Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3851 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Ekspertai apskaičiavo neseniai pristatytų išmaniųjų telefonų „iPhone 6“ ir „iPhone 6 Plus“ savikainą – ji siekia 227 ir 242,5 JAV dolerio. „iPhone 6“ savikainą vertino tyrimų kompanijos IHS analitikai.

users-with-iphone6-680.jpg

Ekspertų paskaičiavimais, brangiausias įrangos komponentas yra sensorinis ekranas su apsauginiu „LG Dipslay“ ir „Jan Display“ stiklu: „iPhone 6“ gamyboje jis kainuoja 45 dolerius, „iPhone 6 Plus“ – 52 dolerius.

Procesorius „Apple A8“ kainuoja apie 20 dolerių arba trimis doleriais brangiau nei A7 modelio, kuris naudojamas „iPhone 5S“ gamyboje. Šiuos mikroprocesorius gamina Taivano kompanija „Taiwan Semiconductor Manufacturing Co“ (TSMC), atėmusi užsakymus iš ilgamečio Apple partnerio Samsung.

Be to, naujuosiuose „Apple“ išmaniuosiuose telefonuose buvo įdiegtos NFC mikroschemos, kurios atsakingos už „Apple Pay“ funkciją, todėl telefonų savikaina padidėja dar 22 doleriais.

price2.jpg

Kameros modulis įvertintas 17–18 dolerių, akumuliatorius – 3,5 dolerio „iPhone 6“ gamyboje ir 6 doleriais – „iPhone 6 Plus“ gamyboje. Išlaidos surinkimui ir testavimui kainą padidina 11 dolerių.

Tokiu būdu, šeštos kartos „iPhone“ gamybai „Apple‘ išleidžia nuo 200 iki 247 dolerių.

Oficialiajame „Apple“ parduotuvėje modelį „iPhone 6“, sudarant dvejų metų sutartį, galima įsigyti už 199 dolerius, modelį „iPhone 6 Plus“ – už 299 dolerius. Nesudarant sutarties, „iPhone 6“ kaina svyruoja nuo 649 iki 849 dolerių, atsižvelgiant į duomenų kaupiklį, o „iPhone 6 Plus“ – nuo 749 iki 949 dolerių.

Šaltinis: technologijos.lt

Redaguota , nario PrefixS

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Note 3 plastikas daug atsparesnis už iPhone 6 aliuminį... Nesitikėjau, įdomu kaip bus su Note 4, jei neklystu jis turi turėti aliuminį šonuose. :)

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11

Iphonas man grynai bobu telefonas.

O šiaip kiek turėjau ar naudojausi įvairiausiais naujais modeliais, sony xperia asmeniškai man yra geriausias tiek pagal charakteristika, tiek pagal veikima... Neskaitant to,kad labai braižiojasi.

"Neskaitant to, kad labai braizosi", visi tie telefonai turi minusu didesniu vienur ar kitur, tiesiog apple gaminiuose ju buna maziau ir mazesniu. O del lankstymo, tai jeigu tiek pat jegos naudotum ip6+ ir note3 tj tikriausiai ip6+ ilinktu, o note3 perluztu.

O del kainos manau yra viskas normaliai nes jeigu ji butu per didele ir neatpirktu galimybiu tai niekas nepirktu, bet kaip visi matom ip6 perkamiausias ip kolkas

"Neskaitant to, kad labai braizosi", visi tie telefonai turi minusu didesniu vienur ar kitur, tiesiog apple gaminiuose ju buna maziau ir mazesniu. O del lankstymo, tai jeigu tiek pat jegos naudotum ip6+ ir note3 tj tikriausiai ip6+ ilinktu, o note3 perluztu.

O del kainos manau yra viskas normaliai nes jeigu ji butu per didele ir neatpirktu galimybiu tai niekas nepirktu, bet kaip visi matom ip6 perkamiausias ip kolkas

Nenusišnekėk čia dėl įlinkimo, tas tavo Iphone ar kažkoks ten perdžiuvęs obuolys, net kišenėje lankstosi, ką kalbant apie testus ir pnš, tiesiog mano nuomone šita šud* tai yra iphone perka vien dėl ženkliuko, atseit "muzikos" žmogus ar kažkas panašaus, bet aš asmeniškai niekada gyvenime šito š nepirkčiau tiesiog išmesti pinigai į balą, geriau jau nusipirkt 3 ar 2 pigesni androidą kuris bus 5 kartus galingesnis nei šis graužtukas :).

