Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3855 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Man atrodo čia žmogus viską sumalė ir nepastebėjo ką parašė :D

BŪna,

Na o Dabar kalbame pagal temą. Manau GTA V Bus išleistas Spalio 28 kodėl? Nes IGN rašo kad bus GTA V išleistas Spalį o apie kitą spalio dieną nesu girdėjęs todėl Manau tik 28 tinka, bet čia tik speliojimas :)

evQ0otz.png

Svajonių reikia siekti, tik tada jos išsipildo - Lietuvis

Kodėl gi neturi išleisti PC? 

Dar kartą persiskaityk, kur aš sakiau, jog kažkas tai turi, ar neturi įvykt? Tiesiog sakau, kokia absurdiška dabartinė situacija, kai mūsiškiai perpardavinėtojai jau suteikia "pre-order" galimybę, kai R* dar to nepadarė... O jei kas nors pasikeis? Perpardavinėtojai liks durnių vietoje... Kvaila, bet kartu ir juokinga... 

Man atrodo čia žmogus viską sumalė ir nepastebėjo ką parašė :D

Jei tau nedaeina, tai tik tau ir nedaeina... ;)

Filthy-Frank.jpg

Kaip sakė bus geresnes grafikos, daugiau gyvūnų, sakė gal bus kartu su DLC į kurią įeina Pilotų mokykla kuri bus tik online, jeigu perkant ant konsolių tai geriau pirkti iš ebay.com ;)

Ne, Amazon yra daug geresnis pasirinkimas pirkti žaidimą kurį esi garantuotas kad gausi ir kad gausi išėjimo dieną, gal net anksčiau.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Neskaičiau visu naujienu.Bet dauguma sake jeigu veža Max Payne 3 tai veš ir GTA V.Tai išeina taip kad jeigu aš atsinaujiniu procesoriu man veš GTA V :D

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Pagaliau, reik pradėt nolifint :D

Ir ką tuo nolaifinimu gausi, dar GTA V Neišleistas tai kaip panolifinsi?

Kaip sakė bus geresnes grafikos, daugiau gyvūnų, sakė gal bus kartu su DLC į kurią įeina Pilotų mokykla kuri bus tik online, jeigu perkant ant konsolių tai geriau pirkti iš ebay.com ;)

Pilotų Mokyklos DLC Jau įkeltas į GTA V senųjų konsolių versiją, taigi tikėkimes Next-Gen išskirtinai gaus Heists DLC, nes ten čj padarys Bankų apiplėšimus. Kitaip sakant bus pakaitalas Payday 2 :) 

evQ0otz.png

(redaguota)

Ne, Amazon yra daug geresnis pasirinkimas pirkti žaidimą kurį esi garantuotas kad gausi ir kad gausi išėjimo dieną, gal net anksčiau.

As jau amazon.co.uk naudojosiu apie 2 metus dazniausiai perku PS3.PS4 games  ar ko nors ko man reikia bet jei iseina zaidimas butent ta diena tu negausi ta pacia deina nebent gyveni Anglijoje o taip lauksi 7-10 dienu neseniai pirkau ant PS4 The Last Of Us Remastered kuris isejo buten Anglijoje 08.01 gawau 08.08 tai wa nebent sumokesi extra 20-30 svaru ( 100-120 lt ) gausi per 2 darbo dienas o kad dar anksciau negu isleidimo diena gauti jau cia sapnuoji matos niekad nepirkes esi is ten 

Redaguota , nario goga7775

goga7775.png

As jau amazon.co.uk naudojosiu apie 2 metus dazniausiai perku PS3.PS4 games  ar ko nors ko man reikia bet jei iseina zaidimas butent ta diena tu negausi ta pacia deina nebent gyveni Anglijoje o taip lauksi 7-10 dienu neseniai pirkau ant PS4 The Last Of Us Remastered kuris isejo buten Anglijoje 08.01 gawau 08.08 tai wa nebent sumokesi extra 20-30 svaru ( 100-120 lt ) gausi per 2 darbo dienas o kad dar anksciau negu isleidimo diena gauti jau cia sapnuoji matos niekad nepirkes esi is ten 

O kiek sumokėjai už Remastered kaip tik ieškau kur pigiau šį žaidimą parauti todėl būtų įdomi Amazon kaina

evQ0otz.png

O kiek sumokėjai už Remastered kaip tik ieškau kur pigiau šį žaidimą parauti todėl būtų įdomi Amazon kaina

The Last Of Us Remastered Day One Edition man kainawo 38 svaru + 4 svarai uz atsiuntima amazon man patikimas nes jei man tas zaidimas tesiog nepatiks galiu isiusti per 30 dienu pwz pirkau praitais metais PS3 super slim nes senas sugedo nepasiseke tai pirkau is amazon PS3 Super Slim GTA5 Edition draugu gta 5 pardawiau nes turejau uzsakes gta 5 collectors edition tai wa esme tame kad ta super slim galiu naudotis wisus metus ir isiusti nes wisus metus turiu garantini cia ne Lietuva kur nusiperki ir negrazinama ;D

goga7775.png

The Last Of Us Remastered Day One Edition man kainawo 38 svaru + 4 svarai uz atsiuntima amazon man patikimas nes jei man tas zaidimas tesiog nepatiks galiu isiusti per 30 dienu pwz pirkau praitais metais PS3 super slim nes senas sugedo nepasiseke tai pirkau is amazon PS3 Super Slim GTA5 Edition draugu gta 5 pardawiau nes turejau uzsakes gta 5 collectors edition tai wa esme tame kad ta super slim galiu naudotis wisus metus ir isiusti nes wisus metus turiu garantini cia ne Lietuva kur nusiperki ir negrazinama ;D

O kuo skiriasi Day One Edition? Ir kiek kainuoja standartinė?

evQ0otz.png

as pre orderinau Day One ir man buwo nemokamas  wisu pirma Day One reiskia kad tu pirkai tai zaidima buten ta diena kada isejo tipo     ( istikimas fanas ;D) ten kai gauni zaidima yra widui lapelis su kodu ir ten zaidime gausi kelis gunus dar ten outfit ir dar kazka pats uzmirsau ;D tbr tas Day One kiek ziurejau kainuoja nesamoningai daug 60 svaru tesiog jei perki tai pirk paprasta 

goga7775.png

(redaguota)

download-29.jpg

Grand Theft Auto V PC Game isleidimo data: 12/31/2014 !!!

Kaina: $59.99

GTA 5 PC Release Date Announced – 31st December 2014

Saltinis: http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/productID.305554000

Kitas saltinis: http://argyllfreepress.com/2014/08/21/gta-5-pc-release-date-announced-31st-december-2014/

Redaguota , nario Scelerum

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3855 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...