Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

-KAUNO AKROPOLIS- | Demesio! Paziurekite! Reketuoja !

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5189 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Per laida pasneketi visi gali, o jei taip atsitiktu istikro nemanau kad kanors daugelis ir padarytu ka pasakoja cia.

Tu logiskai pasakyk, buvai su 2-4 klasiokais visalaika, ateina kazkokios ziurkes ir sako va sitas sitas ir sitas isp*** bande mane, einam dabar jus i lauka isiaiskinsim, ir tu eitum kartu? Net niekur neiciau as su jom ir fsio... :lol:

Snekejau apie tokius veikejus kaip sitas :

As tai pirma paciam pirmam ismusicua dantis antra is kojos atjunkciau o kiti jau pabegtu,nesakyciau kad man irgi labai dauk metu netoli 17 bet jeigu buciau su klasokais tai vapse turbut pamete butu visus dantis ir greituke isvezus.
chucknorrisz.gif

aš toms žiurkėms būčiau pasakęs - "išsitrink galvą su gaidžio ašara ir filtruok bazarą kai kalbi su vyresniais.". O jei jos pradėtų čia daužytis, parversčiau ant žemės, žinoma, nemuščiau per veidą, tiesiog užversčiau ant žemės ir tegu guli. Atvarys policija - gerai. Nereikia bėgti - kameros viską nufilmavo, aš apsigyniau, nes pradėjo šakotis. Liudininkai yra ? Yra. Reikės - zajavą parašysiu. Net nesiplėšyčiau čia su jomis kažkur eit. O jei būtų priėję tie 17 metų ar kas ten tokie, vapšie išjungčiau nuo vaizdo ir dar korishus pasikviesčiau.

aš toms žiurkėms būčiau pasakęs - "išsitrink galvą su gaidžio ašara ir filtruok bazarą kai kalbi su vyresniais.". O jei jos pradėtų čia daužytis, parversčiau ant žemės, žinoma, nemuščiau per veidą, tiesiog užversčiau ant žemės ir tegu guli. Atvarys policija - gerai. Nereikia bėgti - kameros viską nufilmavo, aš apsigyniau, nes pradėjo šakotis. Liudininkai yra ? Yra. Reikės - zajavą parašysiu. Net nesiplėšyčiau čia su jomis kažkur eit. O jei būtų priėję tie 17 metų ar kas ten tokie, vapšie išjungčiau nuo vaizdo ir dar korishus pasikviesčiau.

Sita minti gerbiu bendraminciai esam... o kas tas korishus ? :DD

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Atpardyčiau , nureketuočiau ir nueičiau.

Pasnekejai cia. :funny:

1. Tu be problemu atiduotum viska ka turi is kiseniu

2. Tu prasytum kad nemustu ir tikrai tu ju neatspardytum, kiek tau pala? 13? ir pc noliferis esi jugi :/ tai iskur tu ten atspardysi juos?

Ko tu mane usipuolei nevykeli tu tai ką kad man 13? Tau irgi buvo tad nestūmk , kiek man metų. Kaip sakoma Svarbu ne ūgis o smūgis Tai aš sakau Svarbu Ne amžius o smūgis.

246c2ff8683267d8e2d4c36df1d7a3fd324.gif

Atpardyčiau , nureketuočiau ir nueičiau.

Pasnekejai cia. :funny:

1. Tu be problemu atiduotum viska ka turi is kiseniu

2. Tu prasytum kad nemustu ir tikrai tu ju neatspardytum, kiek tau pala? 13? ir pc noliferis esi jugi :/ tai iskur tu ten atspardysi juos?

Ko tu mane usipuolei nevykeli tu tai ką kad man 13? Tau irgi buvo tad nestūmk , kiek man metų. Kaip sakoma Svarbu ne ūgis o smūgis Tai aš sakau Svarbu Ne amžius o smūgis.

Buvo, bet nesakiau va situos 16-17 atkirsciau kai sudus sudauzyciau ir atimciau ka turi :DD

Jo jo... trenktum viena jie gardziai nusijuoktu tau viena trinkteltu ir miegotum laimingas iki vakaro be telefono pinigines ( jei bent jau toke turi ) ir viso kito . :lol:

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Jei 16-17m tai tikriausiai sakyčiau Pašol n* o jei dar lystu tai jaučiu muštynes, kaškas laimėtu kaškas ne ;D

Da klasioku pora padėtu man ;D

Kaip pasakytum ir gulėtum ant žemės be dantų.

Tikrai taip , iš kur žinai kas jis per velnys ? Kickbox , muitai pralankęs 10 metų bus pralankęs ir viskas..

koks skirtumas ką jis pralankęs ? Junks vieną į mordą ir nespės jis panaudot to "muitai ar kickboxo".
Jei 16-17m tai tikriausiai sakyčiau Pašol n* o jei dar lystu tai jaučiu muštynes, kaškas laimėtu kaškas ne ;D

Da klasioku pora padėtu man ;D

Kaip pasakytum ir gulėtum ant žemės be dantų.

Tikrai taip , iš kur žinai kas jis per velnys ? Kickbox , muitai pralankęs 10 metų bus pralankęs ir viskas..

koks skirtumas ką jis pralankęs ? Junks vieną į mordą ir nespės jis panaudot to "muitai ar kickboxo".

kazi ar jis taip paprastai: jungs viena ir be dantu guli, jei esu durnas tai ziuresi kaip kumstis parleke y dantis, o jei ka dar gali pasitraukt, pasilenkt, tada pabegtum lauk is to kampo ir ka jie padarytu pries visu akis? nieko.

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5189 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...