Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Atnaujinta BGML/GTA V Lietuva bendruomenė.


Saulienis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 919 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

inv_back.thumb.png.a0afa0aede7b46f948d605920b75478a.png

 

Sveiki. Kaip galbūt jau kai kurie iš jūsų pastebėjote ( Apie 500 posto rašymo metu ), tai senoji bendruomenė buvo užrakinta, ir buvo paviešinta nauja, pagerinta bendruomenė, kuri daug labiau akcentuojasi į bendruomenės atsiribojimą nuo leakerių, cheaterių kurie labai dažnai ateidavo į bendruomenę arba perpardavinėt leakintus failus, arba susirast serverius kuriuose būtu galima pamodinti. Posto rašymo metu, jau turim apie 65 žmones bane. Nors tikrai praradom nemažą dalį auditorijos iš senosios bendruomenės, bet mes esam susitaike bei tam pasiruoše vardan švaresnės vietos. Taip pat pastebėsite kad beveik visi tvarkdaviai bei komandos nariai yra pasikeite. Vėlgi pasikartosiu, tai nėra bendruomenės kopija, tai yra originaliosioji atnaujinta bendruomenė. Ir taip, viskas daroma su senosios bendruomenės žiniomis bei palaiminimu. O dabar truputi informacijos žmonėm, kurie nėra buvo mūsų bendruomenėje.
Bendruomenė sukurta su tikslu surinkti kuo daugiau žmonių, kurie žaidžia/kuria/domisi įvairiomis GTA 5 community platformomis. Fivem,AltV,RageMP. Mes netik aktyviai diskutuojam apie pačius serverius, bet ir apie serveriuose naudojamas programavimo kalbas. Lua,Node js,CSS,HTML ( Nors didžioji dalis žmonių nelaiko tai kaip programavimo kalbos ),C#.
Žinoma mes kaip bendruomenės komandos nariai neviską žinom, tad tam ir yra bendruomenė, kurioje įvairūs asmenys bei serverių sąvininkai dalinasi savo žiniomis. Be abejo tie kurie kuria/turi savo serverius, yra maloniai kviečiami pareklamuoti savo serverį. Tam tereikia paskaityti informacijos kanalą.
Manau dauguma supranta bendruomenės esmę bei prasmę, tad daug stengsiuos neišsiplėsti.
Tad maloniai kviečiam visus prisijungti prie mūsų.

Discordas

P.S.
Jei atėjus į discordą esate automatiškai užbaninamas, tai turbūt reiškia kad esate blacklistintas VVarden boto. Tokiu atveju siūloma apealinti jų pačių discorde VVarden discordas.
Jei turite kokių klausimų, tikrai nesikuklinkite raštelti man į pm discorde 

Citata

Saul.#3949

Arba Supergames asmenine žinutę.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 919 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...