Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

XBOX 360 - Grand Theft Auto V

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4662 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi, jūs logiškai pagalvokit, žaidimų konsolę pirkt visiškai neapsimoka, kai galima praktiškai už tą pačią kainą nusipirkt panašaus galingumo PC, tik kad PC tu gali naudot viskam, o su konsole tik žaidimus žaist, tai kas tas konsoles pirktų, jei būtų visi žaidimai ant PC, dėl to ir daroma taip, vien dėl papildomo biznio tiek konsolių, tiek žaidimų kūrėjams... That's a deal...

Į pievas varai. Nusipirksi dabar PC už kelis tūkstančius, tau po 2-3 metų jau reikės jį upgradinti, kas vėl atsistos ties tūkstančiu minimum, kai konsolė nekainuoja nei tūkstančio, o ištempia metų metus be upgradinimų. :)

Ant kompiuterių bus lygiai po mėnesio po išleidimo ant konsolių.

Svajone lik sveika. :D

Redaguota , nario Marciius ▲

gal zinot persikrausciau i naujus namus ir interneta kita pasiemiau o ta palikau tevam tai jeigu jie pasijunks interneta o as losiu ta GTA V tai ar mane gali uzblokuot? nuo tu namu iki siu tai kokie 10km xbox irgi sau pasiemiau

Užblokuoja tavo xBox ID ir IP su kuriuo tu buvai kai tave blokavo, taigi, jei tu persikraustei su xbox'u, tai gali užblokuot nebent tavo internetą, o šiaip tai aš loščiau tokį žaidimą tik atjungęs konsolę nuo interneto, tokiu atveju nieko nebūtų...

Filthy-Frank.jpg

Užblokuoja tavo xBox ID ir IP su kuriuo tu buvai kai tave blokavo, taigi, jei tu persikraustei su xbox'u, tai gali užblokuot nebent tavo internetą, o šiaip tai aš loščiau tokį žaidimą tik atjungęs konsolę nuo interneto, tokiu atveju nieko nebūtų...

tai jei offline ta zaidima losiu nieko nebutu? nes mano konsole RGH tai nuo pc interneto nereik atjungt?

Lietuvos Tikras Gyvenimas reikalingas 0.3x klientas IP: samp14.hostas.eu:3333 on.png

srsly, gal tu patylėk geriau. Užblokuoja Live accountą ir būtent tavo konsolę, o ne IP. :|

as zinau kad online nepalosiu bet ar mane uzblokuos jei as pries isleidimo data losiu GTA V bent jau kaip ten tuose namuose buvau isjungdavau interneta is modemo dabar pas mane internetas omni connect tad as ir klausiu jei mano tevai pajunks interneta ar per toki atstuma as gauciau bana ir ar reikia db is mano pc isjungt interneta?

Lietuvos Tikras Gyvenimas reikalingas 0.3x klientas IP: samp14.hostas.eu:3333 on.png

as zinau kad online nepalosiu bet ar mane uzblokuos jei as pries isleidimo data losiu GTA V bent jau kaip ten tuose namuose buvau isjungdavau interneta is modemo dabar pas mane internetas omni connect tad as ir klausiu jei mano tevai pajunks interneta ar per toki atstuma as gauciau bana ir ar reikia db is mano pc isjungt interneta?

Biškį per daug nusišneki :|... Kai suprantu tu dabar esi kitam name, taigi tavo xbox'as negali kokios nors magijos ar kad ir paprasto Wi-Fi pagalba susijungti su tavi internetu, taigi, jei jis nepajungtas prie interneto, tai kaip tu išvis kažką gali gaut? Aišku gali naudotis pilnai internetu jei xbox'as prie jo neprijungtas, neturėtum gauti ban'o...

Filthy-Frank.jpg

R* GTA V ant PC ir mano galva išleis negreitai, bet kaip jau minėjau, tad ir pakartosiu, žaidimą perkurt nuo konsolių ant PC nieko negerinant ir netobulinant tikrai nėra sunku, tad esu įsitikinęs jog greitu laiku tai padarys "hackeriai", jei ne pats R*, tad manau galėsim ir mes pažaist... Tik reikės stipresnių PC, nes jei perkurinės ne profesionalai, tai jaučiu neoptimizuos nieko, taigi...

