Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3538 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Stabiliai 100fps tai tikrai ne. Jeigu G3258 GTX 750 Ti ant Maximum 1080p tempia 157fps čia max o average 87fps o pas tave prastesnis kiek PC tai ant 100fps temps bent nestabilius.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

gal sudėtum iki 500 eur maždaug su 300 fps?

https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=HcrRDQAgDELBlUopKer%2Be6n94kJeA9TGabnWWyAc%2BEhWz0O6OZCQA6d%2BcwE%3D

Įsidėsi dar 4GB ram kai turėsi tai vpš zajabys bus.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

(redaguota)

gal sudėtum iki 500 eur maždaug su 300 fps?

Virš 60 fps jeigu tik yra, tai skirtumo jau nepajusi. Gal pajusi jei tik kokie fps dropai ar kas užpultų. Aišku jei biudžetas leidžia, imk darrel buildą ir kaip sakė 4gb ram papildomai įsimesk dar, vat tada galėsi jau ne tik cs:go, bet ir rimtesnius žaidimukus pakapot.

Ir dar pridėsiu mintį, kad nemainyk gtx960 į gtx750, kad ir 750ti, vistiek gtx960 jau didelis upgrade'as būtų (pasiskaitinėk review'sus, dvigubai didesnį fps skirtumą pajusi).

Redaguota , nario KarolisCC

Pirkti i3-4170 vien dėl HT neapsimoka, nes G3258 OC'intas išvystys tą patį performanso lygį, o kainuos mažiau, mano variantas: https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=Jcq3AQAgDAOwl2JScOD%2Fv8CwaVB1Zy1sWAQ%2FODmEK8MDCi4Ma1LwTOgc

Aš i3-4170 idėjau kad problemų su GTX 960 nebūtų. Žinau kad OC'intas G3258 išvystys ta pati perfomensą bet autorius nepasakė ar OC'ins bet ar tavo build'e netruktu geresnės moitinines ir CPU cooler'io? ;/

HP Omen 15

Virš 60 fps jeigu tik yra, tai skirtumo jau nepajusi. Gal pajusi jei tik kokie fps dropai ar kas užpultų. Aišku jei biudžetas leidžia, imk darrel buildą ir kaip sakė 4gb ram papildomai įsimesk dar, vat tada galėsi jau ne tik cs:go, bet ir rimtesnius žaidimukus pakapot.

Ir dar pridėsiu mintį, kad nemainyk gtx960 į gtx750, kad ir 750ti, vistiek gtx960 jau didelis upgrade'as būtų (pasiskaitinėk review'sus, dvigubai didesnį fps skirtumą pajusi).

Gal tu nebesvaik ? CSGO 60 ir tarp 300 dar ir kaip pajusi :)

Pritariu, KarolisCC visiškai nusišnekėjo, visada lošiu su 300 fps ir pabandžiau ant stabilaus 60 fps, toks jausmas, kad su 30 fps loščiau ar mažiau.

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

(redaguota)

Aš i3-4170 idėjau kad problemų su GTX 960 nebūtų. Žinau kad OC'intas G3258 išvystys ta pati perfomensą bet autorius nepasakė ar OC'ins bet ar tavo build'e netruktu geresnės moitinines ir CPU cooler'io? ;/

Nors ir nepasakė, bet jei jis nori gero performanso už mažą kainą, teks panorėt. Motininės šitos užteks, tik gali tekti BIOS atsinaujinti. Aušinimo neprireiks, jeigu jis kels dažnį iki kokių 3.8 GHz. Redaguota , nario Tautedorus
(redaguota)

Pritariu, KarolisCC visiškai nusišnekėjo, visada lošiu su 300 fps ir pabandžiau ant stabilaus 60 fps, toks jausmas, kad su 30 fps loščiau ar mažiau.

Paskaityk atidžiau (VIRŠ). Jeigu žmogui labai patinka vienoks žaidimas, kaip dabartiniu atveju cs:go, tai jis loš ir su tais 60 nejusdamas skirtumo ir liks visiškai patenkintas. Žinoma tai labiau paremta psichologija, bet šitas dalykas būdingas tiek man, tiek daugeliui pažįstamų :)

Priklauso ir nuo pačio žmogaus, ar jis norės viską ant pačių aukščiausių grafikų kapot, kadangi man pačiam nebaisu visiškai ir su medium ir su low grafikom lošt.

Redaguota , nario KarolisCC
  • Parašė po 2 savaičių...

Jei nustatei CS:GO ant 60 FPS, tai spėju jis laikysis ant 59 - 58 kas sukels šiokį tokį diskomfortą. Aš su 65 FPS galėjau žaisti padoriai, o daugiau FPS nereikia, nebent monitorius palaiko didesnį nei 60hz. Pradedantieji žaidėjai neskiria 60 FPS nuo 120 FPS net ir ant brangiausio \ greičiausio monitoriaus. Aš dažniausiai užlocinu ant Max FPS - 150 ir viskas man būna čiki piki, sutaupau tiek CPU, tiek GPU (ypač tai aktualu streaminant), nematau aš prasmės žaisti su 300FPS, tik blaško tie šokinėjantys skaičiukai :D

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3538 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...