Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

XBOX 360 - Grand Theft Auto V


Guest Mr Dinas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3881 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Guest Mr Dinas

5a585d211fb0d744b06f3ae5df884023829.png

Taigi sveiki SuperGames.lt lankytojai,

nežinau buvo ar nebuvo paplatintas ant konsoles XBOX 360 parsisiuntimas Grand Theft Auto V žadimuko,

na bet kiek mačiau, kad nebuvo, taigi prašom.

Torrent parsisiuntimas:

http://www.mediafire...27tb638k7iippn6

Užima 16.28 GB vietos, paprasto disko, neužteks.

TAprašymas:

"Grand Theft Auto V (GTA V)" – veiksmo-nuotykių atvirojo pasaulio žanro kompiuterinis žaidimas, pasirodysiantis 2013 metų rudenį "PlayStation 3" bei "Xbox 360" konsolėms. Tai bus pirmas visiškai naujas GTA serijos žaidimas nuo 2008 metais pasirodžiusios legendinės "Grand Theft Auto IV" dalies.

"GTA V" veiksmas sugrįš į Los Santos miestą (paremtas Los Andželu) bei jo apylinkes, tačiau šį karta miestas bus gerokai didesnis bei detalesnis. Taip pat pirma kartą GTA žaidimų serijos istorijoje, naujoji dalis turės 3 pagrindinius veikėjus (Trevoras, Franklinas ir Maiklas), su skirtingomis gyvenimo istorijomis bei charakteriais, žaidimo eigoje teks žaisti su kiekvienu iš jų, o kai kurias misijas teks atlikti žaidžiant visais trimis. Žaidimo pereiti vieno veikėjo pagalba nebebus galima. Kiekvienas turės savo asmenybe, motyvaciją ir įgūdžius. Kai jų nekontroliuosite, jų gyvenimas tęsis ir galbūt nustebsite pamatęs, kokioje situacijoje jie tūno, kai grįšite į jų kailį.

Iš kai kurių pagrindinių istorijos misijų kelios bus komplikuotos labiau komplikuotos, panašios į "GTA IV" misijos "Three Leaf Cover" stiliaus apiplėšimą. Taipogi misijos pasižymės dinamiškumu, panašiai kaip "Red Dead Redemption" žaidime, pvz., galėsite užklupti žmones su sudaužytomis mašinomis, pamatysite tranzuotojus ar pastatytas mašinas su krūva numirėlių šalia jų.

Atnaujinta automobilių fizika, grįžta ginklų parduotuvė "Ammu-Nation", atsiras daug naujų veiklų, kaip, pvz., joga, vandens motoroleriai, šokinėjimas su parašiutu, tenisas ir golfas su pilnu golfo lauku; sugrįš modernūs mobilieji telefonai, kurių pagalba bus galima pasitikrinti savo elektroninį paštą ar pasinaudoti internetu, o taip pat atsiras daug daug naujų dalykų.

Priminsime, jog "GTA V" pasaulis-žemėlapis yra didesnis negu "Red Dead Redemption", "San Andreas" ir "GTA IV" kartu sudėjus!

TRL

Oficialus trailer'is:

  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Jeigu pasidomėtumėt XBOX žaidimai būna nuhackinti prieš išleidimą, beveik visada :D Kaip su Medal Honor visu buvo pora kartų perėjo kol jį išleido. Taip ir čia manau yra hackitnas. Pažiūrėkit youtube jau yra leaked gameplay.

Kiek žiūrėjau tai nera tikro Gta V gameplay visur tik Gta Iv modinti

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

jei atsisiusit gausit bana ant savo konsoles kadangi jis dar nera isleistas oficialiai

Atjungi laidą iš konsolės interneto arba wifi atjungi ir fsio. Kai išleidžia oficialiai tada internetą pasijungi ir toliau kapoji, jokių banų negausi. Viskas veikia, visada taip su X360 žaidimais būna, kad išleidžia ankščiau crackintas versijas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Naaaaaaaaaaach... Pavydas jau per gerklę lipa :D.

P.S O dar kažkas sakė, kad konsolių žaidimai mažiausiai hack'inami, neesmė, kad nuhack'ino dar prie išleidimą...

Viską galima hakinti kurie gerai moka tai jiem tas pats ar pc ar konsolė ir filmus programas ir viska, tik aš manau jog konsolės gali daugiau atskirti kur hakinimas kur ne rašė jog įsiršius gta v įėjus į kažkur gausi bana na pc išleistu tai galima sakyt *Myliu SuperGames.lt* būtu ar ten hack ar tikras ;D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3881 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...