Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3567 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, taigi ieškau žmogaus, kuris galėtu man sukurti samp serverio dizaina. Nereikia pro, bet norėčiau, kad teiktu paslaugas savo nemokamai. Aš jum serveryje suteikčiau pareigas ir galėtumėt prisidėti prie serverio valdžios. Dar gerai, kad mokėtumėt dirbti su Gfx, tai forumo rangai ir taip paveiksliku kūrimas. Jei atsirastu kas iškart rašykit į až.

Bereikalingu komentarų nerašykit :)

Mano video kanalas Prenumeruokit smile.png

• ,

"Nereikia pro, bet norėčiau, kad teiktu paslaugas savo nemokamai. Aš jum serveryje suteikčiau pareigas ir galėtumėt prisidėti prie serverio valdžios. Dar gerai, kad mokėtumėt dirbti su Gfx, tai forumo rangai ir taip paveiksliku kūrimas." ..... koks šudserverio pavadinimas? ir nemanau kad atsiras durnius kuris tau nupieš dizainą už dyką... , "Dar gerai, kad mokėtumėt dirbti su Gfx" dizainų piešimas tai ne GFX? sėkmes ieškant durniaus.

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

"Nereikia pro, bet norėčiau, kad teiktu paslaugas savo nemokamai. Aš jum serveryje suteikčiau pareigas ir galėtumėt prisidėti prie serverio valdžios. Dar gerai, kad mokėtumėt dirbti su Gfx, tai forumo rangai ir taip paveiksliku kūrimas." ..... koks šudserverio pavadinimas? ir nemanau kad atsiras durnius kuris tau nupieš dizainą už dyką... , "Dar gerai, kad mokėtumėt dirbti su Gfx" dizainų piešimas tai ne GFX? sėkmes ieškant durniaus.

TU nesupranti juk rašiau paveiksliukų, kad mokėtu gfx. Tu botas ar tik apsimeti tokiu? Sakau galės prie projekto prisidėti ir to vėl nesupratai, kiek tau metų? O gal tiesiog bukas esi :)

(redaguota)

TU nesupranti juk rašiau paveiksliukų, kad mokėtu gfx. Tu botas ar tik apsimeti tokiu? Sakau galės prie projekto prisidėti ir to vėl nesupratai, kiek tau metų? O gal tiesiog bukas esi :)

iškart matau kad tu nesi sąžiningas iš vieno venintelio dalyko arba tu arba tavo draugai deda +rep tau .... ir taip nei aš bukas nei ką , sakau jeigu tu nori kad dizainą nupieštu tai kaip jis gali nemokėti GFX .... GFX- Dizainų piešimas,smulkių darbu piešimas ir viskas kitas šudas ir baik dėlioti -rep matosi kad pats būsi vaikas ,

Redaguota , nario Gorden Freeman

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

Rimtas gfx'eris už paslaugas į projektą neis... Na nebent nusimatytų labai geras projektas, ko nepasakyčiau apie šį, jei žmogus nežino tokių paprastų dalykų, jog dizainų piešimas taip pat priskaitomas prie gfx kaip ir tie jo visi rangai ir paveikslėliai... Na ir kaip minėjo, projektai kurie rimtai nusiteikę nepagaili pinigų ir nusiperka dizainą, arba samdosi žmogų kuris nupieštu, nors tai beveik tas pats, jei žmogus reikalingas tik dėl dizaino... Sėkmės temos autoriui...

Galiu padėt - pasiimsiu random dizainą iš googles, pritaikysiu jį prie sa;mp primesdamas įvairiausių renderių, nuogų panų ir dizainas bus da best! O jei rimtai, tai nachui jūs kūriat tokias nesamoningas temas jei patys žinot kad niekas jums nieko nekurs.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Nebesvaik tu, geriau kas paiims iš google tau dizainą SA:MP, tu galvosi pats padarė ir sakysi wow. + į tokį projektą nieks nepieš, kuris neturi nei ateities, nei finansavimo. Būtu padorus projektas, iškarto dizainas būtu perkamas. GL anyway

iš kur tu išsirauki, kad nerimtas projektas? mažiau gerk

Aš ir galvojau, kad tiek dainmų atsilieps į mano prašyma :D Neveltui laido riterei esat :)

(redaguota)

iš kur tu išsirauki, kad nerimtas projektas? mažiau gerk

Aš ir galvojau, kad tiek dainmų atsilieps į mano prašyma :D Neveltui laido riterei esat :)

iš kur? Vaikas matosi akivaiždiai esi, nemoki priimti kritikos, kas projekte ją paašers tave, priblokuoti, iš komandos išmesi ir viskas tuom baigsis. Pridedu: -rep mėtai už kritiką, konkrečiai, nežinai ką simbolizuoja šis mygtukas. Sekmės vaiki. 

P.S Laido riteris tu esi, susitiktume kažin kaip čia būtu..  Eik į kebabinę pašerk save visas zlastis praeis.. 

Redaguota , nario - Yoh

streetmobster.eu administrator

https://www.deviantart.com/terrygraphic

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3567 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...