Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4688 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Mano istorijos ? :DD ir vėl atmazini nu ble užauk išgama nes matosi nebeturi ka be atsakyt *Myliu SuperGames.lt* eik pagooglink bazara nes matosi tavo bazaras mutavo į darželio :D

OMFG tu neturi ką pasakyti, tik jau gal +7 postus rėkauji, kad aš atmazinu :D Bl9 koks tu apgailėtinas :D Bazaro neturiu ir neieškau, turgaus man nereikia.:) Darželio sakai bazaras, darželinis turgus... cool logic ;D

e88ddb541d1809b31e74750bc266588d887.png

[15:36:38] » Emilis!: Šieną ravėt?:DD

[15:37:12] Explow: Teko bl9t

Visur tu kiši ta savo " logic " kažin koks tavo tėvu loginis mastimas jei toki adapta kaip tu turi.

O, išlindo dūxelis iš maišo. Kišu logic, nes nesupranta vaikai ką šneka, o bando primesti kažką, kuo jie nėra.

Po šio posto atsiras +5 tokie kaip Divito, kurie rašys tai, ką aš parašiau.:D

OMFG tu neturi ką pasakyti, tik jau gal +7 postus rėkauji, kad aš atmazinu :D Bl9 koks tu apgailėtinas :D Bazaro neturiu ir neieškau, turgaus man nereikia. :) Darželio sakai bazaras, darželinis turgus... cool logic ;D

Jo aš apgailėtinas bet ne debilas kuris bybi tarkuoja tėvui ir nepričiom čia tas turgus tu ble atsigauk savo milimetrine galvele pravedink nes jau labai įkaitus nuo kompiuterio :)

Jo aš apgailėtinas bet ne debilas kuris bybi tarkuoja tėvui ir nepričiom čia tas turgus tu ble atsigauk savo milimetrine galvele pravedink nes jau labai įkaitus nuo kompiuterio :)

Geriau patylėk apie mano tėvus, nedaryk savęs tuo paskutiniu apgailėtinu dauneliu, kuris nebeturėdamas ką pasakyti, pradeda varyti ant tėvų. tai yra žemas lygis. ;) Tai, kad tu čia sukaitęs lieji emocijas.

(redaguota)

Pasiūlysiu duel tam tavo Marčiui, pažiesim, kaip jis už mane geriau sumapins :D Pamatęs taxi, skėlei, kad aš geras, dabar, kai prisireikė pastumti ant manęs- sakai, kad aš nk nesugebu :DDDDDDDDDDD *Myliu SuperGames.lt* koks juokingas tu esi. taip, Indigo yra superinis maperis ir žmogus, apie mTėvą to negalėčiau pasakyti. *Myliu SuperGames.lt* kai tu nusišneki eilinį kartą... Kur aš sakiau, kad sugebu aš viską, kad viską moku? Parodyk, man taip įdomu. Argumentuoti savo nuomonės tu negali, gali tiesiog paverkti dėl to dabar.

Mačiau taksi - patiko. So? Bet kiti darbai? Šudo verti asile... Tu taip save keli nevykeli, visiems sakai jie vaikai ,sakai nieko jie nemoka, tik tu vienas moki ir ne vaikas esi, idiotas tu ir tiek. Nieko nesugebi daugiau( išskyrus ta sumapinta TaksI ), esi atsilikęs ir neišsivystęs individas, man įdomu tokius kaip tu, kas priima dar čia gyventi *Myliu SuperGames.lt***... Vsio valink tu iš čia, maumedi..

+ Jei tu dar nori bazarint, atblokuok skypei, tada pabazarinsim. Vsio, daugiau, man yra ** tavo nuomonė. :)

Redaguota , nario Divito

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Tu ble šliuha dūsk *Myliu SuperGames.lt* nes tavo nuomonė niekam neidomu *Myliu SuperGames.lt* gimiai *Myliu SuperGames.lt* ir mirsi čia tikra istorija apie tave Emi

Taip, aš gimiau ir mirsiu, aš juk ne Dievas, kaip pvz. Dievas :D Tu irgi mirsi, todėl pridusk pats. Nerūpi man, įdomu ar ne. Kiek metų tau? čj ne daugiau 13, nes rašyti nemoki nei kiek :D

Mačiau taksi - patiko. So? Bet kiti darbai? Šudo verti asile... Tu taip save keli nevykeli, visiems sakai jie vaikai ,sakai nieko jie nemoka, tik tu vienas moki ir ne vaikas esi, idiotas tu ir tiek. Nieko nesugebi daugiau( išskyrus ta sumapinta TaksI ), esi atsilikęs ir neišsivystęs individas, man įdomu tokius kaip tu, kas priima dar čia gyventi *Myliu SuperGames.lt***... Vsio valink tu iš čia, maumedi..

+ Jei tu dar nori bazarint, atblokuok skypei, tada pabazarinsim. Vsio, daugiau, man yra ** tavo nuomonė. :)

Mechanikai šūdo verti? Sugebu daugiau, nėra progos to parodyti. (servas lūžt nuo objektų pradės. padaryti mechanikai, taxi ir pd įspūdingai, visi kiti paprastesni darbai)

Duok skypę, pabendrausim. Neberandu tavęs.:D

Kaip jau minėta- savo istorijas pasilikit sau. Nežinot nieko, kaip yra. Aš taip pat galiu sakyti- tave daunai daužo mokykloj, and so? Ir tai nieko nereikš, nes nei aš žinau, kaip yra nei ką.

Tu toks lohas, tiek kartu jau prigautas už duhą. Ką tau bepasakysi tu rašai savo nesamones " savo istorijas pasilik sau" tai čia beviltiškas pirmoko atsišaudymas, o kiek kartų buvo paprašyta taves ikelti mapp darbą, pastoviai atmazini, arba dingsti iš temos, toks žiaurus

be0d0179d3c5f45c3b139c12b5031508708.gif

Geriau patylėk apie mano tėvus, nedaryk savęs tuo paskutiniu apgailėtinu dauneliu, kuris nebeturėdamas ką pasakyti, pradeda varyti ant tėvų. tai yra žemas lygis. ;) Tai, kad tu čia sukaitęs lieji emocijas.

Whatever tavo tėvai tipo dievai yra mane dar gali nužudyt *Myliu SuperGames.lt* kaip bijau einu mentam paskambint, daunelis esi tik tu nes tu pats negalvoji ką rašai ir išvis iš kur tu kiles iš adaptu šeimos ?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4688 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...