Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3294 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na man visai patiko update daug naujovių smagu kad jis tobulėja bet manau įdėjo ir bereikalingų dalykų kaip sklandytuvas jis geras dalykas bet garantuoju dabar visi serveriai padarys kad jis būtų mokamas ir visi pirks kai bus 1,9 spigot :DD

Na man visai patiko update daug naujovių smagu kad jis tobulėja bet manau įdėjo ir bereikalingų dalykų kaip sklandytuvas jis geras dalykas bet garantuoju dabar visi serveriai padarys kad jis būtų mokamas ir visi pirks kai bus 1,9 spigot :DD

kodėl jį turėtu buti mokami? su jais nusileisti tik gerai tai nežinau.

kodėl jį turėtu buti mokami? su jais nusileisti tik gerai tai nežinau.

Na jei iš tinkamos vietos su jais nušoksi ir gerai įvaldysi tai ir paskraidyt galėsi..

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

• Removed Herobrine
  • Kiekvienam update.. :D

• Removed Herobrine

• ištrynė ko ir nebuvo :D

Taip rašo todėl, kad duchai, atsiprašant, vis dar manantys, kad Herobrine egzistuoja, susiprotėtų :D

O šiaip neblogas update, nors galėtų kokiame nors 2.0 versijoje būti Building Update naujų blokų statybai, dekoracijoms, kad ir kokie stalai, kėdės ir kiti baldai, o ne kažkoks PVP (manęs asmeniškai tai nedomina)

Taip rašo todėl, kad duchai, atsiprašant, vis dar manantys, kad Herobrine egzistuoja, susiprotėtų :D

O šiaip neblogas update, nors galėtų kokiame nors 2.0 versijoje būti Building Update naujų blokų statybai, dekoracijoms, kad ir kokie stalai, kėdės ir kiti baldai, o ne kažkoks PVP (manęs asmeniškai tai nedomina)

Tai kad ir šiame atnaujinime šiaip blokų naujų yra iš End City..

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

(redaguota)

Tai kad ir šiame atnaujinime šiaip blokų naujų yra iš End City..

Na, taip yra, bet aš kalbėjau apie masinį, kad tų blokų būtų labai daug, o ne porą. :D Pavyzdžiui žiauriai norėčiau, kad būtų juodos plytos, nors galima ir su PS pasidaryt, bet tiesiog geriau būtų jei visi matytų.

Apskritai dar būtų žiauriai gera idėja, jei galėtum bloką nudažyti norima spalva, pasirinkęs spalvų paletėje (kaip per Photoshop xD)

Redaguota , nario Nachis
(redaguota)

Anksčiau žadėjo įdėti serverio API kuris pakeistų visą žaidimą iš pagrindų, na ir eilinį kartą apie jį net neužsiminama. Graudu. Na o pats atnaujinimas, tai toks pat kaip ir kiti - nieko tokio, kas būtų verta tiek laiko, kiek jie "dirbo" prie to atnaujinimo... Ir ko aš nesuprantu, tai ko jūs čia visi hatinat? Tipo "nebepopuliarus tas minekrahtas, paheitinsiu, pasirodysiu koks aš kietas"? Not cool. O realiai jei kokia nauja funkcija ir bus tikrai blogai padaryta, tai niekas netrukdo tos funkcijos tiesiog išimt iš serverio...

Užsiminta apie API, tiesiog reik geriau paieškot: API kūrimas nei nepradėtas ir artimiausiu metu nebus pradėtas. Jie mano, jog Forge API yra pakankamai geras ir jiems neverta kurti dar kažko.

Čia vienas iš pokštų, kuriuos naudoja kiekvieno atnaujinimo aprašyme...

sakot nebebus auru Xd tiesiog bus padarytas timeris kas kiek laiko ikirst hitus ir tiek. bent jau as taip manau..

O su skydais laisvai nukalsit tuos sukčius... :)

Redaguota , nario Alter
  • Teigiamai 1
(redaguota)

Mano nuomonę tai Notchas ar kas jis buvo jis išmanė savo darbą ir tvarkydavo taip kad bugų nebūtų o dabar Microsoft daro bet ką jų manymu minecraft atsilikęs ir varo į priekį nežiūrint bugų bet problema tam kad Microsoft ignoruoja bugus ir varo toliau dadeda 1-2modus ir kele versija ir nori įrodyti kad jie geresni už motcha nes jie greitai leidžia versijas bet jų nelabai tvarko...

Redaguota , nario AlfaVaikis

Mano nuomonę tai Notchas ar kas jis buvo jis išmanė savo darbą ir tvarkydavo taip kad bugų nebūtų o dabar Microsoft daro bet ką jų manymu minecraft atsilikęs ir varo į priekį nežiūrint bugų bet problema tam kad Microsoft ignoruoja bugus ir varo toliau dadeda 1-2modus ir kele versija ir nori įrodyti kad jie geresni už motcha nes jie greitai leidžia versijas bet jų nelabai tvarko...

Tikrai ne 400 bugų ištaisė paskutiniam update, beje Notch nekurė atnaujinimų, tik prisidėjo prie jų, kuria juos ne Microsoft, o kaip visada Jeb, Dinnerbone ir dar kiti. http://minecraft.gamepedia.com/1.9

Microsoft viska gadina beveik nieko nepakeitė nu gal ten su endu gerai padirbėta ;/

Vienas pasakė, ir tu iš paskos. Kaip avių banda, visu pirma microsoftas tik gerina minecraftą, tačiau nebus teigiamo dalyko nes vistiek čytino čytins, ir viskas. :D

Jei gali apie snapshot versijas tai juose visada buvo ir bus bugų. Pats esu žaidęs Snapshot'ą 1.9 ir tikrai buvau radęs viena bugą bet jis žaisti netrukdydavo.. Tai kad užteks verkt.

HP Omen 15

• Parašė po 2 savaičių...

Balandžio pirmos pokštas, žmogau.

Ir kodėl kažkas viską sugadina visa laiką..

Taip ir žinojau kad Microsoft'as ankščiau ar vėliau supis Minecraft'ą.

http://www.minecraftforum.net/news/60345-the-trendy-update-pre-release-goodies

tik neprimkit to rimtai, čia balandžio 1 pkštas kaip ir.

Aš jau žinojau kad čia pokštas, norėjau tiesiog sužinot kitų reakcijas.. Bet jau supratau kad kiti tik stumt pradės ir viskas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3294 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...