Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3972 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Metai yra netrumpas laikas... Na, o aš su dizainų kūrimu jau 3 metus užsiimu, šiaip neturi ką veikt ir eini prie visų kabinėdamasis? Aš irgi galiu prikibt prie tavęs, tu esi pats nepilnametis, o avataras N-18.. Kiek matau pana be rūbų..

O dažniausiai tokie visų galų meistrai kaip tu http://www.supergames.lt/topic/183875-phphtmlcssgfx-paslaugos-u%C5%BE-ma%C5%BE%C4%85-kain%C4%85/ turi labai daug skilių :) Lažinuosi paklauščiau apie html, tu eitum googlint...

As nesikabinu. Jei tavo avataras boba su rubais tai tu visazinis? 1 Metai nera daug, taspats jeigu mes 2 kl pasimokem anglu kalbos , 3kl nesakytume jog mokymes labai ilgai ir viska mokam, autorius pats sake neleidzia daug laiko prie pc , tai per metus nelabai daug llaiko lieka svetainiu kurimui. As nieko pries ,tik sakau tai nera labai ilgas laiko tarpas. :)

• ,

As nesikabinu. Jei tavo avataras boba su rubais tai tu visazinis? 1 Metai nera daug, taspats jeigu mes 2 kl pasimokem anglu kalbos , 3kl nesakytume jog mokymes labai ilgai ir viska mokam, autorius pats sake neleidzia daug laiko prie pc , tai per metus nelabai daug llaiko lieka svetainiu kurimui. As nieko pries ,tik sakau tai nera labai ilgas laiko tarpas. :)

Tu kvailam žmogui liepk išmokt, jis net html neišmoks, o protingas žmogus greit viską išmoksta ;) Aš tavo komentarų prisiskaitęs... Ale didysis komentatorius, kuris ale kritika išreiškia... Kažkiek pats moka ir tipo "pabūsiu naglas" ... Tokie kaip tu man tik juoką sukeliat...

Anglų kalbos neišmoksi ir per 5 metus tobulai, reikia gyvent ten daug laiko kad išmoktum, o kaip su programavimu? tikrai negalima lyginti šitų dviejų kalbų. neesu profesonalus, esu tobulėjantis ir jei po paralaiis sukūriau temą tai nebūtina rašyt savo maramazų ir kibt prie kiekvieno žodžio. parašiau tai parašiau. Jei esi tobulas tai eik į kitą foumą kur tokie tobuli tik ir renkasi. esu žmogus, klystu. Jei neklysti tai gali sau medalį nusipirkt ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3972 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...