Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4357 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Gal tu pašol *Myliu SuperGames.lt* su tavo ta dešrelė pats sau ja į burną susigrudai ir dar sakai kad aš gavau?  :funny:  Apie SAFG kalbama dėl to nes jus debilai serverio kurt net nemokat o kuriat   :mucha:  Net komandos pirma normalios nesugebat susirinkit forumas gal po keletą kartu į savaitę buvo užrakinamas kad tipo kuriat gm ir pnš..Nors hui jus ten ką nors kuriat kai net skripterio normalaus nesugebedavot rast...Tu žiūriu čia vienintelis toks vierchas? Man atrodo tu tuoi nusileisi iki putino lygio *Myliu SuperGames.lt*...Kad būsi visu užduhintas kad net iš namu išeit nenorėsi..

*Myliu SuperGames.lt* ir vėl tu čia idiote rašai :D Supranti dar karta aiškinu tau degrade , kad koks tavo pisalas vaikas supratai ? Mes nors kažka kurėm , turėjom , o ne kaip tu *Myliu SuperGames.lt* nieko neturi tik ir komentuoti vaikas sugebi..Įdomu kaip tavo vierchatura gerai laikosi gaideli ką ?  Aš nesuprantu durniau tu čia tik stumi ant to safg nes taves į skripterius nepriemė ar taip ? Ai tai cju dar širdeli abeliui skauda po išgrudimo *Myliu SuperGames.lt* :D Neverk vaikas viskas būs gerai.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

sveiki taigi žiūrių kad pardavinėja safg.lt projektas san-andreas.lt gamemode. Ir bando prisiimti sau nuopelnus , nors patis naudoja sargo kopija kaimeliuose tad apgailėtini , Tai žodžiu kas noresit pasižiurėti atnaujinimus ar kas yra gamemode tai galit youtube tenais yra rangu sistema ikelti ir medkirčių ir t.t štai jų forumas gal rasit kanors www.san-andreas.lt : P.S Tai tikrai nera koks virusas ar fake tai yra tikras gamemode , štai gamemode : http://www.failai.lt/6pxghfwettd5/servas_v2.rar.htm

P.S ČIA SAFG NAUDOJO ŠITA GAMEMODE , BET PRIEŠ TAI TURĖJO KITĄ VERSIJA TAD NEGALVOKIT KAD APGAUDINĖJU :)

Satg kaimeliai yra ne sarg gamemodas. O iš angel pine padarytas. Ta alga pagal xp lengvas skriptas...

9715901326ea9ccdc90b8cabf22bb36f354.png

Graudus dalint modifikacijas vapše apknisai edgara san-andreas dabartini savininka kad būsi scripteris nuėjai i projekta pasijėmiai moda ir dabar dalini ne nu pzdc jau tokių žmonių kad nu n.. :D

pats žinai kodėl iš ten išėjau , nes pats dėl tos priežasties tu išėjai tad neknisk proto pats išėjai dėl tos priežasties kokios aš ir sakai dalinu ane., tai kam tada jie pardavinėja ta gm nors ne ju yra o ances ?

'Nenaudojote' , Norėjote naudoti , beja mačiau pardavinejo safg projetka ir buvo idėtas prie to pačio šitas gm , tad galvok pats ką nori tiesiog pamačiau kad pardavinėja paplatinau , p.s naudojot sargo kopija , tai bent didvyriai.

Mes šito gamemodo nepardavinėjom, mes prie projekto pridėjom, kaip prizą šioki tokį. Ir mes nenorėjome naudoti (SAN-ANDREAS.LT) modo. Ir čia pradėjai stumti kad mes kūrėm nuo sarg copijos. O koks tau skirtumas. Gamemodo nematei. Geriau nieko nesakyk.

*Myliu SuperGames.lt* ir vėl tu čia idiote rašai :D Supranti dar karta aiškinu tau degrade , kad koks tavo pisalas vaikas supratai ? Mes nors kažka kurėm , turėjom , o ne kaip tu *Myliu SuperGames.lt* nieko neturi tik ir komentuoti vaikas sugebi..Įdomu kaip tavo vierchatura gerai laikosi gaideli ką ?  Aš nesuprantu durniau tu čia tik stumi ant to safg nes taves į skripterius nepriemė ar taip ? Ai tai cju dar širdeli abeliui skauda po išgrudimo *Myliu SuperGames.lt* :D Neverk vaikas viskas būs gerai.

Noriu ir rašau,čia diskusiju forumas man rašyti tu neuždrausi :P O tu ką pats vaikas kad kitus vaikais vadini? Ar kitu žodžiu ištarti nemoki? Aš bent suprantu ko reikia norint kuri samp-serverį o ne kaip jus..Net komanda nesurinkta tai jau forumas atidarytas ir pnš tai *Myliu SuperGames.lt* pirma elgtis išmokit.Man nėra tolko nieko kurti kai aš nieko nemoku tik gfx'inti.Aš savęs vierchu nelaikau kaip tu save...Aš net į to supisto projekto komanda net nebūčiau ejas nes ten tik grybai dirba pas jus kurie nieko nemoka..Išskyrus Simą.Tad sėkmės kuriant kita serverį kuri ir vėl nepaleisit nieko nemokedami.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Mes šito gamemodo nepardavinėjom, mes prie projekto pridėjom, kaip prizą šioki tokį. Ir mes nenorėjome naudoti (SAN-ANDREAS.LT) modo. Ir čia pradėjai stumti kad mes kūrėm nuo sarg copijos. O koks tau skirtumas. Gamemodo nematei. Geriau nieko nesakyk.

Biški užsivartei , tikrai nemačiau safg gamemode ? Gali pakviesti į skype pajungsiu safg gm ir pamatysi žmogau , tad galvok kad ka kalbi , o naudojot sargo kopija kaimeliuose tad neknisk tu man proto.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4357 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...