Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3991 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Matęs šitą video ankščiau, nieko nebuvo, nereikia čia pezėt nesąmonių.

Rankos prakaituoja reiškias ruošia kūną nualpimui? Nori pasakyt aš kasdien po 10 kartų vos nenualpstų? Nespank gerai?

Kaip sakant labai sudėtinga atsakant į šį tavo išsireiškimą nesikeikti, bet aš susilaikysiu. Aš sakau, kad, jeigu žiūrint šį vaizdo įrašą pradeda prakaituoti rankos, tai reiškia, kad ruošia tavo kūną nualpimui, aš nesakau, kad bet kuriuo atveju, kai sudrėksta nualpsti pvz. sportuojant ar masturbuojantis.

Ši paskyra buvo naudojama, kai buvau paauglys. Ji neatspindi mano tikrų pažiūrių ir buvo naudota trollinti.

Kaip sakant labai sudėtinga atsakant į šį tavo išsireiškimą nesikeikti, bet aš susilaikysiu. Aš sakau, kad, jeigu žiūrint šį vaizdo įrašą pradeda prakaituoti rankos, tai reiškia, kad ruošia tavo kūną nualpimui, aš nesakau, kad bet kuriuo atveju, kai sudrėksta nualpsti pvz. sportuojant ar masturbuojantis.

Mokykloj man pradeda drėkt rankos, reiškia tuoj nualpsiu?

Man nuo tavo parašo silpna darosii... O klipas kaip klipas, realiai taip palaipiojant yra didesnė tikimybė nualpt negu kad žiūrint šitą klipą.

fbe23dd3559ce689afef52656f461ee6625.jpg

Mokykloj man pradeda drėkt rankos, reiškia tuoj nualpsiu?

Tu nemoki skaityti ar kas tau yra? Parašiau aš, kad jeigu žiūrint šitą vaizdo įrašą sudrėksta, o ne darant kitą veiklą. Perskaityk pilnai pranešimą, o tada sakyk nuomonę.

Ši paskyra buvo naudojama, kai buvau paauglys. Ji neatspindi mano tikrų pažiūrių ir buvo naudota trollinti.

Tu nemoki skaityti ar kas tau yra? Parašiau aš, kad jeigu žiūrint šitą vaizdo įrašą sudrėksta, o ne darant kitą veiklą. Perskaityk pilnai pranešimą, o tada sakyk nuomonę.

Tu man parodyk iš kur tokia info?

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Jus visi durniai esat. Žmogus kuris lipa 280m tai jums čia gerai ? Durnas žmogus yra ir tiek, galvoja kad čia pasirodys kietu 280m užlipes, dar netokiu esu mates , kiti ir po 300 m lipa , kur yra viskas išdaužyta. O dėl prakaitavimo tai kaip galima nualpti nuo kažkokio Video ? Jeigu jus silpnas nebent .

Labai šokiruoti širdį gali video ir nepaduos deguonio ir silpna būna pasidaro

Čia logiškai pamačius viską galima suprasti

Nekokia tavo logika tada...

Jus visi durniai esat. Žmogus kuris lipa 280m tai jums čia gerai ? Durnas žmogus yra ir tiek, galvoja kad čia pasirodys kietu 280m užlipes, dar netokiu esu mates , kiti ir po 300 m lipa , kur yra viskas išdaužyta. O dėl prakaitavimo tai kaip galima nualpti nuo kažkokio Video ? Jeigu jus silpnas nebent .

Žmonės tai daro dėl malonumo, tam, kad gautų adrenalino. Kiti dėl to, kad reikia dirbti.

Labai šokiruoti širdį gali video ir nepaduos deguonio ir silpna būna pasidaro

šokiruoti širdį? :D Šiaip jau pavojaus atveju organzimas išskiria adrenaliną ir taip neleidžia nualpti, žmogus sunaudoja daugiau deguonies, paaštrėja reakcija ir pnš. Pas tave kažkaip viskas atvirkščiai. 

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3991 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...