Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3947 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Niek tu neseki jau anksčiau pilna pavyzdžių su argumentais pateikiau šioje temoje http://www.supergames.lt/topic/235915-pasipyktinimas-sa%C5%A1a-belij-moderatoriumi/Tad pasiteisinimų nėrą, kad ir kaip tu gintum aš pateikiau linkus citatas ir pvz :) kartu ir ši tema jo pasisakymai, kalbą patis už save. :) Tuščiažodžiauji ir tiek

Nevermind, aš pasitrauksiu, jūs toliau sau laiką ir kantrybę švaistykit tokiom nesamonėm, bandžiau savo įrodyt, kam dašuto, o kam ne, jau ne mano bėdos. Sėkmės. :)

(redaguota)

Jezus Marija, tu pazek i savo parasa. Tiesiogine prasme sudo gabalas pripaisytas prie to moderatoriaus vardo. Negerbimas ir izeidimas. Provokuoji zmogu, todel jis irgi pasikele i audras. 

Pats, ne ką mandriau daro, tas parašas tik nuo vakar jeigu neklystu...

Šūdo su raudonu tai: Netinkamas jis tokiame poste, kelia savę, naudojasi moderatoriaus statusu, kuria savąsias taisykles. Yra įrodymai, nebenerk.

Senai jį būtų visi užvartę visi, jeigu ne moderatorius būtų

Redaguota , nario KokaiN

JŪSŲ REKLAMOS VIETA UŽ FORUMO €

Esu aktyvūs, rašantis daug pranešimų.

Hi. Pagaliau grįžau iš mažųų atostogų, kurias man davė Saša - taip, moderatorius, kuris per mane buvo užvartytas ir supykęs dėjo įspėjimą, kai įspėjimas turėjo būti duotas jam... :)

Moderatorius nėra vertas pareigų. Jis tas pats kaip Vyr. Administratorius "Pranas", kuris nieko nedaro šiame forume, o turi pareigas. Saša, tu dabar šio forumo vartotojus įžeidinėji, juos lygini su savimi, kai jie yra didesni už tave, tu esi ŠŪDAS šiame forume, mažas šūdelis, kuris nieko nesupranta ir nesuvokia ką daro.

Su šiuo pranešimu taip pat ir Aurimui parašysiu, nes jeigu jau ir patys nariai verčia moderatorių su tikrai svariais argumentais tai šiam moderatoriui vietos šiame forume nėra. Siūlau išviso išmesti visus moderatorius išskyrus Lukonic, priimti atgal Kęstuti(STEAM Žaidimai) ir manau šiek tiek tvarkos tikrai būtų, nes šie žmonės daro daugiau negu, kad sašą nuo gimimo.

• Teigiamai 2

Guess who's back

• Aurimas neatrašo nei per facebook, gmail, skype
  • Marius, online, dar atsakė į  temą pirmais.
  • Matė visi šiąs temas, dėl sašos.
  • Pranas vapšė ten akys išvarvėjusios

Išvada: ant tiek prinardęs tas saša tai aš *Myliu SuperGames.lt**. 

Išvada #2: Saša, kažkaip papirko Marių, kad gautų tą moderatorių.

Ir užknisa tokie kai xozer ir kiti. Mažai būna forumę, ir dar knisa čia prota, kad jis nrmls... 

Yra įrodymai viską, ne jie vistiek savo knisa.

• Teigiamai 1

JŪSŲ REKLAMOS VIETA UŽ FORUMO €

Esu aktyvūs, rašantis daug pranešimų.

Ir užknisa tokie kai xozer ir kiti. Mažai būna forumę, ir dar knisa čia prota, kad jis nrmls... 

Tai garantuotai kad papirko Marių. Marius gi nuo savo vLRG negali nulipt tai garantuotai rėmejų pritruko tai pagalvojo moderatorius pardavinėt.

Aurimas tiesiog dėjas ant jūsų. Rašiau prieš pora dienų aš jam, tai paros bėgį atrašė ir t.t. Rašiau ne dėl to, todėl manau ir atrašė. O kad čia paverskit jam į ąž tai nežinau ar ką pešit.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3947 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...