Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3743 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki , taigi pagalvojau vis gi yra tokių žmonių , kūrybiškų , kurie žaisdami mc mėgaujasi. Ta prasme ne tik ten sukurti serverį tik dėl to , jog truputį kaip sako "pažaist" ir išeit ...Taigi einu prie tikslo , ieškau draugiškų , "normalių" , (jeigu suprantate apie ką aš) žmonių , kurie norėtų susikurti privatų serverį , kuriame būtų tvirta bendruomenė. Yra tik vienas minusas , reikėtų padėti mestis hostui , visiem po lygiai įskaitant ir man tiek pat kiek visiem , manau išeitų visiem po tiek mestis kiek per dieną neišleidžiat nusipirkdami kokį traškučių pakelį ar atsigert , jeigu atsirastų bent 9 savanoriai . :) Ir manau dažniausiai serveriai tokio tipo žlunga dėl tų serverio savininkų, kurie atmestinai ten viską tvarko ir panašiai , ypač pavyzdys kai pats hostina , pamano , kad nebebus pinigų ir nutraukia viską , visi žaidėjai žaidžiantys nuliūsta ir taip toliau . Taigi metai taipogi nėra labai svarbūs , priimsiu norinčius ir tikrai rimtai žiūrinčius į tokio serverio įkūrimą . Aišku vėliau galima pradėt ten visokias youtubes . Man pačiam yra 18 metų ir tikrai nežadu žiūrėt į viską atmestinai . Taigi laukiu savanorių  :)

P.S. Tikiuosi atsiras ;)

• Teigiamai 3
(redaguota)

Nemanau kad kažką tu čia pasieksi tuo labiau 9 mestis hostui...Be to dar kai nežinai kuris čia savininkas ir t.t. Nes viską darėt bei dėjot pinigus visi kartu.. :) Už pastangas +r3p

Redaguota , nario # Martynas.S
======================================================================

Serverių kūrimo paslaugos!                                                                         

Counter-Strike 1.6 | Counter-Strike Global Offensive | Counter-Strike Source | MineCraft                 

Skype - Martvanagis2                                                                         

E.Paštas - [email protected]                                                           

======================================================================

(redaguota)

Nemanau kad kažką tu čia pasieksi tuo labiau 9 mestis hostui...Be to dar kai nežinai kuris čia savininkas ir t.t. Nes viską darėt bei dėjot pinigus visi kartu.. :) Už pastangas +r3p

Jai aš pabendraučiau su šiuo žmogumi ten su juo kartu žaistume ir žinočiau ,kad juo galima pasitikėti tikrai aš nereikalaučiau to savininko.

P.S o kokia serverio versijas bus ?

Redaguota , nario Quantame

add4f35516d1dd247a3cb7217e118d66829.gif

(redaguota)

Aš vienas savininkas , tik kiti padėtų mestis , o ne vienam gi žaidimas tik visiems :) . Neleisčiau kokiem vaikam ten į hostus lyst . :D Žodžiu aš galvoju , jeigu savaitės bėgyje atsiras tiek norinčių tai galėsim pradėt po savaitės ir nesibaidykit komentaru , ką čia svaigsta , nes kiekvienas savaip pagal protą įsivaizduoja ir komentuoja bereikšmiškai ;)

Jau 1 atsirado , tai laukiu kitų norinčių . 

Jai aš pabendraučiau su šiuo žmogumi ten su juo kartu žaistume ir žinočiau ,kad juo galima pasitikėti tikrai aš nereikalaučiau to savininko.

P.S o kokia serverio versijas bus ?

Versija pati naujausia  1.8 , kai tik update išeis bus 1.9 , pluginų dėt nežadu . Pakviesk į skype , jeigu norėsi prisijungt ..

Redaguota , nario deiwas9
(redaguota)

Geras hostas su nelaginančiu servu su akcija apie 7eurus , galvok ką šneki , ypač dar, jeigu 10 žmonių kažkur žais :D Čia žiūriu jūs visi be kritikos nepraeinat , žinok žinau ką kuriu ir ką darau , kam nepatinka tas prašom net nerašykit į temą :)

Redaguota , nario deiwas9
  • Teigiamai 1

Ir kokia čia idėja? Tai kad visi mesites.. Pff... Aš jau geriau ant Hamachi sukursiu serverį kad su draugais galėčiau pažaisti nei mokėsiu jokios čia geros idėjos nematau.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Supranti Hamachi gi nepahostinsi 10 žmonių , kad atlaikytų. :) Jeigu žinai kas yra mindcrackers tai suprasi apie ką aš  . Ir vien dėl to darau šitą "metamės visi" , kad visi norėtų žaist , visi būtų kažką savo įdėję , o nebūtų , kad kiekvienas ateina , parašo , kad nori į servą , po savaitės išeina :) Aš čia viską ilgalaikį noriu padaryt , 5 jau yra , tai skaičiai patys kalba už save , kad yra tikrai norinčių ir suprantančių . :)

Neberenku , niekas daugiau neina . Rakint temą galima , patys kalti .

Supranti Hamachi gi nepahostinsi 10 žmonių , kad atlaikytų. :) Jeigu žinai kas yra mindcrackers tai suprasi apie ką aš  . Ir vien dėl to darau šitą "metamės visi" , kad visi norėtų žaist , visi būtų kažką savo įdėję , o nebūtų , kad kiekvienas ateina , parašo , kad nori į servą , po savaitės išeina :) Aš čia viską ilgalaikį noriu padaryt , 5 jau yra , tai skaičiai patys kalba už save , kad yra tikrai norinčių ir suprantančių . :)

Neberenku , niekas daugiau neina . Rakint temą galima , patys kalti .

Kodėl? jei geras kompiuteris ir internetas tikrai pahostins.. Ir šiaip kad po savaitės neišeina tai geriausia kokį modpack'ą pasiimt ir viskas..

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3743 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...