Peršokti į turinį

Mano top 5 strateginiai žaidimai.


Anfaradus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3905 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kaip supratote iš pavadinimo supratote bus top 5 mano žaisti strateginiai žaidimai.

Žaidimai bus su mini mano pačio aprašymu, tai už klaidas nepykite :D.

Top 5:

1. Knights and merchants - Žaidime reikia nutiesti iki kekvieno pastato keliuka, tada tik pradės darbininkai dirpti, Kai pastatai pvz Kiaulide reikia nupirkt piemenį kuris ji prižiurėtu ( jus išsiaiškinsite kuris žmogelis kam skirtas, nes jei parašysiu dinks visas idomumas ).Norint pagreitint žaidima paspauskite f8, nes šeip labai letai neša ir daro, mažiau laukt jums reiks. Na ir žaidime galima pasakyti vyksta tikras gyvenimas, nes norint gaut dešra reikia pastayt kiaulide tada ten akd žmogus atneštu šieno kiaulems, kai užauga kiaulės jas paskerdžia ir neša mėsa į pastata kur gamina dešras ( užmiršau kaip tas pastatas vadinasi, atsiprašau ). O oda neša padaryti kareivems oda. Na tiek o visa kita aptys išsiaiškinsite ir toliau viskas taip pat kaip ir kituose strateginiuose kariauji su kitomis tautomis.

2. Mount and Blade Warband ( yra daug versiju, bet aš žaidžiu Warband, nes ten galima susikurt savo tauta )- Na nežinau ar tai galima priskirti prie strateginiu ar labiau prie veiksmo, bet parašysiu. Tai žaidime galėsite susikurti savo žmogeliuka su kurio jus žaisite. Kai susikursite galėsite išsirinkti tauta. Tautos:

( Kingdom of Swedian, Kingdom of Nords, Kingdom of Veagris, Kingdom of Rhodoks, Kneight Khanate, o paskutine rodos Saladin sultan ar pnš.)Kekvienoje tautoje kiti kareiviai. Žaidime galite garsinti savo varda, visi žinos jusu varda. Vėliau kai karalius pradės labai jumis pasitikėti galėsite tapti jo Maršalu ir kada tik norėsite sukviesite tos tautos riterius ir galėsite joti į karą ar gropti kokios tai nors pilies. Vėliau kai daug kas pradės jumis pasitikėti galėsite išeti iš tos tautos ir susikurti savo. Savo tauta galėsite susikurti užgrobe pilį, bet jus turite būti laisvas, nepriklausyti jokiai tautai. Į jūsų tauta pradės eiti žmones tie kurie jumis pasitiki arba patys galėsite bandyti juos pasikviest. Kaip? Aš nesakysiu nes dinks žaidimo malonumas.

3. Stronghold - Manau jo aprašinet nereikia :) Nes ji visi žaidė. O jei ne tai pagrindas, tai griaičiau už priešus susikurt savo imperija ir nukariaut savo priešus nes ten jei žaidi prieš kompa tai labai greit susikure savo imperija kompas :D.

4. Age of Empire III - Viskas vyksta apie XVIIIa. - XIXa. Jau yra šautuvai ir patrankos. Aprašimas atitinka kaip ir stronghold, nes žaidimo esmė panaši :)

5. Kazokai ( Казаки ) - Žaidimas vyksta apie XVIIa. -XVIIIa. Kaip supratote tai yra rusiškas žaidimas bet yra ir anglų kalba. Tai reikia išsirinkti tauta kekvienoje tautoje kitokie kareiviai. Šeip žaidimas domina savo mūšiais, nes galima pasakyt kad mušiai yra masiški :).

Komentuokit :)

Redaguota , nario Anfaradus
  • Teigiamai 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3905 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...