Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3591 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,ne taip seniai klausiau kokią pasirinkt vaizdo kortą senam kompiuteriui. Man tik pasiūlė http://www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai/vaizdo_plokstes/msi_gf_gt730_2gb_gddr3_pcie_n7302gd3, nes mano kompas gan senas ir tik tokią atlaikytų.Tačiau tada aš nevisą info pasakiau apie savo PC , o apžiūrėjus šią kortą nuodugniau iškilo klausimų.

(mano PC : 2gb ram, maitblokis-350W, windows 7 64 bit, CPU-amd athlon 64 x2 dual core processor 5000+ 2.6ghz, dabartinė GPU- Gigabyte Ati radeon 2600xt ,)

1.ant kortos parasyta 2 gb ram(4 or higher recommendend) ar blogai, jei tėra 2 gb pas mane?

2.Ar prieš įdiegiant naują kortą reikėtų pirma ištrinti esamą korta jos draiverius?

3.Ar ši korta, įrašius ją stipriai "nuvargintų" kompą,nes kaip minėjau kompas ne pirmos jaunystės.

(redaguota)

Tie 2GB ram yra ne tavo operatyviosios atminties reikalavimas, o atskira vaizdo kortos atmintis ir pateik kur radai tą prierašą kur 4 or higher recommended

Redaguota , nario Saulius Jūrevičius

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Su 2GB RAM nelabai prasisuksi, reikia kokių 4GB RAM ir bus ramiau, tai jei yra vietos ramams, nusipirk dar kokius 2GB.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Seip tai radau tai vienam unboxing video maciau ant dezes buvo parasyta. O jei del ramu tai galit pasakyt kaip tai reiktu daryt,nes karta draugas idejo 1gb ideko tai pc vis metr BSOD arba persikraudinejo

Gal netinkamus įdėjo? Pvz. pas tave yra DDR2, o galimai įdėjo DDR3.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

(redaguota)

Gal būt, bet iš žinai, kad pas mane DDR2???

99% jog DDR2 pas tave. Šiaip kaip ir sakė patikrink su kokia nors Speccy programa.

Redaguota , nario PrefixS

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Jo,DDR2 pas mane.Bet kaip pasirinkti RAM? Dabar pažiūrėjau, kad įvairių gali būti ir kaip žinoti kokį dažnį palaiko motininė plokštė? Galit ką nors pasiūlyti?

Atsisiųsk CPU-Z ir ten kur yra DRAM Frequency padaugini iš dviejų ir žinai dažnį

RAM'ų reikėtų pridėti, nes 2GB šiais laikais yra totalus minimumas, tačiau spėju, jog pas tave yra DDR2, tad nežinau kaip ten su jais. Išimt seną plokštę, ir taip aišku, jog reikia, nes greičiausiai net nebus kur įdėti naujos. Senas tvarkykles ištrinti reikia būtinai, o geriausia, jog perrašytum Windows, kad būtų švari OS ir veiktų sklandžiau. Jei RAM nepirksi, rašykis Windows 8.1 32-bit, veiks greičiau. PSU turėtų GT 730 plokštę išvežti.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3591 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...