Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3642 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Net neskaičiau aš tavo pasakojimų, nes žinau, kad bus kas antras sakinys parašytas toks pat. :D Man graudūs jūs vien dėl to, nes prisikabinėjat prie tokių durnų dalykų: avataras, nickas.. :D Nickas, jis tam, kad atrodyt kietesniam prieš kitus ar tiesiog įgaut anonimiškumo? NIEKADA NESUPRASIU TOKIŲ FRUKTŲ.. :D Va, kiek mačiau tavo žinutėje "kol kas nesulaukėm dar nei vieno skundo dėl šio reikalo, jog jie buvo paminėti šiuose video", tai va, aš esu paminėtas tavo klipe, man nereikia tokių kvailų reklamų, kad pasipyzdavot, tad skundžiuos, ir ko gi tu griebsiesi? Juk esu toks pat, kaip ir visi kiti, tad mano skundas tau irgi yra aktualus, tad daryk dabar išvadas. ;) lukonic, tu man nenurodinėk, ką man daryt, ir ko ne, snargliau. Zagnų jau žiūrėt kaip jūs šūminat už to ekrano, erzina, supranti? Ką tu daugiau padaryt galėtum, jei ne pasakyt man ką nors kompiuteriu? :D Pasakiau parašyk į PM, gavau ką nors? - deja, juk niekas už nugaros nestovės ir neis už tave.. :D Dar norėsi man ką nors pasakyt, sakyk asmeniškai, nebemyžk į batą ir kreipkis asmenine žinute, lauksiu nesulauksiu. :) Gana rodyt savo ereliškumą, leiskitės žemyn, dundukai, o jeigu nemokat bendraut civilizuotai, be įžeidinėjimų, jei rodytumėt kokie jūs esat subrendę, spuogų laikotarpį praėję jaunikliai - tai nerašykit iš viso.

Permečiau akims weed litaniją, pamačiau "kodėl mes nemetam savęs į perliukus? nes nėra pasitaikę tarp mūsų pranešimų pievų".. :DD VĖL IŠSIKELIAT IR LAIKOT SAVE DAUGIAU NEI ESAT. :D

Ar priminsi tu man apie kokius mano įžeidinėjimus kalbi? Nesiruošiu aš čia su šešiolikiniais įžeidinėtis, per žemas lygis man. :D

Tai ko tu manęs prašai, kad aš argumentuočiau jeigu tu net neskaitai ką aš rašau?

Kaip aš save keliu sakydamas, jog nerašau nesąmonių? Aš tau rimtai sakau, nueik pas daktarą ar pas ką pasitikrint sveikatos, gal peršalęs biškį, galva per šilta, kad normaliai mąstytum.

Tai dabar pats sakai, kad tau su šešiolikiniais ne lygis diskutuot, tai pats save iškeli į dausas vien dėl to, kad tu vyresnis? Ką sakai pats į save atsišauni.

Kalbu apie tuos įžeidinėjimus tavo temoje "ir kaimiečiai gali būti kūrybingi". Pats žinai, apie ką kalbu, neapsimesk durnu. :)

❤️

(redaguota)

KOKIE TEN ĮŽEIDINĖJIMAI? :DDDDD TEN YRA MANO NUSISTATYMAS, MANO ASMENINĖ NUOMONĖ, PASAKYTA JUMS, O JŪS, KAIP PLETKŲ BOBOS, PERFRAZUOJAT TAIP, KAIP JUMS GERIAU. Temos pavadinimas "ir kaimo žmonės gali būt kūrybingi", bent klipą žiūrėjai? Bent matei, kodėl toks temos pavadinimas? :D NIFIGA TU NEŽIŪRĖJAI, tai ko dar plėtiesi? Supranti, esu užimtas žmogus, blemba, neturiu laiko su tavim ir tuo lukonic'u beviltiškai ginčytis, jūs dviese, aš vienas, galų gale, kiekvienas turi savo nuomonę, kiekvienas ją reiškia taip, kaip jam atrodo. Dar norėsit ką man pasakyt asmeniškai, prašyčiau rašyt į PM ir daugiau mano nicko čia nebevartot, kadangi esu šiame forume pasiekęs daugiau nei jūs, padėjęs daugiau nei jūs, kadangi tu ir tas lukonickas šūdmaliaujat, tad galiu sau leist paprašyt apie mane patylėt. ;)

Redaguota , nario Fantazistas

KOKIE TEN ĮŽEIDINĖJIMAI? :DDDDD TEN YRA MANO NUSISTATYMAS, MANO ASMENINĖ NUOMONĖ, PASAKYTA JUMS, O JŪS, KAIP PLETKŲ BOBOS, PERFRAZUOJAT TAIP, KAIP JUMS GERIAU. Temos pavadinimas "ir kaimo žmonės gali būt kūrybingi", bent klipą žiūrėjai? Bent matei, kodėl toks temos pavadinimas? :D NIFIGA TU NEŽIŪRĖJAI, tai ko dar plėtiesi?

