Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4017 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

200-300 fps laikytusi.

Man su R9 270 stovi ant ~150 FPS, o tik Medium nustatymais ir 1600x900p rezoliucija.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

(redaguota)

Source varikliuko sunaudojimas priklauso ne nuo GPU o nuo CPU, arba bent jau didelė dalis. :)

Šiaip nelabai, nes CPU gan nedaug sunaudoją. (Intel i5-4670) :)

P.S. Buvo išjungtas "Multi-Core" nustatymas, tai įjungiau dabar pakilo iki ~300 FPS, tai net blur'as atsirado ir daug daugiau CPU pradėjo naudot :D

Redaguota , nario PrefixS

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11

Šiaip nelabai, nes CPU gan nedaug sunaudoją. (Intel i5-4670) :)

P.S. Buvo išjungtas "Multi-Core" nustatymas, tai įjungiau dabar pakilo iki ~300 FPS, tai net blur'as atsirado ir daug daugiau CPU pradėjo naudot :D

Ne vienoj svetainėj skaitęs ir ne iš vieno žmogaus girdėjęs, kad source naudoja CPU daugiau o ne GPU, nebūčiau girdėjęs nesakyčiau  :D.

P.S. patogu su bluru lošt? Ant manęs daug kas stumia, kad su bluru lošiu nes tipo labai dėmesį nukreipia, nors man tai kaip tik gražiau žaidimas atrodo ir nei kiek nenukreipia dėmesio :3

❤️

Ne vienoj svetainėj skaitęs ir ne iš vieno žmogaus girdėjęs, kad source naudoja CPU daugiau o ne GPU, nebūčiau girdėjęs nesakyčiau  :D.

P.S. patogu su bluru lošt? Ant manęs daug kas stumia, kad su bluru lošiu nes tipo labai dėmesį nukreipia, nors man tai kaip tik gražiau žaidimas atrodo ir nei kiek nenukreipia dėmesio :3

Pas mane išjungtas Motion-Blur nustatymas, bet dėl FPS kiekio kurio monitorius toli gražu nepalaiko atsirado šioks toks liejimasis. Aišku įjungiau Vsync ir viskas gerai.

Šiaip manau daugiau nei 120 FPS man nereikia, nėra jokio skirtumo, nebent turi 144Hz monitorių, mano tik vargšas IPS monitorius su 60Hz ir 5ms delsa, nėra labai skirtas gaming'ui, labiau vaizdo kokybėj :D

Pas mane išjungtas Motion-Blur nustatymas, bet dėl FPS kiekio kurio monitorius toli gražu nepalaiko atsirado šioks toks liejimasis. Aišku įjungiau Vsync ir viskas gerai.

Šiaip manau daugiau nei 120 FPS man nereikia, nėra jokio skirtumo, nebent turi 144Hz monitorių, mano tik vargšas IPS monitorius su 60Hz ir 5ms delsa, nėra labai skirtas gaming'ui, labiau vaizdo kokybėj :D

CS:GO su VSync tai ne kažką bus, nes bus juntamas Input Lag'as, sunkiau su AWP šaudyt

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4017 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...