Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3827 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Normaliai viskas atrodo. Pažaisk GTA V ant konsolių ir ten UI ir jos tekstas taip pat išdėstytas.

Dar kelios savaitės ir pamatysim kaip viskas iš tikrųjų atrodo ^^

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

• ,

Tai kad silpnoka ji... Kažkaip nemanau ar veš daugiau negu Low, ir ten FPS nebus stabilus šešiasdešimtukas :|

Ant high/medium tikrai ves vaizdo plokste ziauriai gera nera ji silpna jeigu neismanai apie pc tai patylek geriau.

- Naujų misijų nebus

- Visados buvo variantas nenužudyti Trevoro arba Michael.

http://www.ign.com/wikis/gta-5/GTA_5_Xbox_One,_PS4_and_PC_Differences

Tai kad nea, bus galima ta nuzudyti kuris Franklin sake savo draugus nuzudyt.

(redaguota)

Ant high/medium tikrai ves vaizdo plokste ziauriai gera nera ji silpna jeigu neismanai apie pc tai patylek geriau.

Tu gal ne taip perskaitei? Aš kalbu šiaip apie R7 240, kuri toli gražu neveš ant Medium ir 60FPS... Deja, išmanau apie kompiuterius daug :)

Redaguota , nario Tormazas

:DDDD Ant medium ir high laisvai išves nesijaudink :) o kad tu išmanai apie pc tai 0 logikos pas tave.

Tu *Myliu SuperGames.lt* juokauji? Troll'ini? R7 240 yra viena pigiausių vaizdo plokščių, iš kur pas tave tokia informacija, aš neįsivaizduoju... Nu aišku, ant High veš, kai leisi ant 800x600, tačiau taip nieks netestuoja. Štai Gameplay šios GPU:

(redaguota)

Tu *Myliu SuperGames.lt* juokauji? Troll'ini? R7 240 yra viena pigiausių vaizdo plokščių, iš kur pas tave tokia informacija, aš neįsivaizduoju... Nu aišku, ant High veš, kai leisi ant 800x600, tačiau taip nieks netestuoja. Štai Gameplay šios GPU:

Pasiklausk Mico vaikeli jam ant ass unity ant medium veikia nors vaizduske ta pati kaip ir pas mane. Tai dusk viena karta dalbajobe tu nera reikalavimu ir dusk suka.

Pasiklausk Mico vaikeli jam ant ass unity ant medium veikia nors vaizduske ta pati kaip ir pas mane. Tai dusk viena karta dalbajobe tu nera reikalavimu ir dusk suka.

Ir sis vaizdo plokste yra ziauriai gera tikrai gera.

Redaguota , nario .lukonic`
Narys įspėtas. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

Ir sis vaizdo plokste yra ziauriai gera tikrai gera.

Pirmiausia, parodai savo neišprusimą, kalbant apie kito žmogaus amžių, jo net nepažįstant. Gali ant manęs neputot, ir taip matos tavo intelektas - keiksmai, o faktų - 0, Jei ši GPU gera, tai po velnių, kam GTX 760? GTX 970? GTX TITAN? Šiaip sau? Nejuokink su savo žinom manęs. Jei loši su 800x600 rezoliucija, taip, tau tikrai išveš. Laukiu 1920x1080 rezoliucijos "Gameplay" su savo GPU ir aukštais nustatymais AC: Unity :nice:

• Teigiamai 1

Pirmiausia, parodai savo neišprusimą, kalbant apie kito žmogaus amžių, jo net nepažįstant. Gali ant manęs neputot, ir taip matos tavo intelektas - keiksmai, o faktų - 0, Jei ši GPU gera, tai po velnių, kam GTX 760? GTX 970? GTX TITAN? Šiaip sau? Nejuokink su savo žinom manęs. Jei loši su 800x600 rezoliucija, taip, tau tikrai išveš. Laukiu 1920x1080 rezoliucijos "Gameplay" su savo GPU ir aukštais nustatymais AC: Unity :nice:

Nufilmuot AC:Unity Medium grafikas ant r7 250x?

Kompiuterio duomenys: Intel Core i3 2120 3.30Ghz

Ram: 4GB 1333Mhz DDR3

VGA: Asus Radeon R7 250x 2GB GDDR5

Screen: 1920x1080

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3827 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...