Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3951 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nevark su tokiais klausimais, pagal upload matau lyg plačiajuostis internetas, jeigu taip, tai nieko nepadarysi, kadangi pats dabar vėl miestelyje esu, upload toks kaip tavo ir jo nepakelsi niekaip, netgi planą geresnį pasiimt galiu - vistiek tas pats velnias.

Telieka tik, jeigu galimybė yra, imti šviesolaidinį arba kraustytis gyventi ten, kur toks yra.

Kiek YT žiūrėjau, bent 1,8 mbps reikia stream daryt.

Redaguota , nario BaubasPoLova

Geras intikas labai siūnčia 9-10 mb/s torrentais. 

Pavydas jeigu tikrai tavo.. paskolink kelis Upload ir Download mb nors 2

Taip mano,ir beto kaip aš tau megabaitus tuos paskolinsiu?  :blink:

O kaip tau C-GATES? Nes pats svarstau keist savo internetą kitais metais, nes dabartinis nieko gero.

Internetas yra greitas,pigus (Pigesnis už daugelį modemų) Labai retai bet kartais išsijungia kokiai valandai reikia palaukti :) Man jau 8 mėn neišsijunginėja.

OS: Windows 10 64-bit | Procesorius : Intel® Core™ i7-7700 Kaby Lake 7th Generation | Ram : 16GB DDR4 corsair vengeance 2133MHZ | MB : MSI H110M PRO-VD PLUS | 

GFX : Zotac NVIDIA® GeForce™ GTX 1060 6GB

Geras intikas labai siūnčia 9-10 mb/s torrentais. 

Taip mano,ir beto kaip aš tau megabaitus tuos paskolinsiu?  :blink:

Internetas yra greitas,pigus (Pigesnis už daugelį modemų) Labai retai bet kartais išsijungia kokiai valandai reikia palaukti :) Man jau 8 mėn neišsijunginėja.

tigi jokavau ka tu prikolu nesupranti?...

Jeigu giriames tai giriames:

4637194020.png

Torrentus siunčia greitai 8-9-10 mbps

TEO irgi visai neblogas, taipat kai dar čia yra mažiausias planas, o kaina 9.90 į mėnesį. 

Rekt m8s, upload nėra toks dydelis, bet vistiek džiaugiuosi 4637207097.png

Pavydziu aš jums... 9.90 tai čia centai.. už toki neta.

1a8RFpy.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3951 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...