Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4282 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

GT 630 nėra rekordus laužanti vaizdo plokštė, ji tiesiog buvo sukurta galima sakyti darbui, tik poto gamintojai (ASUS, GIGABYTE, MSI), jas už overclock'ino ir vadino low-entry gaming plokštėmis. Kitiems žmonėms reikėjo dirbti su nedideliu kiekiu CUDA branduolių, tad jie tikrai nesiruošė leisti didelius pinigus ant tiek arklio galių, kiek jiems nereikia. 2012 metais, kai ji išėjo irgi nebuvo galinga vaizdo plokštė, bet darbą atliko puikiai. Žmonėms turintiems jau nusipirkus galingą AMD plokštę, kai reikia dirbti šiektiek su CUDA, tai buvo išsigelbėjimas. Kaip už savo kaina, ji yra nebloga vaizdo plokštė. Jūs čia tikitės kažko nesveiko.

Tavo teisybė, nereikia norėti už tokią kainą kažko stebuklingo, kiek pamenu su garantija aš ją už 120lt pardaviau, bet jos naudojimas buvo tikras vargas.

Sorriukas už double post'ą. :)

Redaguota , nario Marvin

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

(redaguota)

Tai jau taip, pradėkim dabar girti senas technologijas, gal dar ir CRT moniką skelbimuose susirast dėl geresnių atsako laikų? :)

Mes kalbame apie rezoliuciją, ne apie monitorių. Išmok skirt dalykus. Atsimink jog ant savo "modernaus" monitoriaus gali užsidėti ir mažesnę rezoliuciją.

Sakirai: Taip, bet čia kalba eina kaip greitai, ir kaip tiksliai pamatysi. Būtent mažas rezoliucijas renkasi profesionalūs žaidėjai dėl tokių priežasčių, bet dėl to turi paaukot ryškumą ir t.t. Bet tavo pasakymas turi daug tikslumo.

Redaguota , nario No Fear
I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Kadangi turi A10-5800K procesorių, jis jau turi integruotą GPU kurį gali išnaudoti su tam tikromis AMD vaizdo plokštėmis (gautusi kaip CrossFire). T.y. tavo procesoriuje esanti vaizdo plokštė susijungs su įprasta ir dirbs kartu. Bet gaila jog palaikoma tik silpna HD 6670...

Tau geriausiai tiktų GTX 750 Ti, ji nėra labai brangi ir būsi garantuotas jog GTA V tikrai veiks. Aišku dar nėra žinomi oficialūs žaidimo reikalavimai, tai kol kas jei tau užtenka pasilik prie tos GT 630. Dar daug laiko iki to GTA V, tad skubėti neverta.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Mes kalbame apie rezoliuciją, ne apie monitorių. Išmok skirt dalykus. Atsimink jog ant savo "modernaus" monitoriaus gali užsidėti ir mažesnę rezoliuciją.

Sakirai: Taip, bet čia kalba eina kaip greitai, ir kaip tiksliai pamatysi. Būtent mažas rezoliucijas renkasi profesionalūs žaidėjai dėl tokių priežasčių, bet dėl to turi paaukot ryškumą ir t.t. Bet tavo pasakymas turi daug tikslumo.

Sori. Bet dabar pasakyk, koks tolkas tarkim man eiliniam vartotojui kuris retkarčiais pažaidžia tuos žaidimus mažint rezoliuciją? (Neskaitant to, kad su mažesne rez. turėsi didesnius fps)  O čia tarkim šitam forume rimtų profesionalių žaidėjų kažin ar turim, na nebent vienas kitas, tai nelabai aktualu apie tai ir diskutuot? :?

Dėl profesionalių žaidėjų senais cs 1.6 laikais žinojau šį dalyką, pats žaisdavau 800x600, tiek turnyruose, tiek namie tarkim gth, bet nejaugi iki šiol žmonės turnyruose žaisdami kokį CS:GO mažina rezoliucijas? Jau apie dota, lol'ą net nekalbu, ten išvis tolko nėra jos mažint. (Kadangi seniai nesidomiu jau tuom, tai idomu) :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

Sori. Bet dabar pasakyk, koks tolkas tarkim man eiliniam vartotojui kuris retkarčiais pažaidžia tuos žaidimus mažint rezoliuciją? (Neskaitant to, kad su mažesne rez. turėsi didesnius fps)  O čia tarkim šitam forume rimtų profesionalių žaidėjų kažin ar turim, na nebent vienas kitas, tai nelabai aktualu apie tai ir diskutuot? :?