Filthy-Frank.jpg

R* GTA V ant PC ir mano galva išleis negreitai, bet kaip jau minėjau, tad ir pakartosiu, žaidimą perkurt nuo konsolių ant PC nieko negerinant ir netobulinant tikrai nėra sunku, tad esu įsitikinęs jog greitu laiku tai padarys "hackeriai", jei ne pats R*, tad manau galėsim ir mes pažaist... Tik reikės stipresnių PC, nes jei perkurinės ne profesionalai, tai jaučiu neoptimizuos nieko, taigi...

Nu tai kol ateist tas GTA ant pc tai yra laiko susitaupyt naujam pc arba susidėti :) kaip tik kitiems žaidimams tiks

76561198038560426.png

Konsolių exclusive'ų neperdaro niekas ant PC, o čia V perdarys? Nejuokauk tu. :D Mažiau cypaukit, ateis laikas ir ant PC bus jūsų V, tik reiks palaukt.

Man atrodo reikalavimai apskritai bus kažkas panašaus arba šiek tiek didesni už Max Payne 3, tai su GTX 660 ir 4 GB RAM ant high turėtų eit, o jeigu patys RockstarGames išleis pc versiją, tai viskas tikrai bus optimizuota.

kazin ne sitas zaidimas ? http://www.razor1911download.com/grand-theft-auto-v-pc-razor1911-reloaded-multi-torrent/

76561198021428691.png

O vat pabandyk pats jį atsisiųst, suprasi jog - ne..

Konsolių exclusive'ų neperdaro niekas ant PC, o čia V perdarys? Nejuokauk tu. :D Mažiau cypaukit, ateis laikas ir ant PC bus jūsų V, tik reiks palaukt.

Kad kažkaip faktai sako kitką, patys developeriai nekuria kažko identiškai naujo, o perdirba konsolių versijas, kadangi dauguma PC galingesni už jas, tai yra pagerinama tekstūrų kokybė, kai kurios varikliuko dalys ir kt., dėl ko dažniausiai dauguma žaidimų ant PC išeina vėliau nei ant konsolių, na bet šį kart kitas reikalas...

Filthy-Frank.jpg

Toks klausimas susisuko perskaičius komentarus:

Kadangi niekad neturėjau konsolės, tai ir nežinau kas ten ir kaip su ja, bet kažką girdėjau, kad Xbox turi 4Gb ram'ų, kažkokį ne itin galingą procesorių ir vaizdo plokštę, bet va žmonės sako, kad GTA V puikiai veikia ir t.t. Tai aš taip supratau, kad ir kai bus PC versija, nereikės itin galingo PC? Užteks ten kokių 4Gb ram'ų, 2.80 ar 3.20 Ghz procesoriaus su kokiais 3 ar 5 branduoliais, 1Gb vaizdo plokštės? Ar visgi tie konsolių ir PC spec'ai skirtingi ir jų lygint nei neverta?

Toks klausimas susisuko perskaičius komentarus:

Kadangi niekad neturėjau konsolės, tai ir nežinau kas ten ir kaip su ja, bet kažką girdėjau, kad Xbox turi 4Gb ram'ų, kažkokį ne itin galingą procesorių ir vaizdo plokštę, bet va žmonės sako, kad GTA V puikiai veikia ir t.t. Tai aš taip supratau, kad ir kai bus PC versija, nereikės itin galingo PC? Užteks ten kokių 4Gb ram'ų, 2.80 ar 3.20 Ghz procesoriaus su kokiais 3 ar 5 branduoliais, 1Gb vaizdo plokštės? Ar visgi tie konsolių ir PC spec'ai skirtingi ir jų lygint nei neverta?

Ne tame esmė. Xboxui kuria žaidimą ir nesvarbi jo geležis, kadangi Xboxas neturi rimtos operacinės kuri suvartotų daug resursų, todėl didžioji dalis jų skiriama žaidimui. PC dar skiria daug resursų ne vien žaidimui, dažnai (kaip kad ir V) būna portinti iš konsolių, ne visada optimizuoti normaliai (pvz. IV), dėl to nežinia. Bet realiai, tai galima tikėtis kažko panašaus kaip Max Payne 3 reikalavimų.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4662 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...