Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4056 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

GM platinimo sustabdymas!  

195 balsai

1. 1. Ar reiktų, jūsų nuomone, ištrinti visus GM iš SG ir nebeplatinti?

• Taip, aš už SA:MP atgaivinimą
    • Ne, man patinka da***a šūdservių

Recommended Posts

Kas jums mirė? Atsirado šūdserviai ir viskas, žaidimo nebėra? Arba nesidomit tuo SA-MP'u arba paprasčiausiai nematot kiek aplinkui tų kokybiškų serverių. Jie yra nuolat kuriami, ir retam pasiseka, tačiau pasiseka. FortCarson.LT - tikrai unikalus ir tvarkingas serveris, vertas dėmesio, ir po atidarymo lankomumas krito. Kodėl? 80% ateina tik pažiūrėti iškarto nusistatę, jog ten nepasiliks. Kiti lieka, tačiau mažėja, kadangi po to neįdomu žaisti, kai žaidžia tik keli žaidėjai.

Kodėl po atidarymo smarkiai lankomumas krinta? 

1.Kaip minėjau, ateina daugelis ir puikiai žinomų Lietuvos skripterių, modeliuotojų, kurie jau turi savo projektus arba paprasčiausiai nebežaidžia to SA-MP, tiesiog seka naujienas, stebi kaip kiti tobulėja ir panašiai. Daugelis ateina ir iš kitų projektų apsižiūrėti. Todėl po atidarymo visi grįžta į senus projektus.

2.Šiais laikais yra puikios galimybės pačiam turėti savo projektą, modifikaciją, todėl kiti kuria tuos vadinamus netinkamus projektus, kurie užsidarinėja, bet tie kūrėjai vis bando, stengiasi ir jų neįkalbėsi tokiomis temomis. Todėl kokia išvada turime? Kaip prikviesi žaidėjų, jeigu kiekvienas turime galimybes susikurti savo projektą bei kam rinktis nepopuliarų projektą, jeigu yra populiaresnių ir didesnė tikimybė kad jie nežlugs greitai.

BŪTENT, iš pačio SA:MP, jau esu sakęs, ką reikėtų daryti ir kas būtų itin veiksmingą - norint paleisti serverį turėtum nusipirkti licenziją už normalią kainą iš pačių kūrėjų. Aišku tai - tik svajonė.

Gal idėja ir nebloga, bet tada tik išliktų tie serveriai kurie jau dabar startavę ir turi nemažą lankomumą. Nors gal ir geriau.

Dėl tos licenzijos. Dėl šio dalyko, sutiktų 90% visų SA:MP žaidėjų, likusieji 10%, šūdservių savininkai. Iš tiesų, toks dalykas pagyvintų SA:MP ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasulyje, nes turėdamas licenziją, jau aiškiai įrodai, jog esi rimtas. Bet, svajone lik sveika.

GM skilties trynimas - To tikrai nebus, kad ir kiek diskutuotume apie tai. Žinoma, aš esu tikrai už, bet... Šūdservių buvo ir bus. Bet man truputį neaišku... Projektas, kuris tikrai yra rimtas, toks kaip FortCarson ir pnš. kurti tikrai ilgai, atsakingai ir t.t. tačiai juose niekas nežaidžia. Mano galva, SA:MP pusiausvyra Lietuvoje palaiko: LMG, SARG, Las-Venturas. Pagrindiniai sereriai. Taičiau jie turi tik kokių 60% žaidėjų. Kur kiti? Sėdi šūdserveriuose. Kodėl? Nes ten nuėję, gauna VIP, XP ir t.t. Dėl to yra abydna, nes tikrai, projektas kuris stengiasi, tiesiog žlugsta... O ir bėgant laikui, Lietuvoje tampa vis sunkiau ir sunkiau prasimušti SA:MP pasaulyje.

Išvada tokia, jog diskutuoti galima daug, bet veiksmų vis tiek nebus imtasi...

(redaguota)

GM skilties trynimas - To tikrai nebus, kad ir kiek diskutuotume apie tai. Žinoma, aš esu tikrai už, bet... Šūdservių buvo ir bus. Bet man truputį neaišku... Projektas, kuris tikrai yra rimtas, toks kaip FortCarson ir pnš. kurti tikrai ilgai, atsakingai ir t.t. tačiai juose niekas nežaidžia. Mano galva, SA:MP pusiausvyra Lietuvoje palaiko: LMG, SARG, Las-Venturas. Pagrindiniai sereriai. Taičiau jie turi tik kokių 60% žaidėjų. Kur kiti? Sėdi šūdserveriuose. Kodėl? Nes ten nuėję, gauna VIP, XP ir t.t. Dėl to yra abydna, nes tikrai, projektas kuris stengiasi, tiesiog žlugsta... O ir bėgant laikui, Lietuvoje tampa vis sunkiau ir sunkiau prasimušti SA:MP pasaulyje.

Išvada tokia, jog diskutuoti galima daug, bet veiksmų vis tiek nebus imtasi...

Nesutinku. Fortcarson nieko gero. Eilinis serveris kurį atidarė supergames Dievas. Iš visų Lietuvos projektų pripažįstu tik l-v'ą. Redaguota , nario ES.^

Pasiskaitęs pirmą pastraipą, nesutinku. Esu matęs daug paplatintų gamemod'ų, kurie priklauso neeiliniams serveriams, o vieniems perspektyviausių serverių Lietuvoje, tačiau žaidėjai kaip žaidė, taip ir žaidžia tuose serveriuose. Koks skirtumas, kad paplatino, juk atskirti tai mokame tikrą serverį nuo kopijos ? Be to tikri žaidėjai pasirinkę serverį vos paplatinus jo gamemod'o nelėks kurt visokiausių šūdserverių, o pasiliks ten kur ir žaidė. Tegu džiaugiasi kas nori tais GM, nes tikrieji Lietuvos SA-MP serveriai tebėra aktyviai tvarkomi bei prižiūrimi.

(redaguota)

Ko jūs triedžiat dėl tokių dalykų?

Čia juk žaidimas, tiesiog žaidimas. Niekam neįdomu kiek tu darbo įdėjai: ar tu per dieną viską sukūrei ar puse metų kūrei. Niekam neįdomu: ar sistemos tavo ar ne tavo. Niekam nerūpi: ar tu žymus ar tu tiesiog n00b'as.

Kodėl užsieniečiams nesvarbu? Nes čia tiesiog ŽAIDIMAS.

Jeigu kalbėtumėme apie kokia nors įmonę, tai sutinku, kad įdomu. Jeigu pvz:. įmonė yra el. parduotuvė, tai jeigu sistemos platintos, gali būti, kad gali būti blogai.

Sarg.lt, lmg.lt, las-venturas.lt - serveriai kurie yra populiarūs Lietuvoje. Paaiškinsiu kodėl:

Ten galima įsigyti įvairių dalykėlių (vip, admin, kreditų) už tikrus pinigus. Žmonės išleidžia savo santaupas, bet ne veltui, nes ten žaidžia nemažai žmonių ir projektai gan ilgai gyvuoja. Tie serveriai yra panašiai kaip runescape.com, League of Legends ir pan. Tad sumokėjęs pinigus tu nepaimsi ir nedingsi - tu ten žaisi su savo privilegijomis. Tai kodėl į naujus serverius kiti neina? Todėl, kad ten - NIEKO GERO. Ten nauji žaidėjai neturi savo privilegijų. Jiems neįdomu ten. Ten kitokia aplinka, kiti žaidėjai. Tik retas įsižaistų naujame serveryje.

Redaguota , nario DavidB

CS:GO FRAGMOVIE

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4056 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...