Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3868 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na, piratai? Jau žaidėt šį žaidimą? :) Ištikrūjų, kad įdomiausia, kad skirtinguose laiko zonuose skirtingai žaidimas įšėjo, na ir radau torentuose. Žaidimas gana įdomus, įtraukiantis, gera optimizacija, pažaidžiau su 6 ramais :o. Vaizdo plokštė taip pat silpnesnė, bet tempia be lagų and low grafikų, aišku jau medium lagintų.

Žaidžiau gerai galiu pasakyti grafika graži viskas ok bet man asmeniškai nepatiko žaisdamas vos net neužmigau na čia tik mano nuomonė yra tikrai įdomesnių žaidimų negu šitas, pamegynti verta persisiųsti o kam tikrai patinka fallout nieko nesakau geras žaidimas tiktai man jisai nepatiko taip kaip čia visiems.

Pavyzdi pasakysiu jums dauguma nepatinka COD:BO3 o man jisai patinka labiau negu Fallout 4 jums nepatinka COD:BO3 bet patinka Fallout 4 arba nei tas nei tas nepatinka taigi pasakau savo nuomone ir fsio kam kas patinka tas taip žaidžia aš savo nuomonė išsakiau. :)

Žaidžiau gerai galiu pasakyti grafika graži viskas ok bet man asmeniškai nepatiko žaisdamas vos net neužmigau na čia tik mano nuomonė yra tikrai įdomesnių žaidimų negu šitas, pamegynti verta persisiųsti o kam tikrai patinka fallout nieko nesakau geras žaidimas tiktai man jisai nepatiko taip kaip čia visiems.

Pavyzdi pasakysiu jums dauguma nepatinka COD:BO3 o man jisai patinka labiau negu Fallout 4 jums nepatinka COD:BO3 bet patinka Fallout 4 arba nei tas nei tas nepatinka taigi pasakau savo nuomone ir fsio kam kas patinka tas taip žaidžia aš savo nuomonė išsakiau. :)

Nes jaunesnio amžiaus auditorija mano manymu daugiau prie tų fantastinių žaidimų prilipe..

• Teigiamai 3
  • Neigiamai 1

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Nes jaunesnio amžiaus auditorija mano manymu daugiau prie tų fantastinių žaidimų prilipe..

Na nepasakyčiau kad labai jau tikroviškas tas Fallout 4 žaidimas :D nei kiek :D ir COD:BO3 nėra tikroviškas jie abudu fantastiniai, bei jeigu nuo 1 žaidimo jau sakai kad man jau fantastiniai žaidimai patinka tai tada jau ne mano problemos :))

Na nepasakyčiau kad labai jau tikroviškas tas Fallout 4 žaidimas :D nei kiek :D ir COD:BO3 nėra tikroviškas jie abudu fantastiniai, bei jeigu nuo 1 žaidimo jau sakai kad man jau fantastiniai žaidimai patinka tai tada jau ne mano problemos :))

Na taip, dėl to gal tu visgi ir teisus bet tame esmė kad galima sakyti netgi visi prilipe būtent prie tu šaudyklinių žaidimų kur dafiga veiksmo vyksta vienu metu.

Na, tas Fallout 4 nuobodokas, prirodė prirodė visokių pievų per E3, nors kolkas dėl namo statymo nieko nemačiau. Ištryniau, vos tik nužudė Deathclaw, per daug galingas priešas vien pradžioj. Nepavykęs žaidimas, galiu pasakyti.

Dabar vos nevisi naujausi žaidimai yra pievos.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Na taip, dėl to gal tu visgi ir teisus bet tame esmė kad galima sakyti netgi visi prilipe būtent prie tu šaudyklinių žaidimų kur dafiga veiksmo vyksta vienu metu.

Dabar vos nevisi naujausi žaidimai yra pievos.

Na taip kur veiksmo daug tai tikrai daug kas prie jų prilimpa, bet man ne vien tokia patinka aš COD žaidžiu nuo pirmos dalies taigi čia kaip yra iprasta visas dalis turiu pražaisti nes mane net istorija itraukia, bet taip COD:BO3 per daug ten jau mechanikos gal Fallout4 mažiau turi bet nieko nepadarysi tokie žaidimai nepakeisi :) (COD4 geriausias buvo.)

