Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3581 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Is grafines puses gal ir neblogai bet ir protines tai atrodo kad protiskai neigalus ji padare :D

Саша Белый ,užsičiaupk ir užsimk tikru gyvenimu ,bu reikės ir man toki užsidėti parašą. Verkia kaip vaikas, oi žiurėkit aš modas ,panardžiau ir gavau moderatoriu ujujuj žiurėkit koks aš kietas čj tikram gyvenime nei 5 prisitraukimų nepadarytu.

i39_7823f6d106588dc2741203554f9d1819806.

Саша Белый ,užsičiaupk ir užsimk tikru gyvenimu ,bu reikės ir man toki užsidėti parašą. Verkia kaip vaikas, oi žiurėkit aš modas ,panardžiau ir gavau moderatoriu ujujuj žiurėkit koks aš kietas čj tikram gyvenime nei 5 prisitraukimų nepadarytu.

Daryk tu pats savo bliudlaizy :D prinarde sako ka dar isgamins tavo balandzio smegenys?

• Teigiamai 3
  • Neigiamai 4
(redaguota)

Sveikinu, ką tik praradai savo fanus.

Ir dar. Galvoji Aurimas nieko nedarys, kad visas forumas ant tavęs užvažiavo? xD

Jeigu taip ir toliau, greitu laiku tas SG žlugti pradės, atsidarys nauji forumai ir t.t

Redaguota , nario KokaiN

JŪSŲ REKLAMOS VIETA UŽ FORUMO €

Esu aktyvūs, rašantis daug pranešimų.

(redaguota)

Vaikai nemoka pripazinti savo klaidu kai gauna ispejimus uz taisykliu pazeidinejima. As ne vieno nepraleidziu pro akis draugas ne draugas visi lygus visi gauna ispejimus :)

Tu dar draugų turi? nice joke m8! Užsidėjau parašą, ar aš dabar kietas?

Siūlau visiems užsidėti tokį parašą. URL : http://i.imgur.com/iMqE3fJ.jpg

Redaguota , nario protingesnis uz protinga

Pasiekimai : Buvau vienas iš tų žmonių kurie atemė iš sašos modą.

iMqE3fJ.jpg

Ka tikites pasiekti uzsideja toki parasa? Galvojat kad prarasiu moderatoriaus pareigas? :D nejuokinkit vaikai, graudu darosi kai jus is nevilties arba lisdami viens kitam i subine uzsidedat toki parasa ir galvojat uzstumsit ant manes ir busit kietesni, bet paziurekit kas jus esat siam forume ir kas as :) ir gausit paprasta ir aisku atsakyma kad jus 0 be pagaliuko :)

Dekit dekit ta - reputacija vaikeliai :) gal lengviau ant dusios pasidarys :D

Turejau omenije kad kazkoks vaikas is 2 paskyros su 20pranesimu ir -reputacija bando primest cia kazka kai gauna ispejima uz pazeidimus :D

Is grafines puses gal ir neblogai bet ir protines tai atrodo kad protiskai neigalus ji padare :D

Daryk tu pats savo bliudlaizy :Dprinarde sako ka dar isgamins tavo balandzio smegenys?

Aš nesuprantu, kaip "modernatorius", kuris turi būti pavyzdys kitiems nariams, sau leidžia iš kitų narių švelniai tariant tyčiotis, žeminti juos?

Citata iš forumo taisyklių:

• 1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

Beje, man labai įdomu, kiek už modernatoriaus ranką sumokėjai?

P. S. Manau metas man irgi užsidėti šitą parašą :D

• Teigiamai 1

Aš nesuprantu, kaip "modernatorius", kuris turi būti pavyzdys kitiems nariams, sau leidžia iš kitų narių švelniai tariant tyčiotis, žeminti juos?

Citata iš forumo taisyklių:

• 1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

Beje, man labai įdomu, kiek už modernatoriaus ranką sumokėjai?

P. S. Manau metas man irgi užsidėti šitą parašą :D

O aš tai nematau net esmės stumtu ant moderatoriaus, kadangi jis man nieko neprasikalto, ir už ką jus taip ant jo stumiat? 

Not every beer is a good beer.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3581 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...