Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5643 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 66
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Nu tai tu durnas ar ką *LB puslapis geriausias* ? :lol: Ironizavau aš tam poste, o pats 4D negali būti įgyvendinamas virtualioje erdvėje , nes tai yra dabarties laikas. Aiškint, man jau nepradėk kas ir kaip :) Yra ir penkta dimensija jeigu tai domina.

Oi oi kokie žodžiai, turbūt visa šeima tavim didžiuojasi. Ironizavo jis mat, kur tu tą ironiją čia įžvelgi? Aš gal jos nesupratau paaiškink man, kur ta ironija tavo post'e ir kaip ją suprast

P.S. 5D domina, paaiškink plačiau kas tai per daiktas

Nu tai tu durnas ar ką *LB puslapis geriausias* ? :lol: Ironizavau aš tam poste, o pats 4D negali būti įgyvendinamas virtualioje erdvėje , nes tai yra dabarties laikas. Aiškint, man jau nepradėk kas ir kaip :) Yra ir penkta dimensija jeigu tai domina.

Oi oi kokie žodžiai, turbūt visa šeima tavim didžiuojasi. Ironizavo jis mat, kur tu tą ironiją čia įžvelgi? Aš gal jos nesupratau paaiškink man, kur ta ironija tavo post'e ir kaip ją suprast

as supratau kaip ironija nes jis mano kad dar ilgai nebus tokios grafikos zaidimu, ir paligino juokaudamas su 4D

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

as supratau kaip ironija nes jis mano kad dar ilgai nebus tokios grafikos zaidimu, ir paligino juokaudamas su 4D

mhm, o kas ta ironija gali paaiškint man, bet tik tu, kata atsakyk į praitą post'ą

Tikrai neužneša į game kažkokie vaikai nufilmuoti ir viskas sumontuota bet pakolei bus toks žaidimas tai nežinau. ;D

Amžius: 14

ohoho koks vyras atsirado, tie "vaikai" tariami turi minimum 25 metus, o čia kažkoks snarglys prakalbo. Gal ponas padarytum dar geresnį video negu čia pateiktame ?

tai gal uz sita zodi sau ispejima dabar dek?

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Tikrai neužneša į game kažkokie vaikai nufilmuoti ir viskas sumontuota bet pakolei bus toks žaidimas tai nežinau. ;D

Amžius: 14

ohoho koks vyras atsirado, tie "vaikai" tariami turi minimum 25 metus, o čia kažkoks snarglys prakalbo. Gal ponas padarytum dar geresnį video negu čia pateiktame ?

tai gal uz sita zodi sau ispejima dabar dek?

jau užsidėjau

Lietuvių kalbos pasimokyk, paskui bandyk čia kažkokį tai sakinį suregzt. Aš nekaltas, kad tu nežinai, net kas yra ironija (šiuo atvėju pašaipa).

5 dimensija visa kas kita. http://www.msnbc.msn.com/id/13070896/ns ... e-science/ Moki anglų skaityk, aš neberandu tikslios vietos kur yra aprašoma plačiau :)

http://www.lightparty.com/Spirituality/ ... ension.htm

PlainGorgeousIrishredandwhitesetter-size

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5643 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...