Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3474 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi supergames.lt nariai, malonu ir smagu matyti tiek daug naujų veidų forume.

Ta proga norėčiau jum parodyti kaip atrodė ankščiau supergames.lt (Dar žinomas kaip labusai.com, galite pabadyti įrašyti į url laukelį labusai.com ir jus redirectins čia).

Tai štai jum parodysiu senąjį forumo dizainą. 

labusai.com.gif

(Labusai.com buvo įkurti 2007 m. gruodžio 27 d.  Taigi 2017 švęsim jubiliejų! )

Tai štai koks buvo senasis dizainas, gaila, kad neradau senojo su užrašu labusai.com.

Bėje gal dar yra senųjų narių vis dar benaršančių čia tokių kaip : sProky, JumPer, Roach, Popas, ATLeast, AZT, pukis.

Būtų tikrai malonu dar pabendrauti su šiais nariais.

Taigi tai tiek, įvertinkit senąjį dizaina su dabartiniu, norėčiau pažėti jūsų nuomonę, kuris dizainas buvo geresnis?

Redaguota , nario Intelektas.

Man senasis dizainas labai patiko, o šitas ne.

Dar atsimenu kaip moderatorių spalvos derėdavo prie forumo , tokios šviesiai žalios, bėje Valdas. buvo vienas pirmųjų moderatorių kuris nėkarto nepasitraukė iš savo pareigų iki dabar, t.y kai aš prisijungiau į foruma 2009 - 05 - 29, tai Valdas prisijungė prie moderatorių apie 2009 - 06 ir nuo tada jis nėkarto nebuvo įspėjemas už taisyklų pažeidima ar pnš. 2010 m. aš prisijungiau prie moderatorių su GaNkSteR

jei kas tokį pažinojot, tai mudu berods išbuvom iki 2012 metų, po to aš išėjau del ligos ir parėjau atgal po 3 mėnesių ir paskiau nepranešiau administratoriui , kad vel turiu palikt ir buvau išmestas.

• Parašė po 1 metų...

Šaunu, kad yra asmenų, kurie gyvi dar iki šiol. Kadangi pats į šį diskusijų forumą pirmą kartą prisijungiau 2010 metais su pseudonimu Nero, tai norėčiau jog papasakotumėt, kaip stipriai pasikeitė bendravimas forumo dalyvių nuo tu laikų iki dabar ? Tą prasme, kaip ankščiau bendravo žmonės ? Ar buvo daugiau tolerancijos ir pagarbos vienas kitam ?

Šaunu, kad yra asmenų, kurie gyvi dar iki šiol. Kadangi pats į šį diskusijų forumą pirmą kartą prisijungiau 2010 metais su pseudonimu Nero, tai norėčiau jog papasakotumėt, kaip stipriai pasikeitė bendravimas forumo dalyvių nuo tu laikų iki dabar ? Tą prasme, kaip ankščiau bendravo žmonės ? Ar buvo daugiau tolerancijos ir pagarbos vienas kitam ?

Sunku apibrėžt toleranciją, turint omenyje, jog tiek prieš 8 metus 12 mečiai elgėsi, kaip darželinukai, tiek ir po 8 metų 12 mečiai niekuom nesiskiria ;D. Tačiau, tuo metu forume buvo gan populiaru postinti technikos naujienas (dažniausiai būdavo kopijuojama iš technologijos.lt , arba gamesnation.lt lel). Nebuvo pats forumas tiek išplėstas kiek dabar, beveik nebuvo subforumų, rinkdavosi daug žmonių žaidžiančių CS, bei pats apie labusai.com sužinojau 2007 būtent žaisdamas cs 1.6. Trumpai apibendrinus, tai forumas buvo gana aktyvus ir senais laikais, mažiau content, tačiau dizainas man iki šiol gražesnis nei dabartinis.

PlainGorgeousIrishredandwhitesetter-size

Kalbant apie dizainą, jis man primina gūdžius devinesdešimtuosius, kuomet kiekvienas forumas buvo tamsus, niūrus ir su nelogiškais klikais. Dabartinis dizainas primena labiau modernų pasaulį, balta šviesa taip pat neduoda snausti, kirsdama per akis nuo monitoriaus šviesos. Tačiau kalbant apie jūsų pasirinkimą, žinoma - viskas kas buvo ankščiau, viskas liks geriausia, nes smulkios detalės sukelia daug prisiminimų. 

redirectina i sita foruma -_

ASUS Notebook: CPU: Intel® Core™ i3 3217U Processor, RAM: DDR3 4GB RAM, GPU: NVIDIA® GeForce® GT 710M, HDD: 750GB HDD, OS: Windows 10 OS / Windows 8.1 OS [Dual Boot]

MacBook PRO 2006: CPU: 2,4 GHz Intel Core 2 Duo, RAM: 4 GB 667 MHz DDR2 SDRAM, GPU: NVIDIA GeForce 8600M GT 256 MB, HDD: 249GB HDD, OS: MAC OS X Mavericks 10.10.5

Pats čia prisijungęs nuo 2012 metų liepos trečios dienos, dar visai vaikas buvau, užsiregistravau čia kad kažkokį šūdservį padėt reklamuot, bet patiko bendruomenė ir pradėjau plačiai su visais bendraut, smagu prisimint, kaip visi dar ankščiau malalietkos sėdėjom čia, o dabar karta pasikeitė, mes visi suaugom, o vietoj mūsų atėjo nauja vaikų karta, tik gaila, kad dabar daug daugiau nesąmonių čia, apgavysčių, debiliškų temų, idiotų narių, ankščiau nieko to nebuvo, na bet laikai keičiasi  :lol:

Pats čia prisijungęs nuo 2012 metų liepos trečios dienos, dar visai vaikas buvau, užsiregistravau čia kad kažkokį šūdservį padėt reklamuot, bet patiko bendruomenė ir pradėjau plačiai su visais bendraut, smagu prisimint, kaip visi dar ankščiau malalietkos sėdėjom čia, o dabar karta pasikeitė, mes visi suaugom, o vietoj mūsų atėjo nauja vaikų karta, tik gaila, kad dabar daug daugiau nesąmonių čia, apgavysčių, debiliškų temų, idiotų narių, ankščiau nieko to nebuvo, na bet laikai keičiasi  :lol:

Tvarka visada priklauso nuo diskusijų forumo administratorių arba moderatorių. 

Šitą dizainą pamenu, atsimenu kai gal 2010 ieškojau pamokų kaip sukurti PHP Fusion puslapį, bet taip niekada ir nesukūriau ir apskritai tuo metu buvau ne prie diskusijų, nemėgdavau įsitraukt į diskusijas, nes nedomindavo. Ir gal 2011 užsiregistravau, tai tada buvo kažkoks baltas dizainas, irgi phpbb.

Gal kas norit turite išsaugojęs? (dizainas, kurį uždėjo po to tamsaus)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3474 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...