O ,kad mano tiesa įrodyta tai pateiksiu 2 įrodymus, po kurių tau akis atsivers.

PS: note3 net neįlinko, o tavo iphone po 1-2 karto spaudimo išlinko kaip turi būt.

Telefono įlinkimas ir kameros optinio stabilizavimo nebuvimas iPhone 6 modelyje, čia jau 2 dideli minusai kurių nėra kituose gamintojų modeliuose.

Su NOTE 3 naudojo didesne jėga ir jis kaip matei beveik neįlinko, o iPhone 6 turbūt po dar kelių bandymu lūžtų + jo jau neatstatysi, nes arba skils stiklas arba ekranas neveiks, bei aliuminis jau bus sulankstytas ir taipogi galės lūžti.

Debilizmas tuos telefonus lankstyt. Maniau, telefonai perkami skambinimui, rašymui, naršymui. Jeigu turi naują telefoną, tai jį ir saugai. Nežinau ką čia šituo straipsniu nori rašytojas parodyti...

Tu bent perziurejai video,isigilinai i ji? Aiskiai pasakyta, kad telefonas priekineje kiseneje gali susilankstyt- jeigu tik labiau aptempti dzinsai ir pfsio telefonui.

Brangus daiktas tai nereiskia, kad geras, ypac elektroniai prietaisai,tarkim paiimkim , kad ir Beats by Dr.Dre ausines, kurias pagamint kainuoja isvis 14doleriu...moki tik uz prekes zenkla...

Zinoma, nestumiu ant tu zmoniu kurie perka tokius dalykus, jeigu pirkdamas tai pasijauti pilnavertiskesnis, kietesnis, pats sau labiau patinki, tai why fking not? Bet tai ziauriai kvaila taip gintis,itikinet , kad tie iphone vistiek geresni, nors fking specifikacijos iphone 6 kaip is 2012 metu Nexus 4. ir dar kaikurie drysta stumt ant adroid vartotoju, kad pigius sh perka...

Man tai juokingas dalykas tas, kad žmonės perka iPhone telefonus vien dėl to jog tai vardas iPhone. Pačio telefono specifikacijos už tokią kainą tai nežinau... Pats telefonas visiškai nepatvarus. O žmonės vistiek jį perka. Jei va priekinėj kišenėj gali susilankstyt tai kam pirkti tokį š? Jei perki telefoną tai pirk normalų, o ne overpriced shit. Kaip jau čia parašyta tai iPhone padaromas už ~250 dolerių, o parduodamas už ~700 dolerių. Tai čia žmonės gal pinigų neturi kur dėt? Kai Afrikoj vpš badauja tai čia perka kažkokį iShit'ą. Tiesiog atsibodo žmonių nuomonė, kad iPhone telefonai yra labai geri, o šitas dalykas, kad pats telefonas gali susilankstyti tik parodo jų "patvarumą". Na, o smagumui galit paskaityt šitą :

1400242082847492.jpg

Tu bent perziurejai video,isigilinai i ji? Aiskiai pasakyta, kad telefonas priekineje kiseneje gali susilankstyt- jeigu tik labiau aptempti dzinsai ir pfsio telefonui.

Brangus daiktas tai nereiskia, kad geras, ypac elektroniai prietaisai,tarkim paiimkim , kad ir Beats by Dr.Dre ausines, kurias pagamint kainuoja isvis 14doleriu...moki tik uz prekes zenkla...

Zinoma, nestumiu ant tu zmoniu kurie perka tokius dalykus, jeigu pirkdamas tai pasijauti pilnavertiskesnis, kietesnis, pats sau labiau patinki, tai why fking not? Bet tai ziauriai kvaila taip gintis,itikinet , kad tie iphone vistiek geresni, nors fking specifikacijos iphone 6 kaip is 2012 metu Nexus 4. ir dar kaikurie drysta stumt ant adroid vartotoju, kad pigius sh perka...

Aš kalbu apie faktą, kam juos išvis lankstyt, o ne kokie gali būti paprastam naudotojui padariniai. Gerai, kažkam jis susilankstė, tai dabar visi pradėkim lankstyt. Kas ką nori, tas tą perka.

tumblr_m00r26A31u1r3arsfo1_500.gif

Na mano manymu iPHONE 6 buvo kurtas tam, kad jis būtų lengvesnis, ir plonesnis. Bet mačiau, kad yra dėklų kurie atlaiko tą lankstymasi, manau jeigu nusiperki tokį telefoną tai tikrai nepagailėsi pinigų ir dėklui.

