Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3618 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Parašė po 3 mėnesių...

nu taip sitas sampas ne tai kad visiem igryses bet jau karoce pinigai i bankus. tai kadangi sargas bankrutavo tai dabar visi eina sampo lost, o MTA SA tai irgi gi veikia. paimkim scripterius kaip pavyzdi. jau taip prisiperka maisto produktu pirkejai kad tuoj jau maiseliu nebeliks, prasides pasaulio atgyvejimas, nes tie maiseliai gi turi kazkur degt. taigi darau isvada

SAMPAS - REALYBE

Sveiki, noriu pakalbeti apie tikrai rimta liga. Gydytojai sako: nuo 2005 metu plinta labai stipri liga, jaunimas tampa labiau degradaves nei anksciau. Pagal statistinius duomenis si liga yra tarp ebolos ir kitu sunkiai pagydomu ligu. Sampas. Tikriausiai daug kas esate apie tai girdeje. Norite tikekit, norite ne. Atkreipkite demesi i siuolaikini jaunima, siuolaikinius vaikus, kurie nebeskiria zaidimo nuo realybes. Ar mes norime matyti savo tokia ateiti? Darykime isvadas.

Sa:mp'as - liga. Mitas ar TIKROVE?

Lol iš kur čia ištraukiai ar pats sugalvojai ? :lol:

Beto mta yra :DDDD

POvSR9s.png

manau kad TIKROVE nes va net raso kad samp METE. MEETEEE o tai reiske kad prilyginama net rukymui as isivaizduoju zmogus ateina ir istroskes SAMPO SAMPO nes krc jau zmones tam sampe lose REALLIFE MODUS tai cia ISVIS kas per atitrukimas nuo realybes

Pora mėnesių gal jau nežaidžiu to SA:MP'o, rukyt - nerukau taip pat ir negeriu..

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

va istikruju jaunimas panasiai atrodo.

jei tu ten tarp vaiku samperiu augi tai nekazka. sampe tikriausiai kazkas nepasiseke todel cia bandai issiverkt ir panasiai.

Viskas man pasiseke.. Tiesiog tas SA:MP'as man pasirode nebeįdomus.. Šaudai, gaudai ir bėgant laikui tai jau tikrai atsibosta.. Ne viename serveryje esu buvęs administratorius ar prižiūrėtojas bet tiesiog man tas SA:MP'as nusibodo..

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Viskas man pasiseke.. Tiesiog tas SA:MP'as man pasirode nebeįdomus.. Šaudai, gaudai ir bėgant laikui tai jau tikrai atsibosta.. Ne viename serveryje esu buvęs administratorius ar prižiūrėtojas bet tiesiog man tas SA:MP'as nusibodo..

Tai aišku, net ir tie patys noliferiai apie kuriuos čia sukasi kalba, jiems irgi atsibos anksčiau ar vėliau.

Padėjau? Patiko postas, tema?
Nepagailėk +rep

Autorius trollis. Tema troll. Visi pagalvojo, kad autorius rimtai apie tokia "liga" kalba ir galvoja. Vajezau.

Eik tu sau? Rimtai!?

Į temą.

Na jo... Nervina tie vaikai. Samp irgi nebelošiu, nes atsibodo. O kaip nervina tie vaikai kai per naktį tau atsiunčia 5 skype reklamas su kažkokiu šūdserveriu, platintu GM, rippintu dizainu ir t.t.. O kaip jiems paaiškini, kad iš to nieko nebus ir nieko neuždirbs ir tik pinigus išleis tai jie pasiunčia *Myliu SuperGames.lt* ir dar sako - pabandyt tai reikia, nors kiek serverių jau bandė ir tik vienetam pavyko normaliai prasimušt.

~

(redaguota)

Eik tu sau? Rimtai!?

Į temą.

Na jo... Nervina tie vaikai. Samp irgi nebelošiu, nes atsibodo. O kaip nervina tie vaikai kai per naktį tau atsiunčia 5 skype reklamas su kažkokiu šūdserveriu, platintu GM, rippintu dizainu ir t.t.. O kaip jiems paaiškini, kad iš to nieko nebus ir nieko neuždirbs ir tik pinigus išleis tai jie pasiunčia *Myliu SuperGames.lt* ir dar sako - pabandyt tai reikia, nors kiek serverių jau bandė ir tik vienetam pavyko normaliai prasimušt.

o ką tu nebandęs pasileisti kokio serveriuko? ;D Duokit žmonėm pasidžiaugti ką turi, jugi 21 amžius, susigadins akis, išras ką nors ir susitvarkys. Viskas oki bus.

Redaguota , nario White`

An error occurred while loading signature.

Skaitau ir juokas ima, rašo kažkoks mažametis apie ligas, kurios išviso neegzistuoja. Taipogi visiškai nesutinku su tavo "pasakymais"

SA-MP tik pramoga ir bent jau man galimybė pailsėti nuo realybės, įsijauti ir žaidi. Nes kada tu realybėje gali nužudyti REALŲ žmogų? Nors tu žaidi, bet kažkas tą žmogų valdo už ekrano. Tiesiog laiko prastumimas, arba atsipūtimas nuo realybės.

P.S Autoriui patarčiau pačiam mažiau žaisti, nes matosi iš rašysenos ką tu dienų dienas veiki.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3618 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...