Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4404 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Tema pasako viską.

Bandžiau paskutiniu metu daug žaidimų žaist, nieks beveik neveikė.

Intel Celeron 1.7 CPU

756mb RAM

Nvidia Geforce4 MX440

Manau, jog žaidimai nepasileidžia, vien dėl vaizdūškės. Man neina nei Smite, nei LoL, nei Bully, nei Oblivion. O kodėl man veikia WoW? WoW išspaudžiu 25fps ir pažaidžiu, su tokiu procesorium. Problema yra vaizdūškėj. Man patinka Open World žaidimai, nelabai patinka vaikščiojimas ir šaudymas (Pvz.: Half-Life), bet iš bėdos tiktų

Nesiūlyti:

GTA: San Andreas (100% Completed without cheats)

GTA: Vice City (Playing right now)

Stronghold Crusader

TES III: Morrowind (Greit turbūt parsisiųsiu)

TES IV: Oblivion

Bully

Half-Life (and 2)

Counter Strike

Battlefield Heroes (Game does not support Gefore4 MX440)

Taip pat nesiūlyti 2D ir pixelinių žaidimų. Suprantu, svarbu gameplay, bet tiesiog žaidimas manęs neįtraukia su prastom perspektyvom, animacijom ar 2nd (Vienintėliai Pokemonai buvo geri :D)

Greičiausiai pora žaidimų užmiršau, papildysiu sarąšą, po kažkiek postų.

Įkėliau į šitą forumą, nes nemanau, kad kažkur kitur labai tiktų.

Cs : Go

Tu bent skaitei kas parašyta pirmam pranešime?

Šiaip galiu pasiūlyti:

Minecraft

Battlefield 2

Neighbours From Hell

Age Of Mythology

GTA 3

Killing Floor

Gal ne visi, bet bent dalis turėtų veikti :)

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

(redaguota)

Hmm...

Na bandyk šiuos:

The Mark (ne tobulas, bet senesniems PC turėtu tikti)

Minecraft (tiesa pasakius, abejoju, kad be lagg'ų veš, bet gal :/)

Cs 1.6

Battlefield 2 (Manau turėtu vežti)

Test Drive Unlimited (Na negarantuoju, bet gal...)

CoD 1 (+ united offense) ir 2 dalis (manau turėtų vežti)

Na jeigu dar ką prisiminsiu - parašysiu.

Sėkmės.

Redaguota , nario Black_Ghost

Cs : Go

Atsilupes kai reikalas.

Eik čia ir pats matysi ką vežtų , o ko nevežtų. http://www.systemreq...ntslab.com/cyri

Čia nesąmones rodo. Ant vieno PC rodė, kad atitinka rekomenduojamus ir turėtų vežti max grafikom, bet žaidžiau ant mažiausių nustatymų ir su 30 FPS (Bėje čia buvo HL2: DM)

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

1. Nežinau, bet minecraftas ant prastų kompų neveikia. Reikia lėvo procesoriaus, galima ir su prasta video korta pažaist, bet praktiškai, reikia visai neblogo kompiuterio...

2. Visąlaik žaidimuose vengiu lietuvių. Galvojau forume nebus taip blogai, bet čia debilų nė ką mažiau. Jeigu pasakyti "Cs GO" kai aš prašau kitokių žaidimų, yra ah*****as bajeris, tai atsiprašau, bandysiu į kokį international forumą užklausti.

3. Siūlykit žaidimus, visus žiūriu youtube.

(redaguota)

Vaikų čia labai daug... Subrendusiu žmonių trūkumas...

Na gal pabandyk dar kokį:

Operacija FlashPoint (pirmąsias dalis)

Red Orchestra (Unreal technology liktai nereikalauja labai jau daug..)

Kelyje 2

Euro Truck Simulator

Jeigu lietuviai išlystų iš CS, COD ir SA:MP ir WoW lietuviškų servų, tai suprastų, kad žmonės į tokius kaip lietuviai geimuose reaguoja šaltai ir tokius dažniausiai ignoruoja. Kai didžiausias stūmimas - vaikas. Čj kai turės vaikų tai nužudys vaikus nes jie man vaikai gi.

--

Dėkui už pasiūlymus

--

SA:MP Niekada daugiau nežaisiu, nebent su užsieniečiais. Real Life nieko gero, visi servai tokie patys. Žaiščiau MTA, turbūt mano geriausias gaming experience neskaitant WoW. Nuostabūs žmonės (O ne lietuviai, blemba), daug įvairių mapų, o ir Real life servai ant lua scriptų tai neribotos galimybės, ne taip kaip samp, viskas tas pats.

--

Žaidęs Operation Flashpoint, žinau, kad įdomus, bet man tiesiog nuobodu. Kažkaip neįdomu, bet suprasčiau, kodėl ir kaip galėtų kitam žmogui patikti.

Redaguota , nario peraz

Jeigu lietuviai išlystų iš CS, COD ir SA:MP ir WoW lietuviškų servų, tai suprastų, kad žmonės į tokius kaip lietuviai geimuose reaguoja šaltai ir tokius dažniausiai ignoruoja. Kai didžiausias stūmimas - vaikas. Čj kai turės vaikų tai nužudys vaikus nes jie man vaikai gi.

--

Dėkui už pasiūlymus

--

SA:MP Niekada daugiau nežaisiu, nebent su užsieniečiais. Real Life nieko gero, visi servai tokie patys. Žaiščiau MTA, turbūt mano geriausias gaming experience neskaitant WoW. Nuostabūs žmonės (O ne lietuviai, blemba), daug įvairių mapų, o ir Real life servai ant lua scriptų tai neribotos galimybės, ne taip kaip samp, viskas tas pats.

--

Žaidęs Operation Flashpoint, žinau, kad įdomus, bet man tiesiog nuobodu. Kažkaip neįdomu, bet suprasčiau, kodėl ir kaip galėtų kitam žmogui patikti.

Gali pabandyti Track Mania Nations. Rodos steame nemokamai :). Lenktyninis MP, varžaisi dėl pirmos vietos, trasos kurtos pačių žaidėjų. Yra labai sunkių trasų. Taip pat gali kurti ir pats ;)

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

(redaguota)

Gali pabandyti Track Mania Nations. Rodos steame nemokamai :). Lenktyninis MP, varžaisi dėl pirmos vietos, trasos kurtos pačių žaidėjų. Yra labai sunkių trasų. Taip pat gali kurti ir pats ;)

Oba, žaidęs! Parsisiųsiu, nemėgstu lenktynių, bet anos labai linksmos :D

Jai mėksti lenktynes tai lošk NFS: Underground 1-2 iki Most Wanted'o, o jai dar pavežtu tai ir Carbon'ą

Be šitų mėgink kokią Mafia, Postal 1-2, The Godfather

Lenktynių nemėgstu, net nežinau, kaip kažkas Underground gali žaist. Tiesa, esu perėjęs Carboną.

Postal 1 žiūrėjau youtube, kažkokia ištvirkelių nesąmonė. Pamenu, kai pats buvau mažas galvojau "Galima kapą apmyžti? Omg geras žaidimas". Dabar žiūriu, nesąmonė.

Mafia ir The Godfather neužkabino, nors galbūt ir pabandysiu.

---

Geras avataras, FMA 4 LIFE!

---

Pasisiunčiau CoD 1 + United Offensive ir CoD 2. Rytoj išbandysiu :) . Nors FPS nelabai mėgstu, bet SP turėtų būti įdomus :)

Redaguota , nario peraz

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4404 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...