Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3598 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, šiandien kažko žiauriai kompas pradėjo lagint.. Pavydžiui sėdi intike arba žaidi kokį geimą ir pyst užlužta ir nebeatlužta daugiau.. Ir aš nesuprantu kame čia problema gali būti.. Nu brolis kaip ir sako kad dėl to kad lošiu tokius geimus kuriems kompas smarves neturi :D Bet jeigu žaidžiu ant low grafiku ir beveik nejaučiu lagų tai išeina kad turi tos smarves jmj.. Gal žinot kame problemą?

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

tos antivirusines nepravalo to kompo ant tiek gerai geriausia windowsus persirasyt veiksmingiausia

Priklauso nuo antivirusines :P

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Paprasčiausias būdas atsinaujint vaizdo plokštės driver'ius jei ne ram'ų isidėt ar vaizduške atsinaujinti

Su vaizduške tai prajuokinai :funny:  Aš kad ir būčiau su ta pačia Intel HD VGA man paprastai naršyti internete užtektu.. Bet man visas PC lagina, o ram 2gb manau pakankamai man :D

turbut isvardinai viska ka zinai is kompu detaliu ? o gal pvz jo procesorius silpnas mm ?

Nu procesorius jo 1.8 GHz tik.

Su tokiom nesamonėm aš tik kompą perašinesiu po poros dienų :song:

HP Omen 15

Nu tai tą lagą ir sukelia silpnas procesorius, o RAM irgi ant ribos, jeigu Windows 7 naudoji

Nu bet tai brolis irgi turi panašu PC tik pas ji 2 GHz procesorius.

HP Omen 15

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3598 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...