Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3408 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)

Blitz XP lempa :D- 10 xp už laimėtą round. Blitzai ždž nesamonė :D Visalaiką rewardas XP o koks tolkas iš tų XP jūs man paskieskit? :D

Cons:

I can replay guardian missions.

Pros:

Neatsipirks šitas Operation....

Redaguota , nario URAGANAS

HARD-UCP comming soon.

Blitz XP lempa :D- 10 xp už laimėtą round. Blitzai ždž nesamonė :D Visalaiką rewardas XP o koks tolkas iš tų XP jūs man paskieskit? :D

Cons:

I can replay guardian missions.

Pros:

Neatsipirks šitas Operation....

Tolkas iš XP ? Keliesi private ranką, gali gaut Service Medal pasiekęs 40-ą. Toliau, kiekvieną trečiadienį pasikėlęs lvl gauni random dropą (t.y. 1 kart per savaitę gauni kažkokį skiną iš kažkokio collectiono).

O ar atsipirks ar ne tai čia jau kitas klausimas, jeigu nori vien, kad atsipirktų tai nesiūlyčiau pirkt. :)

❤️

stengiuos gaut skrynių, o toliau kitas skrynias parduosiu ir bus ant to passo, bet kad negaunu nieko kolkas :D gaila, nes tuoj po kelis centus eis tos skrynios, o aš nespėsiu parduot :D

be to, kiek laiko truks operation? ir gal tie pasai atpigs iki euro ar dvejų po kelių dienų? :D

na naujos dežės negauna tie kurie neturi operation :D o operation atpigs gal po mėnesio gal net po dveju :D o tada jau tie case bus centai ir net neverta jo pirkt nes tau tas operation niekaip neatsipirks

(redaguota)

na naujos dežės negauna tie kurie neturi operation :D o operation atpigs gal po mėnesio gal net po dveju :D o tada jau tie case bus centai ir net neverta jo pirkt nes tau tas operation niekaip neatsipirks

aš ne dėl atsipirkimo, tiesiog noriu turėt tą wildfire coin, kad užsidėt ant profilio. :D ir skinų būtų gerai gaut, nes nieko neturiu apart baltus. :(

ir šiaip tai būtų mano pirmas operation, tai norisi išbandyti :3

Redaguota , nario Adomaz

aš ne dėl atsipirkimo, tiesiog noriu turėt tą wildfire coin, kad užsidėt ant profilio. :D ir skinų būtų gerai gaut, nes nieko neturiu apart baltus. :(

Mano buves klasiokas gavo poseidona ft, o kitas pažįstamas hot roda fn.

O aš tik wildfire case kuri prastūmiau per pirmas dienas už 8-9 svarus.

Man atsipirko ir mano klasiokai, pažįstamui :)

(redaguota)

Turejo buti de_newke, taciau persigalvojo. Buvo jau senokai sklide gandai.

de_newke niekad niekas nemąstė daryti. de_newke buvo sugalvotas CS:GO youtuberio 3kliksphilip prieš beveik metus, kadangi pakeitė dabartinį tuo metu buvusį nuke savaip. :)

O de_newke buvo sugalvotas, jeigu nesupratai dėl to, kad kadangi buvo senai jau sakyta, kad nuke'as turėtų būt pakeistas ir padarytas naujas, jis pakeitė pavadinimą į NEWke.

Redaguota , nario .weeD`

❤️

• d0Se užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3408 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...