Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3868 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na, tas Fallout 4 nuobodokas, prirodė prirodė visokių pievų per E3, nors kolkas dėl namo statymo nieko nemačiau. Ištryniau, vos tik nužudė Deathclaw, per daug galingas priešas vien pradžioj. Nepavykęs žaidimas, galiu pasakyti.

Čia ne koks CoD ar BF, čia nereikia daryti YOLO ir pnš., čia reikia truputį panaudoti savo smegenis ir viską gerai apgalvoti.

Na, tas Fallout 4 nuobodokas, prirodė prirodė visokių pievų per E3, nors kolkas dėl namo statymo nieko nemačiau. Ištryniau, vos tik nužudė Deathclaw, per daug galingas priešas vien pradžioj. Nepavykęs žaidimas, galiu pasakyti.

Namo statymas yra, deathclawą su minigunu užmušt tai tikrai lengva buvo pradžioj, negalvok kad visam žaidime tas deathclaw tave sekios, čia tik kad būtų tas "epic" jausmas. Pats šiaip žaidžiau, visai patinka, tik jei PC puikiai vežtų tai dar geriau būtų. :?

Neigiami tik user kurie įprate tik CoD Žaist ir nežino kas yra istorija ir iiiiilllllgas žaidimas ir explorinimas man asmeniškai žaidimas labai patiko!

Aš kaip RPG, open-world ir "ilgo žaidimo bei explorinimo" mėgėjas galiu pasakyt(iš savo perspektyvos), kad ši ketvirta dalis nėra itin nusisekusi. Patiko man ir new vegasas ir 3, bet šis kažkoks ne toks. Toks jausmas, kad valgytum saldainį, kuris nėra saldus.

7f1d657af87f408184ad0da6852b802459ac03cb

R.I.P lukonic will be missed

2009-12-03 - 2016-12-29

Žaidimo optimizacija galiu pasakyti, kad puiki. Žaidžiu FO4 su 4Gb atminties su texture quality high ir visa kita medium, kuo puikiausiai be jokio lag'o. Turiu crack'intą versiją ir jokių trukdžių kol kas nebuvo. Pats žaidimas tikrai patiktų explor'inti mėgstantiems žaidėjams(aš vienas iš jų :D), o tie kurie mėgsta pastovų veiksmą manau nusivils kaip rašė aukščiau komentaruose. Man šis žaidimas tikrai patiko, bet kažkaip FONV man buvo geresnė. 

• d0Se užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3868 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...