Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3857 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Na dasimesk bet tikrai nesitikėk po 4 metų su dasimetimu žaisti naujus game ant High be lago ką galės PS4

Patikėk, po 4 metų jau bus PS5, nes geležis nėra jau tokia jų gera, jeigu ir dabar žaidimai net ant 1080p neina ir su 30FPS, tai jo. Aš geriau už tuos 300$ dolsu nusipirksiu plokštę, kuri bent kažkokį malonuma žaidžiant suteiks.

Redaguota , nario Spookas

tumblr_m00r26A31u1r3arsfo1_500.gif

Visada PC bus BEST! Geriausios grafikos, geriausias valdymas.

Grafika bus tokia pati... Valdymas kaip kam aš prieš 2 metus galvojau žaisdamas su PC "A tie durni? Kaip jie su joystickais žaidžia? na man labai patiko PC, bet nusipirkęs PS4 nieko  ypatingo ant PC nelošiu tik SAMP todėl man pultelis patogiau dabar net nusitaikyt patogiau per pultelį

Na aš PS perku tik dėl pultelio ir tos geros kokybės...

Tik dėl pultelio perki PlayStation? Hah. Kaip ir spookas sakė kvailas esi. Nors ir pats konsolę turiu, bet paskutiniu metu žaidžiu su ja kai ant steamo visi žaidimai atsibosta ir nebėra ką veikt. Konsolė man pasidarė toks kaip užsiėmimas kai vapšė nėra ką veikt.

Gavęs konsolę buvau abiem iškeltom rankom už konsoles, sakiau kad žymiai geriau už pc. Pagalvojęs normaliai supratau kad konsolės - šūdai. :)

Dabar vienintelis dalykas kurio noriu tai nusipirkt normalų stacionarų kompą nes nešiojamas kad ir ''žaidimam'' bet neveža daugumos žaidimų, jeigu ir veža tai ant low reik žaist nors ir taip eina ant 20-30fps. :(

❤️

(redaguota)

Tai kad PS4 kiek žinau turės tokią pačią grafiką kaip ir pc

Tai visada taip būna, kai ką tik išleidžia konsolę. Paskui žiūrėk po metų jau koks xbox'as pradeda feilint su PS. Jei netiki manim, nueik ir pasižiūrėk konsolių specifikacijas, tada palygink jų gameplay su PC ir suprasi, kodėl PC grafika yra geresnė. Tas lygiavertiškumas yra laikinas, nabent žaidimų kūrėjai specialiai downgreidina žaidimus, kaip ubisoftas su Watch Dogs padarė, kad apgailėtinos konsolės BENT jau galėtų paleist žaidimą..

Pats pirkčiau konsolę tik dėl to, kad man nereikia best grafikų ant kiekvieno žaidimo ir atsibosta kartais rinktis PC per naują, bet jeigu prie "metalo" esi, tai gali laisvai gerą PC susirinkt ir mėgautis geresne grafika, bei mažiau mokėt už konsolę. Aišku, ateis metas, kai visas pc detales teks keist, bet tai tereikia daryt blogiausiu atveju kas 5 metus.

Redaguota , nario NightKata

PlainGorgeousIrishredandwhitesetter-size

Ir esi kvailas. Aš galiu nusipirkt tą USB wireless connected pultelį ir moku kokybiškai susirinkt kompiuterį, tai kame bėdos? Sekmės sėdint su 720p ir kokiais 30 lockintų FPS ir be Steam workshop'o.

Tik dėl pultelio perki PlayStation? Hah. Kaip ir spookas sakė kvailas esi. Nors ir pats konsolę turiu, bet paskutiniu metu žaidžiu su ja kai ant steamo visi žaidimai atsibosta ir nebėra ką veikt. Konsolė man pasidarė toks kaip užsiėmimas kai vapšė nėra ką veikt.

Gavęs konsolę buvau abiem iškeltom rankom už konsoles, sakiau kad žymiai geriau už pc. Pagalvojęs normaliai supratau kad konsolės - šūdai. :)

Dabar vienintelis dalykas kurio noriu tai nusipirkt normalų stacionarų kompą nes nešiojamas kad ir ''žaidimam'' bet neveža daugumos žaidimų, jeigu ir veža tai ant low reik žaist nors ir taip eina ant 20-30fps. :(

Suprantat man konsolę pirktiya pigiau negu kokį žaidiminį kompiuterį už 5k. O PS4 jeigu ką nėra su 720 p jis su 1080 taigi prašau taip ant konsolių nestumti

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3857 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...