Dabar iš 10 žaidimų 1 koks tiktai normalus bus nenuvažiaves į koki kosmosa, aš laukiu FarCry Primal net ten jau galėsi būti tas kas mes per savo gyvenima negalėsime pabūti ir ten nebus jokių šautuvų ar kokių isivaizduojamu robotu ten bus tikra laukine gamta tiktai iki išleidimo reikės luktelti. :)

Half Life 2 neprilygsta jūsų FO ir CoD :D

P.S. Žinau, kad šiame forume yra labai daug snobų, tai pasakysiu tik tiek, kad pajuokavau. Nors HL2 tikrai geras žaidimas.

HL2 legenda vpš.

• Teigiamai 3

HP Omen 15

Na, tai teko ir man išbandyti šį gėrį, tai ką galiu pasakyti, jog tikėjausi šiek tiek kitokio žaidimo, tad ir nepatiko jis man taip, kaip tikėjausi. O tikėjausi kažko ganėtinai panašaus į STALKER, būtų šaunu jei išleistų šio žaidimo naują dalį. Taigi, buvo gan šaunu jog žaidime buvo daug įvairiausių naujovių palyginti su kitais panašaus tipo žaidimo - galimybė statyti struktūras, bei išplėtota tobulinimo sistema skamba gan šauniai, bet kažkaip man šiame žaidime tai nelabai tinka, nes norėčiau jog viskas būtų labiau orientuota į eksplorinimą ir wasteland'e vykstančias misijas, tačiau, to eksplorinimo žaidime yra gan daug, bet jis toks bukas - tiesiog bėgi į kažkokį tašką ir nekreipi daug dėmesio į aplinką, tai praktiškai net nėra explorinimas. Na, vis gi, žaidimo istorija ganėtinai įtraukianti ir pražaidęs apie 11 valandų dar vis turiu norą žaisti, bei jaučiuosi dar tik įsivažiuojantis į žaidimą, kai tuo tarpu kitus dabartinius žaidimus per tiek laiko tiesiog galima visiškai pereiti, arba jie man tiesiog atsibosta.

Viena iš man labiausiai patikusių featurų yra Pip Boy programėlė išmaniajame telefone - labai smagu jog žaidimo metu jį gali žaisti ne vien per PC, bet ir per kitus prietaisus atlikti tam tikrus dalykus žaidime. Tai pat, žaidime nėra normalaus minimapo, tačiau galima atsidaryti mapą per telefoną ir naudoti kaip minimapą. Norėčiau kažką panašaus išvysti ir kituose žaidimuose! Žinoma žaidžiu "crackintą" žaidimo versiją, bet tai nesudaro jokių sunkumų naudotis ta Pip Boy programėle žaidžiant, svarbu tik su telefonu prisijungti prie to paties tinklo, kuriame pajungtas PC.

Aš niekada anksčiau nežaidžiau Fallout.

Na, tas Fallout 4 nuobodokas, prirodė prirodė visokių pievų per E3, nors kolkas dėl namo statymo nieko nemačiau. Ištryniau, vos tik nužudė Deathclaw, per daug galingas priešas vien pradžioj. Nepavykęs žaidimas, galiu pasakyti.

Na, žaidimas orientuotas į viresnę publiką, nieko čia nuostabaus jog nėra viskas ant lėkštutės padėta, juk realybėj tokiu atveju nebus tutorialinių zombių, ar kažkokios panašios nesąmonės. Nors iš dalies sutinku su tavim, keistai ten su tuo Deathclaw padaryta - gauni tuos šarvus ir miniguną ir nuo stogo iššaudai viską į reiderius ir kai baigiasi šoviniai - išlenda ta pabaisa, o tada nieko nebegali jai padaryti... Nah, man pačiam teko užkrauti ankstesnį save'ą, tada pasiėmęs miniguną nulipau nuo stogo, sunaudojau labai mažai amunicijos ant reiderių ir nugalėti Deathclaw buvo iš tiesų labai lengva.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1
(redaguota)

Nors Fallout'as niekada man ir nebuvo prie širdies, žaidimas vertas dėmesio tarp tokio stiliaus žaidimo mėgėjų. Visas kraštovaizdis labai gražus (gražiai viskas sumodeliuota), bei mane žaidimas labiausiai žavi savo pačia idėja. Na bet kadangi man žaidimas nuobodus, nežadu toliau jo žaisti (pražaidęs apie 4h) . 

Redaguota , nario arceltu

Xtsa0Z8.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3868 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...