Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4704 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi man ir seniai striginejo, pvz isijungiu kompa 10h, raso 0/0 zaideju, tada pajungiu kokia 16h samp ir viskas veikia, taip budavo visada, bet nuo sestadienio man nebepaleidzia.. bandziau ir gta san andreas perinstaliuoti, draugai dave linkus is kur jie siuntesi, ir sampa perinstaliavau, bet nesuprantu kame problema.. san andreasas VEIKIA, bet samp ne.

Raso (Retrieving info..)serverio ip 0/0 ir pinga arba -, arba 0. tai net nezinau ka daryti ;// va nuotrauka:

bepavadinimophp.png

prasau labai, padeeeeeeekit :(

Redaguota , nario AiisTe

Man irgi taipat buvo :) jeigu turi hosta tai čia tik dėl hosto.

Kas galit padet ? http://www.supergame...os-del-banerio/

Tu biski aklas ar kaip jam visu serveriu nerodo...

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

1. Pasitikrink ar tikrai naujausia versija SA-MP 0.3x
  2. Patikrink ar SA-MP neblokuoja firewall

naujausia :) draugas man rode ta firewall, tipo kokias programas blockina. nebuvo nei sampo, nei san andreaso.

Cj Egin Internetas :D Kuris nuo 16h plaiedžiamas ;DD

ka zinau as koks ten internetas :D teo sviesolaidinis. su gala is kart pirkom. daugiau nieko nezinau. vakar pvz apie 15h pajungiau samp ir veike servai :D tai nolife krc buvo

Arba isvis tas servas neiveikia ir fsio

ar bandei i kitus servus eiti?

bandziau, pilna servu as dejau.

Interentas streikuoja pas tave man irgi taip būdavo kai turėjau "TEO" internetą.

tai sakot su internetu problemos? :/ o ka daryt, jei tevai nenori keisti interneto? tipo sako, kad sitas greiciausias ir geriausias.. nors kiti draugai ir sako, kad neta keisti..

naujausia :) draugas man rode ta firewall, tipo kokias programas blockina. nebuvo nei sampo, nei san andreaso.

ka zinau as koks ten internetas :D teo sviesolaidinis. su gala is kart pirkom. daugiau nieko nezinau. vakar pvz apie 15h pajungiau samp ir veike servai :D tai nolife krc buvo

tai sakot su internetu problemos? :/ o ka daryt, jei tevai nenori keisti interneto? tipo sako, kad sitas greiciausias ir geriausias.. nors kiti draugai ir sako, kad neta keisti..

mano tas pats internetas , viskas okey veikia.

Mesti sampą ;D

350kb.gif.60acf06a62660bcb545f8147b88ee261.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4704 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...