bet laptopui ir nenoriu daug leist. Sjp kompas uz toke kaina isvestu gta v, far cry 4, watch dog crysis 4-3 db nzn tikslei ir t.t. ??? Seip as csgo fanas ji kazin isvestu ant max grafiku ?? Ir dar turiu rust steame tai kazi ji be lag isvestu ? Aisku rust ne max grafiku. Kad ir sitas laptopas kuri pasirinkau "atsitiktinai" https://www.topocentras.lt/kompiuteriai-ir-plansetes/nesiojamieji-kompiuteriai/nesiojamas-kompiuteris-asus-x555ln-xo223d.html

I like BOOBIES :blink:

• ,

o tai bent gta v, csgo , rust ir t.t paves?Ar dar taupyt iki 700eu ? Taiva ne barake gyvenciau tai stacionara pasimciau uz kokius 600 nes draugas pirko tai ant ultra grafiku pavalke

Paveš paveš..

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

(redaguota)

Paveš paveš..

HAHHAHAH Joke .... Palauksiu ko nors kas nusimano apie kompus :P:D nes tu cia kazkaip jau keistai cia ta mano varijanta palikai ramybe p.s as nzn kaip ram ten skaiciuot kiek te ram 4???
Nu parametrai galbut kazkiek geresni betai kurjeris krc pristatytu man tik kita men Redaguota , nario Tks89

(redaguota)

Ahhh.. Topocentras kaip visad meluoja nes pagal viską GT vaizdo plokštės modelis turėjo būt geresnis bet pasirodo kad GT 840M išvis nėra...

HAHHAHAH Joke .... Palauksiu ko nors kas nusimano apie kompus :P:D nes tu cia kazkaip jau keistai cia ta mano varijanta palikai ramybe p.s as nzn kaip ram ten skaiciuot kiek te ram 4???

RAM ten kažkaip net neparašyta. Imk Aironmeno ir viskas..

Redaguota , nario darrel.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Nu parametrai galbut kazkiek geresni betai kurjeris krc pristatytu man tik kita men

Topocentre permoki nemažai , o čia gauni geresnį kompiuterį... Kiek žinau per kelias dienas gauni

Topocentre permoki nemažai , o čia gauni geresnį kompiuterį... Kiek žinau per kelias dienas gauni

Tai kad as idomumo deliai nuejau i ta web ant to pc krc ir raso per kurjari arba tam tikra vieta atsiemimo reik laukt men nes tipo jai sendien perki 04.03 pristato arba atveza i ten ta atsiemimo skyriu

Nebent patc varai i vilniu ir pasemi

O topocentre kainos tokios kad paskiau galetu daryt 20 ar kiek jie ten daro % akcijas

o tai bent gta v, csgo , rust ir t.t paves?Ar dar taupyt iki 700eu ? Taiva ne barake gyvenciau tai stacionara pasimciau uz kokius 600 nes draugas pirko tai ant ultra grafiku pavalke

Geriau taupyk iki tokio: http://www.kilobaitas.lt/Nesiojamieji/Lenovo/Lenovo_Y50-70_/_156_Full_HD_/59-445866/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_409&ID=651377. Bet kol sutaupysi akcija, baigsis. Na, tikėkimės bus už tokią kainą panašus, kai sutaupysi.

Ne kur kas, o vos vos.

Geriau taupyk iki tokio: http://www.kilobaitas.lt/Nesiojamieji/Lenovo/Lenovo_Y50-70_/_156_Full_HD_/59-445866/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_409&ID=651377. Bet kol sutaupysi akcija, baigsis. Na, tikėkimės bus už tokią kainą panašus, kai sutaupysi.

Ne kur kas, o vos vos.

Dekoju uz pasiulyma, o kur as ta is topocentro buvau pasirinkes kaip savo pavizdy tai tas kompas pavilktu mano minetus zaidimus?

Pvz. Csgo pas mane ant stacionaro pc buna virs 100 kartais 80-71 fps o tam pc 7-8metai kazkur neibiskio neupgreidintas tai tipo tas mano pasirinktas pc isvilktu game ant low grafiku ir su low fps ???

GTA V

Rust

CS:GO

HP Omen 15

GTA V

Rust

CS:GO

Na jai tas laptopas veiks su tokiom grafikom tai omfg xD pvz. Rust man ant mano pc ant low grafiku buna kad lagina ziauriai o cia ant fantastic eina pajudet tai ant medium ar bsk mazesniu tai te pasaka tada xD Csgo ziurejau kelis video tai visai nieko as pvz prates prie very low grafiku tai ma geriau ziuris tai tada butu visai normalus fps jauciu. Gta v seip ir visai nieko susimazinus truputuka grafikas butu didesnis fps. Seip tai man dzin svarbu kad ne very low butu gta v ir rust nes pvz. As gta v nesuzaides istikruju tik pas pazystama esu mates kaip lose tai butu smagu ir ant medium kokiu grafiku palost.

P.s. dekui kad pasistengei +rep

Štai kaip žaidimai su juo eis, gal tik biškį prasčiau, nes čia 940M parodyta, o tavo - 840M: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-940M.138027.0.html

Nelabai supratau bet p*. Beje gal tu dirbi informatiku?? Jai ne turetum buti nes kekviena syki tu visiems patari +rep.

Pats tokį turiu kokį tu esi pasirinkes Asus x555Ln veikia nrml nors vienas minusas integruota baterija tad xujne bet čia pxj , pats jau perėjau gta 5 , normaliai paveža visas Assasins Creed dalis tik syndicate ant low paveža bet vistiek normaliai atrodo :) patarčiau dar CoolingPad nusipirkt jei žaisi daug

****Do Apyrankės**** Fb:

Pats tokį turiu kokį tu esi pasirinkes Asus x555Ln veikia nrml nors vienas minusas integruota baterija tad xujne bet čia pxj , pats jau perėjau gta 5 , normaliai paveža visas Assasins Creed dalis tik syndicate ant low paveža bet vistiek normaliai atrodo :) patarčiau dar CoolingPad nusipirkt jei žaisi daug

ve okiek ten ram krc 4? Nes te nesusigaudau ka te raso rqm kazkoks 5000+... Kam tas CoolingPad krc atjungi kompa n* israzietkos pis* i saldikly atvesta vel naudoji da paskiau pirstus isuks tas vintiliatorius xD

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3311 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...