Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4238 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dėl video ne.Aš turiu omeni kad iš iš šviesaforu atsispindetu šviesa ant kelio.Pvz jeigu šviečia žalia spalva tai ir atsispindetu žalia.O dėl to kito man irgi visai ne to reikejo.

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Imk

http://www.mediafire.com/download/2ihcus3wm96urrm/Jake%27s+ENB+V3.rar

Jei nori pasizet ar tikrai sitas atkreip demesi per video i sviesas.

Ten yra atskiras modas o ne ENB...Ir šita ENB aš turėjau ir kažkodėl to ko aš norėjau nebuvo.Rašau iš kito acc nes įspejimą ant to gavau.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

As naudojau si moda tiesiog ji isikeles isitrink visus enb failus. Ir matysis ryskios spalvos kaip pvz ant sviesaforo lempu

Kad ten tu ENB failų dachuja..Nekomentuok tu gal geriau vapše..

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)

Matosi, kad vpš kvailas esi jei nesugebi enb išsitrint. Tu niekur nerasi atskiro timecys failo nes tik jis pakeičia žaidimo spalvas -.-

Tu gal vpš daužtas? Nuo kada timecyc keičia spalvas? Timecyc dangų keičia joptavjimat..

Redaguota , nario Spartans

HP Omen 15

Tu byški ramiau ir nestumk ant kitų kai pats reiškiesi,  kad tu duodies su savo mama ir dar baisiau.. Jeigu nežinai ką šitas žodis reiškia geriau nevartok iškrypeli ;DD "joptavjimat.."

Piskit jūs *Myliu SuperGames.lt* vpš..Aš paprašiau modo o čia dabar freepostint *Myliu SuperGames.lt* atėjo krč.

HP Omen 15

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4238 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...