Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5158 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Megsti pasigirti, kad gersnis GFX :D? ziuriu mldc taip ir toliau truksta demesio :)

Nepyk bet paimdamas stock ir nick uzrases nemanau, kad cia dydelis darbas :D

Nereikia tek daug rasyti :/ koks skirtumas juk nekas is tu tavo zodziu nepasikeis... GFX'eris didziausias :D nuaik i imagination.lt idek savo darba ir tegul paraso komentaru pora :) tada gal suprasi.

P.S.

Pamokos darytos mhm 2009 manau atsizvelk i pamokos data =]

Eitų vėl + rep tau duot? : DDDDDDDDDDDDDDD Tu paskaityt ką parašiau, gal neptrūksi. ; DDDD

Tai taip apie save šneki juk. ; DDDDDDDD

nuaik i imagination.lt idek savo darba ir tegul paraso komentaru pora :) tada gal suprasi.

Tu durneli, aš imaginatione .ajvoo, ten 3 metai jau sėdžiu, A lygį kiek laiko sėdėjau. Ir ką dabar pasakysi? : DDDDDDDDDDDDD

P.S.S krc baigiu nes pagal amziu spresiu, kad tavo uzsipirimas bus tolymas ir postu rinkimasi. Sekmes tau cia rasant.

Tai turbūt neatrašysi į šį postą jau, nes supratai, jog failinai? Užuojauta. ; D

P.s. Tu jau metus + gfxini? O gad, tai tu turbūt atvikščiai - pirma sukūrei savo best ever sig, o dabar jau ritiesi žemyn. ; D Eh, galėtų būt žodis, kurio reikšmė būtų žemesnė nei naujokas.

tumblr_m6b6emPVyM1rq5t8qo1_500.gif
Megsti pasigirti, kad gersnis GFX :D? ziuriu mldc taip ir toliau truksta demesio :)

Nereikia tek daug rasyti :/ koks skirtumas juk nekas is tu tavo zodziu nepasikeis... GFX'eris didziausias :D nuaik i imagination.lt idek savo darba ir tegul paraso komentaru pora :) tada gal suprasi.

P.S.

Pamokos darytos mhm 2009 manau atsizvelk i pamokos data =]

Eitų vėl + rep tau duot? : DDDDDDDDDDDDDDD Tu paskaityt ką parašiau, gal neptrūksi. ; DDDD

Tai taip apie save šneki juk. ; DDDDDDDD

nuaik i imagination.lt idek savo darba ir tegul paraso komentaru pora :) tada gal suprasi.

Tu durneli, aš imaginatione .ajvoo, ten 3 metai jau sėdžiu, A lygį kiek laiko sėdėjau. Ir ką dabar pasakysi? : DDDDDDDDDDDDD

P.S.S krc baigiu nes pagal amziu spresiu, kad tavo uzsipirimas bus tolymas ir postu rinkimasi. Sekmes tau cia rasant.

Tai turbūt neatrašysi į šį postą jau, nes supratai, jog failinai? Užuojauta. ; D

Manau tau vis del to truksta to demesio pasizejas.

Forumo gyventojas

Medaliai: 4

Taškai: 494

Kovų lygis: B

Pergalės: 40

Reputacija: 20

41154783.jpg

Megan Fox ;) Fan

Moki skaityt? Skaityk durneli skaityk. Toki juokdariai kaip tu tik juoką kelia, failinai reiškia FAILINAI. Parašyk Imaginationui ir paklausk jo apie mano kelionę po lygius. ; D Paklausk, ar aš buvau A lygį, ir kaip iš ten išėjau, paklausk ar tikrai pats pasiprašiau į B lygį ir kokius darbus klasifikuodamasis daviau (tada net B+ nebuvo), nes nusibodo kovot prieš uber profus. O tavo koks ten lygis, pasakyk?

Zinot ka? Kingo tema jums ne fleimo laukas. flame warus siuskites per az. GIrimasis - oj koks as gfxeris miekada ispudzio nepadare. Bent jau man tai niekada. niekada nebuvau pro gfxeris todel tikriausiai ir nesiveliu i flame warus ir nesakau - oj tu uz mane lievesnis ar pns. As manau kad Kingo darbai yra pakankamai grazus , aisku visada buvo ir bus kur tobulet , taciau niekas uz tai kad tu ne pro per galva neduos :D .

Tik tiek.

p.s. jei gerai prisimenu uz nepagarba kitiems forumo nariams modai gali skirti ispejimus.

Zinot ka? Kingo tema jums ne fleimo laukas. flame warus siuskites per az. GIrimasis - oj koks as gfxeris miekada ispudzio nepadare. Bent jau man tai niekada. niekada nebuvau pro gfxeris todel tikriausiai ir nesiveliu i flame warus ir nesakau - oj tu uz mane lievesnis ar pns. As manau kad Kingo darbai yra pakankamai grazus , aisku visada buvo ir bus kur tobulet , taciau niekas uz tai kad tu ne pro per galva neduos :D .

Tik tiek.

p.s. jei gerai prisimenu uz nepagarba kitiems forumo nariams modai gali skirti ispejimus.

Taip, ir tegul skiria tam kas nusipelnė. Pradėjo varyt, kad aš ripinu darbus, tai ką aš žinau. O dėl Kingo, tai sorry biškį, kad taip temą užfloodinau. : (

• Parašė po 5 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5158 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...