Video žiūrėjau, ir dar visą peržiūrėjau. :)

Na nemanau, kad dėl savo "nuomonės" išreiškimo gautum -31 reputacijos tašką. 

Cituoju:

Visi žino, kad kaimuose gyvenantys žmonės nėra tokie protingi, kaip miestiečiai.

Aš tai priimčiau kaip įžeidinėjimą, nes galima sakyti tu juos vadini durnais nes jie nėra iš miesto. :)

Supranti, man jau atsibodo su tokiu kaip tu čia koliotis/diskutuoti, nueik kitur išsiverk dėl savo nevykusio pranešimo kuris surinko -30 rep. :)

Beje vėl gi, atsiprašau už parašymo klaidą, taigi klaidas daryti nežmoniška o kvaila. :)

❤️

(redaguota)

Video žiūrėjau, ir dar visą peržiūrėjau. :)

Na nemanau, kad dėl savo "nuomonės" išreiškimo gautum -31 reputacijos tašką. 

Cituoju:

Aš tai priimčiau kaip įžeidinėjimą, nes galima sakyti tu juos vadini durnais nes jie nėra iš miesto. :)

Supranti, man jau atsibodo su tokiu kaip tu čia koliotis/diskutuoti, nueik kitur išsiverk dėl savo nevykusio pranešimo kuris surinko -30 rep. :)

Beje vėl gi, atsiprašau už parašymo klaidą, taigi klaidas daryti nežmoniška o kvaila. :)

Klausyk, tu man akių nedraskyk, jaunuoli. Apie verkimus tik tau ir tešnekėt čia, o apie reputaciją iš viso nutylėk geriau. Tu kaip ir sakiau, perfrazavai kaip tau geriau, nes apie durnumą aš niekur nesakiau, sakiau jie nėra protingi kaip miestiečiai, o ne durni, tad paskaityk dabar Tu su akimis, o ne šikna. Kaip tavo draugas lukonic sakė:

Tai aš parašiau žodį, kurį galima įvairiai suprasti, nors jis reiškia panašiai tą patį, aš supratau vienaip, tu kitaip<<...>>

Tai kad prašau nesikabinėt prie žodžių, mielasis.

Va būtent, o video gali matyti ne tik forumo narys.

Persiskaityk dar kartą ką parašiau, prašau. :)

Klausyk, tu man akių nedraskyk, jaunuoli. Apie verkimus tik tau ir tešnekėt čia, o apie reputaciją iš viso nutylėk geriau. Tu kaip ir sakiau, perfrazavai kaip tau geriau, nes apie durnumą aš niekur nesakiau, sakiau jie nėra protingi kaip miestiečiai, o ne durni, tad paskaityk dabar Tu su akimis, o ne šikna. Kaip tavo draugas lukonic sakė:

Tai kad prašau nesikabinėt prie žodžių, mielasis.

Tu čia vienintelis esi kuris akis draskai dėl jokios priežasties. :)

Tavo pasakymas "nėra protingi kaip miestiečiai" duoda suprasti jog tu sakai, kad miestiečiai yra protingi, o kaimiečiai yra ne tokie protingi. Pagal "ne tokie protingi" aš suprantu savaip kaip pats sakei, jog tu juos vadini durnais. Aišku? :)

Cituoju save: 

Tai dabar pats sakai, kad tau su šešiolikiniais ne lygis diskutuot, tai pats save iškeli į dausas vien dėl to, kad tu vyresnis? Ką sakai pats į save atsišauni.

Kodėl apie tai nieko nešneki?

❤️

Persiskaityk dar kartą ką parašiau, prašau. :)

Tu čia vienintelis esi kuris akis draskai dėl jokios priežasties. :)

Tavo pasakymas "nėra protingi kaip miestiečiai" duoda suprasti jog tu sakai, kad miestiečiai yra protingi, o kaimiečiai yra ne tokie protingi. Pagal "ne tokie protingi" aš suprantu savaip kaip pats sakei, jog tu juos vadini durnais. Aišku? :)

Cituoju save: 

Kodėl apie tai nieko nešneki?

