Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Tiesiog diskusija mapperiams "Kas jus motyvuoja dirbti"

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4281 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pas mane yra tai: niekad kazko unikalaus nesumapinsiu jei man yra duota uzduotis sumappinti ta ir ta :D man paciam turi sauti i galva gera ideja ir as jos imuosi deliodamas objektus :D idejos sauna, bunant kieme, vaziuojant autobusu ir t.t uzsirasau ja i telefona gryzes namo prisedu kai turiu laiko ir imuosi darbo ir dazniausiai puikiai pavyksta.

Aš tiesiog mappinu iš neturėjimo ką veikt, kai atsibosta žaist sa-mp ar taip kokį žaidimą. Pasižiūriu čia kokių yra naujų darbų, peržiūriu, susirandu vietelę, kurioje bandau kažką padaryti ir bandau kažką konstruoti. Dažniausiai darbai gaunasi ne tokie, kokius noriu padaryti ir tai yra man gan įdomu mappinant. Kažką sumappinęs pagalvoju, kad jis turėjo gautis visai netoks, koks gavosi. Mappinant man asmeniškai įdomu kas gausis baigus darbą, nes pradedant darbą įsivaizduoji vieną, o baigęs jį pamatai visai ką kitą.

Jūsų reklamos vieta, kreiptis a.ž.

Ir nebūna taip, kad vidurį darbo tiesiog nebenori mappint ? Tą prasme, jai jau prisėdai tai turi užbaigti darbą, taip gaunas pas tave ? 

pas mane taip būna kai mappinu ir jau norisi biški pailsėti nuo to mappinimo tai išsaugau ir einu koki nba kapoti :D
dabar kai mappinu policija sf mieste tai  isijungiu ta mapp porą objektų įdėdu ir vėl išsaugau :D
  • Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4281 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...