Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Klausimas visiems sa-mp žaidėjams dėl telefonų sistemos

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3792 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi,

Man kaip kūrėjui yra svarbi visų sa-mp žaidėjų nuomonė ir jūsų atsakymas šioje temoje man yra didžiulė pagalba.

Jau kurį laiką buvau užsiėmęs ties kūriant telefoną žaidime, kuris atsiranda ant žaidėjo ekrano suvedus tam tikrą komandą arba paspaudus mygtuką. Buvau nusipiešęs labai paprastą modelį ir jį sukodavau. Per telefoną galimą atlikti keletą veiksmų tokių kaip: rašyti žinutes, skambinti, išsikviesti greitąją pagalbą (kaip ir įprastai), pakeisti telefono skambučio garsą ar temą (background). Taip pat galima atlikti keletą kitų veiksmų, bet nenoriu atskleisti naujovių. BET... yra ir minusų tokių kaip: naudojant telefoną, negalėsite judėti (nebent paspaudus ESC), paspaudus ESC pradings pelė (su ja kontroliuojamas telefonas) ir turėsite naudoti tam tikrą komandą, kad ją vėl iškviesti.

34ab3c30662ac085d30531651dc791e3502.png

Mano klausimas yra, ar jums labiau patiktų matyti ir naudotis tokio tipo telefonu žaidime kaip aprašyta viršuje ar vis tik pasiliktumėte prie paprastesnės versijos telefono (t.y. telefonų sistema su komandomis tokiomis kaip /skamb ir /sms, įprasta)? Taip pat norėčiau jūsų nuomonės kodėl.

Labai dėkui iš anksto

Redaguota , nario E-Me
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Visi žaidėjai skundžiasi, kad nėra gerų serverių, nes jie negali nieko gero patys sukurti, o tu klausi ar naudoti tai, ką sukūrei ? Ar tu čia tik pasigirt norėjai, pasirodyt ką padarei ? Jeigų nori parodyt ką sukūrei, yra kitos, tam skirtos skiltys.

Mano atsakymas į tavo klausimą yra NE. Šios temos tikslas buvo ne girtis, o sužinoti sa-mp žaidėjų nuomonę, kadangi pats abejoju ar visa tai yra verta kūrimo. Vis tik dauguma yra pripratę prie įprastos sistemos ir nenorėčiau, kad kažkokia naujovė taptų minusu. Taipogi, aš esu nustebęs, kad ši tema pasirodė tau lyg aš girčiausi, kadangi nupieštų telefonų sistemos jau yra gan senokai sukūrtos ir naudojamos užsieniečių serveriuose (siūlau apsilankyti www.sa-mp.com forume, esu tikras, kad rasi).

Nuoroda į komentarą

Jei butu per viduri, trukdytu matyti ir daryti kitus veiksmus eg. Vairuoti masina kol ziuri I telefona. Siaip klausimas kitas :)

Pala pala, ar aš kažko nesupratau, ar tu pats susivėlei? Kaip tu galėsi mašiną vairuot, jei sakei, kad atidarius telefoną nebus įmanoma atlikti kitų veiksmų?

Galiu pasakyt tik tiek: neišradinėk dviračio, nes lietuviams to nereikia. Na žinoma jei kurtum RP serverį tada taip, apie tokią sistemą būtų galima daugiau pamąstyt ir ją panaudoti.

prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Nuoroda į komentarą

Man tai tiktu butu kažkas unikalaus.Jeigu butu galima tai pvz ta telefoną butu galima valdyti ir komandomis ir pelyte manau visiem jis patiktu pvz telefono textdraw'a rodys bet veiksmus galėsi atlikt su komandomis arba suvedus tam tikra komanda (jeigu tai įmanoma) atsirastu pelyte ir su ja galėtum valdyt.

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Nuoroda į komentarą

(redaguota)

Pala pala, ar aš kažko nesupratau, ar tu pats susivėlei? Kaip tu galėsi mašiną vairuot, jei sakei, kad atidarius telefoną nebus įmanoma atlikti kitų veiksmų?

Galiu pasakyt tik tiek: neišradinėk dviračio, nes lietuviams to nereikia. Na žinoma jei kurtum RP serverį tada taip, apie tokią sistemą būtų galima daugiau pamąstyt ir ją panaudoti.

Man tai tiktu butu kažkas unikalaus.Jeigu butu galima tai pvz ta telefoną butu galima valdyti ir komandomis ir pelyte manau visiem jis patiktu pvz telefono textdraw'a rodys bet veiksmus galėsi atlikt su komandomis arba suvedus tam tikra komanda (jeigu tai įmanoma) atsirastu pelyte ir su ja galėtum valdyt.

MartynasK - judėti ir viską daryti kaip ir normaliai galima paspaudus ESC, nes tada pradingsta pelytė ir gali žaisti kaip žaidęs, bet telefonas lieka ant ekrano. Panaikinti telefoną galima su /tel, taip pat ir jį vėl "pasiimti į rankas" su ta pačia komanda.

Mind - Pelytę atgauti atgal galima su /pele.

Ačiū už nuomones, laukiu daugiau.

Redaguota , nario E-Me
Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3792 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...