Tai ir viskas, tema baigta, tu supranti kaip tu nori, bet ne taip, kaip yra, o dar šūmini forume.

Dėl tavos citatos, tai atsakymas tau: kodėl jūs man galit knist protą dėl mano mąstymo (nors pas visus jis skirtingas), o aš dėl jūsų amžiaus negaliu? :D Tai klausyk, kaip čia yra? Ar tavęs neauklėjo, kad vyresnius reikia gerbt? Taip, nepažįsti manęs, tai tuo labiau Tu apie mane nieko blogo sakyt negali, ypač įžeidinėt, aš irgi nieko blogo sakyt negaliu, nes nepažįstu ,bet jau kai knisa protą dėl tokių šūdniekių ir dar taip naglai, tai tikrai nesiruošiu tylėt. Aš nesigąsdinu, nieko, nes vistiek to nebus, bet pripažink, kad to realybėj man nepasakytum kaip mane per tas kelias temas išvadinęs esi. :) Tereikia bent kiek santūrumo laikytis, jaust ribas - nuoširdus patarimas tau ir lukonic.

Esmę aš jau pasakiau: klipe nepatiko, kad esu paminėtas aš, aš nesu joks juokdarys, jeigu parašiau nesąmone - raportuok, moderatoriai nuspręs tai sąmonė ar ne, o iš klipo norėčiau būt pašalintas, nes pažeidi mano privatumą, viskas turi likt tik forumo ribose, toliau, juolab į YT plist tikrai negali, nes nenoriu. Nepatiko mano nuomonė - dėk -rep'ą, bet manęs neįžeidinėk, visi esam už kompų, nereikia apsimetinėt kažkuo iki ko tau dar toli. Turi klausimų - rašyk man į PM.

(redaguota)

Esmę aš jau pasakiau: klipe nepatiko, kad esu paminėtas aš, aš nesu joks juokdarys, jeigu parašiau nesąmone - raportuok, moderatoriai nuspręs tai sąmonė ar ne, o iš klipo norėčiau būt pašalintas, nes pažeidi mano privatumą, viskas turi likt tik forumo ribose, toliau, juolab į YT plist tikrai negali, nes nenoriu. Nepatiko mano nuomonė - dėk -rep'ą, bet manęs neįžeidinėk, visi esam už kompų, nereikia apsimetinėt kažkuo iki ko tau dar toli. Turi klausimų - rašyk man į PM.

Raportai yra skirti pranešimams pranešti kurie pažeidžia taisykles. 

Prašau būk žmogus, paaiškink man durnam daiktui kaip šiame video paminėti žmonės (įskaitant ir tave) esate įžeidžiami, kadangi video turinyje pasakyto dalyko kaip "tu dūxas", "tu *Myliu SuperGames.lt*" ar panašiai mes nesakėme, o tavo atveju buvo įdėtas tik tavo -rep skaičius ir iš jo "pasijuokta" - įžeidžiančio nieko nematau, tad prašau man pagrįsti kurioje vietoje matai įžeidinėjimą prieš man pašalinant tave.

Kaip ir sakyta prieš tai tavo "privatumo" nepažeidžiu jokio kadangi yra naudojamas slapyvardis kurį tu naudoji forume t.y. nieko asmeniško, o dar be to kiekvienas forumo narys bei kiekvienas svečias neužsiregistravęs gali peržiūrėti tiek šiuos mūsų rašytus pranešimus tiek tuos pranešimus kurie buvo įkelti į video.

Dėl ko video buvo įdėtas į youtube manau supranti pats ir nereikia aiškinti. 

"visi esam už kompų" asmeniškai aš savimi laikau eiliniu forumo nariu ir manau, kad tu čia vienintelis keli save į dausas vien dėl to, kaip supratau, kad tu esi vyresnis už mane ir su manim diskutuoti tau ne lygis. Jeigu ne lygis, tai prašau tegul būna šis pranešimas tavo paskutinis, ir kad iš tavęs daugiau "skundų" apie nebūtus dalykus nesulaukčiau.

Klausimų tau tikrai nesiruošiu daugiau dalinti, nes iš pirmo tavo parašyto pranešimo supratau, kad beviltiška su tavim yra diskutuoti, bet į klausimus gi reikia atsakyti. :)

Beje jeigu tau čia durnių laivas, visi fruktai kaip pakartojai 5 gal kartus, neišprusę tai ko pats čia lankaisi? Niekas nelaiko, eik ir išeik, nelabai manau kam bus noras sulaikyt. :)

Laido%20riteriai.jpg

Juk akivaizdu, jis toks ne pirmas ir nepaskutinis, internete visiems vienodai kiek tau metų, kaip tu atrodai, kiek tu proto ar raumenų turi.

