Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4369 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi noriu pradėti mokytis dirbti su „Pawno“ programa. Ir nežinau nuo kokio geriausiai „gamemode“ pradėti. Taigi jei kas nors žinote, nusimanote tai patarkite nuo kokio „gamemode“ geriausiai pradėti kurti serverį mėgėjui (pradžiamoksliui). Jei patarsite, tai iškarto dėkui!

Redaguota , nario R1C1UK4S

Gal geriau nepradėk iš viso dirbti prie to SA:MP, nereikia čia dar daugiau niekam tikusių SA:MP serverių. Užtenka vaikams ir visokių "šūdviečių" kaip LMG, SARG ar pan.

Geriau mokinkis PHP/MySQL, C++, Java. ;)

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Gal geriau nepradėk iš viso dirbti prie to SA:MP, nereikia čia dar daugiau niekam tikusių SA:MP serverių. Užtenka vaikams ir visokių "šūdviečių" kaip LMG, SARG ar pan.

Nesuprantu aš tų žmonių logikos , nejaugi manai kad kažkokio tai žmogaus žodžiai pakeis kitų nuomonė ? Ne tikrai taip nebus , pats supranti kad buvo kuriami kaip sakomą visokie "Šūdserviai" , jie bus kuriami ir toliau , nesvarbu kad tu čia kažką parašiai. O jeigu tokia tavo nuomonė . 

Geriausiai yra imti new.pawn nors ne pirmą kartą jau visi taip sako , bet tai ir yra geriausiai kažką išmokti . Tad mano patarimas tau imk new.pawn ir bus viskas labai gerai , o jeigu reikės pasakyti kodėl geriausiai imti new.pawn rašyk atsakysiu į tavo klausimą.

Nesuprantu aš tų žmonių logikos , nejaugi manai kad kažkokio tai žmogaus žodžiai pakeis kitų nuomonė ? Ne tikrai taip nebus , pats supranti kad buvo kuriami kaip sakomą visokie "Šūdserviai" , jie bus kuriami ir toliau , nesvarbu kad tu čia kažką parašiai. O jeigu tokia tavo nuomonė . 

Geriausiai yra imti new.pawn nors ne pirmą kartą jau visi taip sako , bet tai ir yra geriausiai kažką išmokti . Tad mano patarimas tau imk new.pawn ir bus viskas labai gerai , o jeigu reikės pasakyti kodėl geriausiai imti new.pawn rašyk atsakysiu į tavo klausimą.

Aš tik pasiūliau tai kas geriau, jei norit švaistyti laiką su savo tuo "Pawno", švaistykit... Tiesiog norėjau priminti jog jau 2014 metai ir ne laikas sėdėti prie senienų.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11

(redaguota)

Tiesiog norėjau priminti jog jau 2014 metai ir ne laikas sėdėti prie senienų.

Pasakyk tai tiems, kurie žaidžia CS 1.6 (spėju, kad ir pats kartais pažaidi).

new.pwn*. O su idėja tai šiaip sutinku. Jau ne kartą buvau rašęs, bet dar kartą pasikartosiu: kad ir mano paties pavyzdys - prieš porą metų, kai visiškai nieko nesupratau su tuo pawn, parsisiunčiau GRP 4.2 modą. Su juo dirbau apie pusę metų (su pertraukom žinoma) ir per tą laiką išmokau keisti tik tekstus, sukurti komandą, kuri nieko gero nepadaro, tik parašo tekstą ir ką nors duoda. Po to parsisiunčiau GRP4, per porą mėnesių išmokau daugiau nei su jau padaryta modifikacija ir paskui nusprendžiau rašyti modą nuo new.pwn ir gailiuosi, kad nepadariau to anksčiau. Kaip ir minėjau, per porą mėnesį su GRP4/new.pwn išmokau daug daugiau nei per pusę metų su GRP 4.2. Todėl ir tau siūlyčiau iš kart pradėti su new.pwn. Sėkmės.

Redaguota , nario MartynasK
prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Pasakyk tai tiems, kurie žaidžia CS 1.6 (spėju, kad ir pats kartais pažaidi).

Mano kompiuteryje CS 1.6 buvo įjungtas tik vienam kartui, ir tai tik pabandyti ar veikia :D Manau dauguma jau žaidžia CS:GO arba CSS, bet kartais neblogai būna ir senasis CS 1.6... SA:MP jau tapo vaikų magnetas, jie perka paslaugos kol nebeturi pinigų ir tenka juos vogti, tada prasideda visokių vaikų parsidavinėjimas už SMS ir pan. :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4369 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...