Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5643 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 66
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Tikrai neužneša į game kažkokie vaikai nufilmuoti ir viskas sumontuota bet pakolei bus toks žaidimas tai nežinau. ;D

Amžius: 14

ohoho koks vyras atsirado, tie "vaikai" tariami turi minimum 25 metus, o čia kažkoks snarglys prakalbo. Gal ponas padarytum dar geresnį video negu čia pateiktame ?

Aš kažką sakau, kad galėčiau geriau ar jie visiškai nieko nemoka? pasakiau tik ką norėjau ir manau nieko neįžeidžiau bet ponas mūsų moderatorius kimbinėjasi labai dažnai.

O freddiew gerus video kuria :). Nenoreciau tokios grafikos zaidimo lost, nes kai per daug tikroviska irgi negerai :/. Jauciu ateityje bus koks salmas ar dar koks *Aš mažas vaikas, nes keikiuosi* uzsidet ir be jokios klaviaturos, peles vaikstysi, saudysies. Bent jau as taip isivaizduoju.

tai gerai sportas bus :D

Nebus fat no lifers :D.

facebook-icon30.png twitter_icon.jpg you-tube-icon.jpg
O freddiew gerus video kuria :). Nenoreciau tokios grafikos zaidimo lost, nes kai per daug tikroviska irgi negerai :/. Jauciu ateityje bus koks salmas ar dar koks *Aš mažas vaikas, nes keikiuosi* uzsidet ir be jokios klaviaturos, peles vaikstysi, saudysies. Bent jau as taip isivaizduoju.

Gali but, kad tave tiesiog atjungs ir tu tiesiog savo pasamoneje ta zaidima zaisi :D. Galima daug prisifantazuot, nieks nezino kokie tie zaidimai ateityje bus.

narysv2pc3.gif

Gali but, kad tave tiesiog atjungs ir tu tiesiog savo pasamoneje ta zaidima zaisi :D. Galima daug prisifantazuot, nieks nezino kokie tie zaidimai ateityje bus.

tu tai gerai fantaziuoji :DD cia kaip per filmus :DD pist namie pajungia, motina iseina isvaziuoja su reikalais, ar avarija negrysta tevai isiskyre ir sedi visa laika paskui virtualioi erdvei :funny:

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5643 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...