Peršokti į turinį

Informacija apie lietuvišką žaidimą "MiniLand2"


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3729 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Lietuviškasis žaidimas MiniLand2

 

Žaidimą kuria kūrybinė grupė Grand-Box Productions

 

Trumpas istorijos aprašymas

 

Pirmos dalies tęsinys naujoje vietovėje, kurioje tavo pagrindinis tikslas yra susitikti su savo kariuomenės būriu bei aneksuoti Punto Kolai priklausančias teritorijas, bet tam kelią užkerta banditų gauja El Diablos. Be to, šioje dykumoje yra dar kitų problemų, ir tik nuo tavęs priklausys, ar jas išspręsi...

 

Apie žaidimą

 

Sukūrus pirmąją žaidimo dalį paaiškėjo, kad verta tęsti šį projektą, nors buvo ir atsiliepimų, kad žaidimo istorija yra neįprasta. Pirmoji žaidimo dalis skiriasi nuo antrosios, kaip diena nuo nakties, kadangi pirmoje dalyje beveik nėra veiksmo, tiesiog keliavimas po dykumą bei vykdymas kelių užduočių, kurių metu yra susipažįstama su žaidimo istorija bei jo atmosfera.

 

Šioje žaidimo dalyje turėtų pasižymėti svarbiausias bruožas,  tai yra kiti personažai, su kuriais gali kalbėtis, taip pat prekiauti. Be to, didelis dėmesys yra skiriamas modeliams bei aplinkai palyginus su pirmąja žaidimo dalimi. Taip pat yra sukurta inventoriaus sistema, kuri leidžia daiktus išmesti, o po to vėl juos susirinkti. Ne mažiau svarbus žaidimo bruožas yra tai, kad jame bus kovų sistema, kaip tik šiuo metu yra atliekami jos testavimai bei veikėjų kūrimas, nes nuo jų priklausys tolimesnė žaidimo kūrimo veikla.

 

Numanome, kad žaidimas turėtų išeiti už 2 mėnesių, bet taip priklausys nuo atliktų darbų. Jei per 2 mėnesius visi darbai nebus atlikti iki galo, žaidimas bus nukeltas į ateitį. Vėliausiai žaidimas išeis už 4 mėnesių, net ir tuo atveju, jei ir nebus atlikti visi darbai.

 

Norintiems atsisiųsti bei išmėginti pirmąją žaidimo dalį apsilankykite mūsų svetainėje http://www.grandbox.clanteam.com/apie.php arba http://www.mediafire.com/?h9viicowhqc52fr

 

O dabar šiek tiek apie fotografijas apačioje

 

!! Fotografijose vaizdai nėra galutinis žaidimo variantas !!

 

Kadangi fotografijų failai yra per dideli, prašome atsisiųsti jas čia http://www.mediafire.com/download/8vp1eb3s8f5xw1m/Fotografijos.rar

 

1 Foto./ 2 Foto. : Pavaizduotas vienas iš žaidimo personažų, su kuriuo dabar ir yra atliekami testavimai.

 

3 Foto. : Matome užrašą, kuris skelbia, kad vietinė banditų gauja "El Diablos" valdo šią teritoriją, nors legaliai šita vieta priklauso E.M.A. kariuomenei, kaip ir yra rašoma origanaliajame užraše.

 

4 Foto. : Vaizdas kitu kampu. Vaizduojamas objektas bei prie jo esantis antenos karkasas. Akivaizdžiai matyti, kad visi statybų darbai buvo nutraukti.

 

5 Foto. : Kaip ir pastarajame užraše El Diablos pažymi "savo" teritoriją.

 

6 Foto. : "Senasis kelias" yra vienintelis kelias, vedantis į San Cube miestą. Tolumoje matyti tunelis, einantis link El Motaro pasienio zonos, iš kurios atėjo pagrindinis šio žaidimo veikėjas (vietovė iš MiniLand 1).

 

7 Foto. : Didžiulis užrašas skelbia, kad čia yra El Diablos teritorija. Horizonte - banditų miestelis.

 

8 Foto. : Banditų miestelio centre yra vado namas. Iš tikrųjų, miestelio išorė yra skurdi ne šiaip sau, o todėl, kad nekiltų itarimų. Matome, kad iš pagrindinio namo į žemę eina ventiliacijos vamzdžiai. Išvada tokia, kad po žeme yra slaptas bunkeris, apie kurį niekas nežino.

 

9 Foto. : "Punto Degalinė" yra vienintelė tokia šiame regione, todėl ji vaidino svarbų vaidmenį vietiniams gyventojams. Dabar degalinė yra nusiaubta ir palikta likimo valiai. Horizonte matyti trys radarai.

 

10 Foto. : Radarai iš arti. Vienas iš radarų nukreiptas į pasienio zonos oro erdvę.

 

11 Foto. : San Cube miestas. Šiame mieste yra pakankamai gyvenamųjų namų bei penkios vandens siurblinės. Centre yra įsikūrę E.M.A. kariai.

 

12 Foto. : Kareivių palapinės iš arti bei El Motaro vėliava.

 

13 Foto. : Karinė oro bazė dabar yra apleista, bet apžvalgos bokštelis - puiki vieta snaiperiui.

 

14 Foto. : Punto Kolos fabrikas yra viena svarbiausių vietų regione. Tai vienas iš nedaugelio po karo išlikusių fabrikų. Jo rūsiuose gaminama ne tik kola, bet ir tai, dėl ko fabriką nori aneksuoti E.M.A. bei norintys jį užgrobti banditai.

 

15 Foto. : Pavaizduota dabartinė inventoriaus sistema.

 

16 Foto. : Daiktus galima išmesti, stumdyti bei įsidėti į inventorių.

 

Beje, šis žaidimas bus nemokamas ir mes stengsimes laiku jį sukurti.

 

-Žaidimo prodiuseris.

 

©2011-2014 Grand-Box Productions.

Redaguota , nario Grand-Box Productions
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Geriausias variantas neturint Unity Pro, tai yra susirasti žmonių sukurtus efektų skriptus internete. Aišku, jie gal ir nebus tokie geri, kaip Pro versijos, bet jų užteks darbui atlikti. Bet yra ir kitas variantas. Sukurti žaidimą naudojant nemokamą Unity versiją, o likus kokiam mėnesiui iki išleidimo, panaudoti Unity Pro free trail 30 dienų. Pasibaigus trail laikotarpiui, projektas išliks, bet nebebus galima naudotis Pro versijos ypatumais.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3729 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...