Aš jūsų nesuprantu, aš jūsų nei kolioju, nei ką, kur aš pasižymiu kaip "laido riteris" ? Čia jūs užsipuldami mane atrodote kaip laido riteriai kurie tik burbėt moka ir daugiau nieko.
Kažkaip į tai ką aš tau parašau nekreipi dėmesio, bet vis tiek savo tą patį šūdą mali, ane?
Redaguota , nario .weeD`

❤️

(redaguota)

Ar tu matai, kad pats provokuoji, kad į tavo pranešimą būtų atsakyta, savo tokiu naglu atsakinėjimu? Ne tavo reikalas yra ko aš čia lankausi, ateinu pasijuokt iš tokių beviltiškų žmonių, nieko neveikiančių, kaip tu su lukonic'u, kurie dienų dienas eina ieškot forume "perlų" ir kuria klipus kaip "hą, žmogus gavo -30 repų", "hą, žmogus sumaišė šalis dėl eurovizijos". KAS ČIA TOKIO, KAD TAI BŪTŲ "PERLAS"? :D Taigi klysta visi, ar tu, prote, niekada nesi suklydęs? Ai, juk Tu pievų nerašai, čia tik aplinkiniai yra tokie nevykę. Taigi sakei ir pats, kad man smegenys pašalusios (vasarą, kaip nekeista), tai užduok sau tokį pat klausimą kaip uždavei ir man: ko tu tada čia lankaisi? Žmogau, tu toks nupušęs, aš neturiu žodžių daugiau.. :D

Ar tu matai, kad pats provokuoji, kad į tavo pranešimą būtų atsakyta, savo tokiu naglu atsakinėjimu? Ne tavo reikalas yra ko aš čia lankausi, ateinu pasijuokt iš tokių beviltiškų žmonių, nieko neveikiančių, kaip tu su lukonic'u, kurie dienų dienas eina ieškot forume "perlų" ir kuria klipus kaip "hą, žmogus gavo -30 repų", "hą, žmogus sumaišė šalis dėl eurovizijos". KAS ČIA TOKIO, KAD TAI BŪTŲ "PERLAS"? :D Taigi klysta visi, ar tu, prote, niekada nesi suklydęs? Ai, juk Tu pievų nerašai, čia tik aplinkiniai yra tokie nevykę. Taigi sakei ir pats, kad man smegenys pašalusios (vasarą, kaip nekeista), tai ko tu tada čia lankaisi? Žmogau, tu toks nupušęs, aš neturiu žodžių daugiau.. :D

Ne mano reikalas ko tu čia lankaisi, ne tavo reikalas kokia man nauda iš tokių video kurimų, paprasta. 

Ar mes einam per forumą vien dėl to, kad surastume perliukų, ar mes diskutuojam normaliai ir atsitiktinai randam tokius perliukus kaip gi nekeista ne tavo reikalas. Mes naršom forume ir darome ką norim, taisyklėse parašyta nėra, kad negalima kurti tokių video. 

Ačiū Dievui, kad pasakei, kad klysta visi. Kažkaip kai aš suklydau 2 kartus parašęs pranešimą tu ant manęs gi irgi vos ne "debile žiūrėk kaip rašai, dar kartą persiskaityk ką parašiau", tai ką dar iš manęs nori išpešti?

Beje, kiek galiu perskaityti savo pranešimą kur kalbėjau apie tavo "smegenis" kurios nebuvo paminėtos sakiau, kad tu peršalęs, galva per šilta, tamstele skaityt išmokstam. Ai palauk, gi dabar sakysi, kad visi daro klaidas, nes ko gero nieko neturėsi ką pasakyti.

Tu ir stuneris esat vieni "nupušę" čia. Aš nesuprantu kodėl tu toks apgailėtinas, be jokios priežasties pradėjai ūžti. Kažkaip keista, kad sukūrus 5-ąją dalį šios "nesąmonės" pradėjai verkšlenti kaip gi aš įžeidinėju kitus žmones, kaip aš jų "privatumą" platinu kitiem (nors tik slapyvardis "platinamas").

Beje, kaip ir pats sakei, galvoji, kad aš tavo privatumu dalinuosi, įžeidinėju tave raportuok moderatoriams ir žiūrėk ką atsakys, tada spręsim. ;)

❤️

• Parašė po 1 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3642 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...