Bet pasakykit man viena dalyka kam pirkti toki telefona brangu kai galėtum tu patvaresni telefona gauti už 3gubai mažesne sumą? Man tokie telefonai skirti tiktai pasimaivyti kad ten va aš turiu ten toki tela aš ten jau prie tų turtingu žmonių pavydėkit man dabar, pvz mano klasiokas turi tą iphone 5 beroc kai atsirado ir nusipirko o kaip maives, tipo geresnio telo nėra, telefonas žmogu gadina galiu pasakyti taip, visi per telefonus prie fb ar skypes ir neatsitraukia nei 5min.. Nusiperki už 800lt telefona ar pigiau ir laimingas sedėsi ilgiau negu su kokiu iphone 6 kuris susilanstis, o tas idekliukas nemanau kad ilgai ten jį palaikys, kad nesilankstytu..

Aš naudojuos Nokia x2-00 ir man zjbs..O kaip sako kai kurie kad lankstosi tai jau tikrai neapsimoka pirkt iPhone 6 nes čiuju per 1d jau jis nebeveiks.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Aš naudojuos Nokia x2-00 ir man zjbs..O kaip sako kai kurie kad lankstosi tai jau tikrai neapsimoka pirkt iPhone 6 nes čiuju per 1d jau jis nebeveiks.

Nu gal ir veiktu bet pvz koks malonumas nešiotis telefona sulanktyta kaip pvz pinigne? Bet aišku jos nebeatlenksi.. :D per tą telefona greičiau ir kišene susitrauktu..

Man tai juokingas dalykas tas, kad žmonės perka iPhone telefonus vien dėl to jog tai vardas iPhone. Pačio telefono specifikacijos už tokią kainą tai nežinau... Pats telefonas visiškai nepatvarus. O žmonės vistiek jį perka. Jei va priekinėj kišenėj gali susilankstyt tai kam pirkti tokį š? Jei perki telefoną tai pirk normalų, o ne overpriced shit. Kaip jau čia parašyta tai iPhone padaromas už ~250 dolerių, o parduodamas už ~700 dolerių. Tai čia žmonės gal pinigų neturi kur dėt? Kai Afrikoj vpš badauja tai čia perka kažkokį iShit'ą. Tiesiog atsibodo žmonių nuomonė, kad iPhone telefonai yra labai geri, o šitas dalykas, kad pats telefonas gali susilankstyti tik parodo jų "patvarumą". Na, o smagumui galit paskaityt šitą :

1400242082847492.jpg

Na šjp nesakau kad iphonas geras bet kiekvienas turi savo privalumų, ti yra operacinė sistema bei žaidimų prkimas ir įdėjimas į priekyvetę

Bet pasakykit man viena dalyka kam pirkti toki telefona brangu kai galėtum tu patvaresni telefona gauti už 3gubai mažesne sumą? Man tokie telefonai skirti tiktai pasimaivyti kad ten va aš turiu ten toki tela aš ten jau prie tų turtingu žmonių pavydėkit man dabar, pvz mano klasiokas turi tą iphone 5 beroc kai atsirado ir nusipirko o kaip maives, tipo geresnio telo nėra, telefonas žmogu gadina galiu pasakyti taip, visi per telefonus prie fb ar skypes ir neatsitraukia nei 5min.. Nusiperki už 800lt telefona ar pigiau ir laimingas sedėsi ilgiau negu su kokiu iphone 6 kuris susilanstis, o tas idekliukas nemanau kad ilgai ten jį palaikys, kad nesilankstytu..

Man atrodo jei dar pora zmoniu pagirtu Apple, tu tiesiog apsiverktum. :D

Is tavo tu verkslenanciu pranesimu matosi kad gyvenime neturejai iPhone. O jei neturejai, tai ir ner ko cia stumt ant ju.. nes gandus tiktai blogus apie Apple isgirsti, ir kaip bobute pradedi skleist toliau ta sudu debesi.

Atsipalaiduok zmogau, nieks nevercia pirkt iPhone, ir nieks neatims ta tavo Androida ir i rankas per prievarta iPhone ne duos :D

O db pakutensiu visiem Apple heiteriams nervus, iPhone geriausi telefonai, visi kiti gavno. :D

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

iPhone geriausi telefonai, visi kiti gavno

Štai dėl ko iPhone vartotojai vadinami idiotais.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3851 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...