Dėl profesionalių žaidėjų senais cs 1.6 laikais žinojau šį dalyką, pats žaisdavau 800x600, tiek turnyruose, tiek namie tarkim gth, bet nejaugi iki šiol žmonės turnyruose žaisdami kokį CS:GO mažina rezoliucijas? Jau apie dota, lol'ą net nekalbu, ten išvis tolko nėra jos mažint. (Kadangi seniai nesidomiu jau tuom, tai idomu) :)

O iš kur tu žinai kad temos autorius "užkietėjas" žaidėjas? O ne paprastas žmogus norintis pažaisti žaidimus? Pats sau klausimą išsikėlei. Ir jeigu jis jau turi tą monitorių su tokia rezoliucija, kam jį dabar jam keisti? Jo GPU laisvai palaiko 1080p, bet jeigu jis nenori pirkti, kam tu bandai prikišti tai? Taip, CS:GO eSports žaidėjai iki dabar naudoja mažesnę rezoliuciją, yra ir 800x600. Ginčinamės dėl rezoliucijos. Manau yra daugiau temų kur galima būtų ginčytis, kaip...umh... refresh rates?

Simply amazing

(redaguota)

O iš kur tu žinai kad temos autorius "užkietėjas" žaidėjas? O ne paprastas žmogus norintis pažaisti žaidimus? Pats sau klausimą išsikėlei. Ir jeigu jis jau turi tą monitorių su tokia rezoliucija, kam jį dabar jam keisti? Jo GPU laisvai palaiko 1080p, bet jeigu jis nenori pirkti, kam tu bandai prikišti tai? Taip, CS:GO eSports žaidėjai iki dabar naudoja mažesnę rezoliuciją, yra ir 800x600. Ginčinamės dėl rezoliucijos. Manau yra daugiau temų kur galima būtų ginčytis, kaip...umh... refresh rates?

Aš ir nesiūlau jam pirkti naujo monitorio vien dėl 1080p ar didesnios rez. Koks tolkas pirkti jei temos autorius visvien normaliai žaidimų nepažais su 1080p rez. ir savo turima gt630, kažką čia išvedžioji arba aš jau nesuprantu. Kur aš sakiau, kad jis užkietėjęs žaidėjas? :D Aiškiai matosi, kad autorius paprastas žmogus norintis pažaisti tą patį gta5 ką ir sako temos pavadinimas. Minėjau, kad su tokia rezoliucija temos autorius turės daugiau fps ir dar su savo gt630 galės pažaisti žaidimus, kad ir naujesnius su prastesniais nustatymais. Žodžiu, be prasmė diskusija jau visai offtopic'as darosi, gali nebeatsakyti man, tavo nuomonė realiai teisinga. :)

Ką žinau wach dogs su tokia xujova vaizduške nelagino 30 fps buvo žaidžiau normaliai , nebuvo striginėjumu ar pan

Nes fps labai nulemia rezoliucija (pas tave ji žema) Taip pat tavo cpu dar tikrai nėra prastas. Nebandei žaisti su cpu integruota vga? Nelyginau, bet kiek kažkada domėjausi ji turėtų būt tikrai spartesnė už gt630. 
Redaguota , nario Marvin

Aš ir nesiūlau jam pirkti naujo monitorio vien dėl 1080p ar didesnios rez. Koks tolkas pirkti jei temos autorius visvien normaliai žaidimų nepažais su 1080p rez. ir savo turima gt630, kažką čia išvedžioji arba aš jau nesuprantu. Kur aš sakiau, kad jis užkietėjęs žaidėjas? :D Aiškiai matosi, kad autorius paprastas žmogus norintis pažaisti tą patį gta5 ką ir sako temos pavadinimas. Minėjau, kad su tokia rezoliucija temos autorius turės daugiau fps ir dar su savo gt630 galės pažaisti žaidimus, kad ir naujesnius su prastesniais nustatymais. Žodžiu, be prasmė diskusija jau visai offtopic'as darosi, gali nebeatsakyti man, tavo nuomonė realiai teisinga. :)

Nes fps labai nulemia rezoliucija (pas tave ji žema) Taip pat tavo cpu dar tikrai nėra prastas. Nebandei žaisti su cpu integruota vga? Nelyginau, bet kiek kažkada domėjausi ji turėtų būt tikrai spartesnė už gt630. 

Pasiskaityk ką rašai, paskaityk ką rašo jis, tada ką aš ir suprasi. Ir netęsiam diskusijos tada.

Simply amazing

Aš ant pc , esu žalias nž nieko rezoliucija bbž kokia kažkokia 2c46b727cdf2b1260a027b3e42720886130.png 

db97c6d1fd4ca36e0036a491093783ee738.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4282 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...