Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4259 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kai kuriems žmonėms iškyla klausimas. Kurios grafikos plokštės geriau veš GTA 5? Nvidia ar AMD? Atsakymas yra neaiškus, bet visko gali būti, kad GTA 5 geriau veiks ant Amd grafikos plokščių. Štai vienas iš dalykų kuris gali reikšti, kad AMD tiks labiau žaidžiant GTA 5. http://videocardz.com/51018/exclusive-upcoming-games-support-mantle

2j3jpl4.png

Specialiai yra pridėtas prierašas (PENDING), o tai reiškia, kad AMD to patvirtinti kol kas negali. Dar vienas iš spėjimų būtų kodėl GTA 5 veiks geriau ant AMD plokščių yra toks, kad GTA 5 trailer'is buvo filmuotas naudojant PS4, o kaip žinoma PS4 dalis kuria AMD, o grafikos trailer'yje atrodė nuostabiai. Na kol kas niekas nėra aišku kol nėra paviešinti tikri GTA 5 PC System Requirements.

Umh... Sony daro marketingą GTA V, taip jau išėjo jog AMD APU's yra šiose konsolėse, bet tai tik dėl to kad AMD pasiūlė geresnę kainą šioms kompanijoms. Kas žino AMD triuką su API "mantel" š., supranta jog tai yra visiškai nereikalingas dalykas ir niekas jos neišnaudoja.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Umh... Sony daro marketingą GTA V, taip jau išėjo jog AMD APU's yra šiose konsolėse, bet tai tik dėl to kad AMD pasiūlė geresnę kainą šioms kompanijoms. Kas žino AMD triuką su API "mantel" š., supranta jog tai yra visiškai nereikalingas dalykas ir niekas jos neišnaudoja.

Pats esu didelis Nvidia gerbėjas ir nenorėčiau, kad GTA V veiktų geriau ant AMD, nei ant Nvidia. Na pagyvensim pamatysim :P

• Teigiamai 2

YpIX4xG.jpg

(redaguota)

Mantle tikrai padeda kai turi silpnesnį procesorių, aišku su didesnėmis specifikacijomis didelio pranašumo neduoda. Yra žaidimų kuriuose Mantle padidiną FPS daugiau nei kelis kartus, tai kaip DirectX tik kūrtas AMD, atnaujintas ir palaikantis daugiau naujovių.

Redaguota , nario PrefixS

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

(redaguota)

Aš tai lauksiu žinių dėl Multiplayer ir spręsiu ar apsimoka pirkti ar ne. Nes jei tik 16 žmonių max galės būti tai nepirksiu. Norėčiau tokio pat Multiplayer koks yra SA:MP

Nesitikėk kažko kaip sa-mp, kadangi Gta Online bus sujungtas su visuotiniu tinklu jeigu neklystu, ir negalėsit nei kurt serveriu nei ka nors panašaus, bus man atrodo kaip koks freeroam ir tiek.

Redaguota , nario Aleksas

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Turiu klausimą. aš kaip ir neseku naujienų apie V, ir viską skaitau tik šioje temoje. Tai noriu paklaust dėl pre-orderio. Kodėl negalima vis dar preordint steame, o BuyPCGame jau yra? Kaip čia gali but? Ar aš kažko nesuprantu?

BuyPCGame nėra parašyta jog žaidimo raktas kurį gausi bus Steam. Gali būt jog raktą teks aktyvuoti į Rockstar Social Club, o ne per Steam.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4259 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...