Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 6150 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
  • Atsakymų 52
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Na kaip matosi cTrL ir Alus mano kad anime tai vien visokie DBZ , Naruto , Bleach , One Piece ir t.t.

Ei is tiesu tai nea .

Ira visokiu anime pvz : Onegai Twins (zanrai : Sci-Fi, School, Harem, Drama, Comedy , 2 zodziais N13 anime , 1 is tu anime kurie man patinka ^^)

arba Elfen Lied (Romance, Psychological, Horror, Ecchi, Drama, Action , o sitas kazkur N17 , jau pirmoje seriojeje uz 5 min buvo nuzudyta 25 zmones, sitas irgi patinka , nors ziaurus :shok: )

Bet kaip as jau parasiau , - Nepatinka neziurekit ^^ . Kam patinka tas ir ziures =)

It's nice to be important , but it's more important to be nice .

Do you know who I am? I'm the man who's gonna burn your house down! With the lemons!

76561197996776212.png

Taip ir nemasto jūsų portas. Dauguma vaikų pradės pabandyti viską tapatį padaryti kaip per filmukas tas pats su gta 4. O tikrai koks vaikas šiame forume gali išprotėt ir padaryt žmogžudystę.

Jeigu apgavai žmogų - nereiškia, kad Jis kvailas. Tai reiškia, kad Jis tavimi pasitikėjo labiau, nei Tu to vertas. 

Aš palaikau talrashą,nes anime ne vien kokie dbz ar pan.

O ką jūs turit bloga prieš DBZ!!!? :P pats geriausias filmukas iš visų, vis žiūrėdavau į laikrodį ir lėkdavau žiūrėt, kad tik nepražiopsočiau, o jei nepamatydavau tai keldavausi ryte pažiūrėt :D :D :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 6150 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...